• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ikinciyi niye epiduralsiz dogurdunki bende bundan korkuyom ya🙄
Aslından bir yandan denemek istedim 🙈 bir de gece anestezi doktoru yoktu. Tuttursam çağırırlardı ama ben de kendimi buna hazırlamıştım. Çok hızlı gelişti ama 2 de falan hafif sancı başladı. 4 buçukta doğdu çok şükür. İnşallah bu da kolay olur 🙏

Aslından bir yandan denemek istedim 🙈 bir de gece anestezi doktoru yoktu. Tuttursam çağırırlardı ama ben de kendimi buna hazırlamıştım. Çok hızlı gelişti ama 2 de falan hafif sancı başladı. 4 buçukta doğdu çok şükür. İnşallah bu da kolay olur 🙏
Iste bu bebeler nasil geliceni iyi biliyo aslinda gece olmasi epiduralsiz doguma sebeo olmus demekki🤔 valla bana doktorum son komtrolde 2 cm acilma derse hastaneye yatir beni diyecem🤣 4 cm olana kadar orda beklerim kizimdada oyle oldu rahatti hersey😅

Iste bu bebeler nasil geliceni iyi biliyo aslinda gece olmasi epiduralsiz doguma sebeo olmus demekki🤔 valla bana doktorum son komtrolde 2 cm acilma derse hastaneye yatir beni diyecem🤣 4 cm olana kadar orda beklerim kizimdada oyle oldu rahatti hersey😅
Bi de şey oldu ilk muayene etti açılma yok. Sürekli rahatsız etmek istemiyorum seni dedi gitti ebe. Sonra artık dayanılmaz sancılar başlayınca çağırdık bi baktı 6cm olmuş. Yani epidural eşiğini de geçmiştim

Fiziğimiz benziyor, bende balıketi kategorisine girerim heralde 172-64hamile kaldım ama 4 tane takviye aldım aynı anda değerlerim eksideydi ve kalp hastasıyım Ka ımın çok düşmemesi gerek ondan birden çok çok hızlı aldım şuan 71im yinede çok takmıyorum. Verilir gerçekten. Sağlıkla doğsun lar gerisi çok mühim değil. Yunanistandaydın dmi sen? Orada sağlık sistemi nasıl?
Burada özel hastaneye mantığı yok. Tüm doktorların özel muayenehaneleri var. Mesela benim doktorum her gidişimde 30 Euro ücret alıyor. Burası için çok uygun. Sonra doğuma hastaneye gidiyorsun. Yedinci aydan sonra hastaneye başlıyorsun, orada hangi doktor varsa onunla tanışıp doğumu planlıyorsun (ücretsiz). Doktorlar da 2-3 senede değişiyor, artık kime denk gelirsen 😁 Sağlık sistemi ne çok iyi, ne de kötü. Sanırım hiçbir yerde süper sağlık sistemi yok 🙄

Son düzenleme:
Kızlar hastaneleri süsleyip hic ikramlarda bulunmayın bence
Hem belki kovıdden dolayı yasaktır artık.

Olmasa bile yasak olması lazım
Kimin ne olduğu belirsiz cunku suan
Ve allah korusun lohusalık döneminde kimse hasta olmak istemez
Ben ilkinde bir gece kaldım 5 te doğum yapıp sabah 9 da çıktım. İkincide gece 2 de doğurup sabah 9 da çıktım yine. Normal doğumda değmez. Evde belki olabilir ikram bir kaç tane ama ben misafir kabul etmedim diğerlerinde bunda zaten pandemi var.

Ben ilkinde bir gece kaldım 5 te doğum yapıp sabah 9 da çıktım. İkincide gece 2 de doğurup sabah 9 da çıktım yine. Normal doğumda değmez. Evde belki olabilir ikram bir kaç tane ama ben misafir kabul etmedim diğerlerinde bunda zaten pandemi var.
Evet çok dikkat edilmesi gerekiyor

Kızlar hastaneleri süsleyip hic ikramlarda bulunmayın bence
Hem belki kovıdden dolayı yasaktır artık.

Olmasa bile yasak olması lazım
Kimin ne olduğu belirsiz cunku suan
Ve allah korusun lohusalık döneminde kimse hasta olmak istemez

Özel hastaneler yasak değil de devlet hastanelerini bilmiyorum. Kardeşim doğum yaptı 2 ay önce. Gelen giden oldu. Keşke olmasa bence de .
Sezaryen olacağı belliydi onun. Zaten genelde sezaryen olanlar yapıyor özellikle süslemeyi. 2 gece kalındığı ve planlı olduğu için.

Benim ilk çocukta hiç yoktu süs hediye falan. Eltim ben yaparım dedi iyi yap madem seviyorsun dedim 😁
Normal doğurdum ama çok yırtık olduğu ve kan kaybettiğim için 2 gece yatırdılar. Sezaryenli gibiydim yani 😂

Ben kalabalık olmasın diye mevlüt bile yapmam..

Özel hastaneler yasak değil de devlet hastanelerini bilmiyorum. Kardeşim doğum yaptı 2 ay önce. Gelen giden oldu. Keşke olmasa bence de .
Sezaryen olacağı belliydi onun. Zaten genelde sezaryen olanlar yapıyor özellikle süslemeyi. 2 gece kalındığı ve planlı olduğu için.

Benim ilk çocukta hiç yoktu süs hediye falan. Eltim ben yaparım dedi iyi yap madem seviyorsun dedim 😁
Normal doğurdum ama çok yırtık olduğu ve kan kaybettiğim için 2 gece yatırdılar. Sezaryenli gibiydim yani 😂

Ben kalabalık olmasın diye mevlüt bile yapmam..
Ben ilk çocukta da yapmadım
Bunda da yapmayacağım:))

Bi de şey oldu ilk muayene etti açılma yok. Sürekli rahatsız etmek istemiyorum seni dedi gitti ebe. Sonra artık dayanılmaz sancılar başlayınca çağırdık bi baktı 6cm olmuş. Yani epidural eşiğini de geçmiştim
Evet 4 cm olunca vurunmaliymis😑 iste benimki insallah rast giderde yine öyle dogururum allahim lutfen epidural lutfenn:dua::dua::dua:

Bu doğum süreçlerini konuşmanız iyi oluyor katılamıyorum amaa en azından biz öğrenmiş oluyoruz merakla okuyorum herkesi😀😀:rapci:
Bu arada sezeryan doğum yapanlar, doğumdan sonra Opsite diye bi marka kullandınız mı duş alırken fln, dikiş yerine sıkılıyomuş fln,
Dün ocak annelerinde okudum daha önce duymamıştım

Bi kaç gün bekleyeceğim canim.
Eğer aynı olursam başlarım yine
Benimde son 4 tane var , doktorum ozel klinikte olduğu icin yazdigi ilaclari sigorta karsilamiyor parayla alcaz yine mecbur 95 tl vercez🤢 yani suan yutmuym deniym bi deme şnsim yok biliyorum başa doncem tekrardan🤷‍♀️

Benimde son 4 tane var , doktorum ozel klinikte olduğu icin yazdigi ilaclari sigorta karsilamiyor parayla alcaz yine mecbur 95 tl vercez🤢 yani suan yutmuym deniym bi deme şnsim yok biliyorum başa doncem tekrardan🤷‍♀️
Al valla canım
Şuan daha kötü oldu midem

Her hafta zam geliyor zaten yuh yani
Ülkenin cılkı çıktı artık.
Yarın alacağım galiba ben de

Acayip kötüleşti midem suan

Back