- 23 Ekim 2018
- 15.444
- 35.235
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.321
Aslından bir yandan denemek istedimIkinciyi niye epiduralsiz dogurdunki bende bundan korkuyom ya
Iste bu bebeler nasil geliceni iyi biliyo aslinda gece olmasi epiduralsiz doguma sebeo olmus demekkiAslından bir yandan denemek istedimbir de gece anestezi doktoru yoktu. Tuttursam çağırırlardı ama ben de kendimi buna hazırlamıştım. Çok hızlı gelişti ama 2 de falan hafif sancı başladı. 4 buçukta doğdu çok şükür. İnşallah bu da kolay olur
Bi de şey oldu ilk muayene etti açılma yok. Sürekli rahatsız etmek istemiyorum seni dedi gitti ebe. Sonra artık dayanılmaz sancılar başlayınca çağırdık bi baktı 6cm olmuş. Yani epidural eşiğini de geçmiştimIste bu bebeler nasil geliceni iyi biliyo aslinda gece olmasi epiduralsiz doguma sebeo olmus demekkivalla bana doktorum son komtrolde 2 cm acilma derse hastaneye yatir beni diyecem 4 cm olana kadar orda beklerim kizimdada oyle oldu rahatti hersey
Burada özel hastaneye mantığı yok. Tüm doktorların özel muayenehaneleri var. Mesela benim doktorum her gidişimde 30 Euro ücret alıyor. Burası için çok uygun. Sonra doğuma hastaneye gidiyorsun. Yedinci aydan sonra hastaneye başlıyorsun, orada hangi doktor varsa onunla tanışıp doğumu planlıyorsun (ücretsiz). Doktorlar da 2-3 senede değişiyor, artık kime denk gelirsenFiziğimiz benziyor, bende balıketi kategorisine girerim heralde 172-64hamile kaldım ama 4 tane takviye aldım aynı anda değerlerim eksideydi ve kalp hastasıyım Ka ımın çok düşmemesi gerek ondan birden çok çok hızlı aldım şuan 71im yinede çok takmıyorum. Verilir gerçekten. Sağlıkla doğsun lar gerisi çok mühim değil. Yunanistandaydın dmi sen? Orada sağlık sistemi nasıl?
Değişiklik olsun dedim 9 senedir ayniKız sen niye profil fotonu degıstırdın
Ötekini benımsedım ben amaDeğişiklik olsun dedim 9 senedir ayni
Ben ilkinde bir gece kaldım 5 te doğum yapıp sabah 9 da çıktım. İkincide gece 2 de doğurup sabah 9 da çıktım yine. Normal doğumda değmez. Evde belki olabilir ikram bir kaç tane ama ben misafir kabul etmedim diğerlerinde bunda zaten pandemi var.Kızlar hastaneleri süsleyip hic ikramlarda bulunmayın bence
Hem belki kovıdden dolayı yasaktır artık.
Olmasa bile yasak olması lazım
Kimin ne olduğu belirsiz cunku suan
Ve allah korusun lohusalık döneminde kimse hasta olmak istemez
Bunun karnında 3 dal çicek var diye çok sevdim.Ötekini benımsedım ben ama
Evet çok dikkat edilmesi gerekiyorBen ilkinde bir gece kaldım 5 te doğum yapıp sabah 9 da çıktım. İkincide gece 2 de doğurup sabah 9 da çıktım yine. Normal doğumda değmez. Evde belki olabilir ikram bir kaç tane ama ben misafir kabul etmedim diğerlerinde bunda zaten pandemi var.
Kızlar hastaneleri süsleyip hic ikramlarda bulunmayın bence
Hem belki kovıdden dolayı yasaktır artık.
Olmasa bile yasak olması lazım
Kimin ne olduğu belirsiz cunku suan
Ve allah korusun lohusalık döneminde kimse hasta olmak istemez
Ben ilk çocukta da yapmadımÖzel hastaneler yasak değil de devlet hastanelerini bilmiyorum. Kardeşim doğum yaptı 2 ay önce. Gelen giden oldu. Keşke olmasa bence de .
Sezaryen olacağı belliydi onun. Zaten genelde sezaryen olanlar yapıyor özellikle süslemeyi. 2 gece kalındığı ve planlı olduğu için.
Benim ilk çocukta hiç yoktu süs hediye falan. Eltim ben yaparım dedi iyi yap madem seviyorsun dedim
Normal doğurdum ama çok yırtık olduğu ve kan kaybettiğim için 2 gece yatırdılar. Sezaryenli gibiydim yani
Ben kalabalık olmasın diye mevlüt bile yapmam..
Evet 4 cm olunca vurunmaliymisBi de şey oldu ilk muayene etti açılma yok. Sürekli rahatsız etmek istemiyorum seni dedi gitti ebe. Sonra artık dayanılmaz sancılar başlayınca çağırdık bi baktı 6cm olmuş. Yani epidural eşiğini de geçmiştim
Demistim demeyi hic sevmiyorum ama.demistimÖfff mide bulantısı öfffff
Bi kaç gün bekleyeceğim canim.Demistim demeyi hic sevmiyorum ama.demistim
Bende yapmadım ikisine deBen ilk çocukta da yapmadım
Bunda da yapmayacağım:))
Benimde son 4 tane var , doktorum ozel klinikte olduğu icin yazdigi ilaclari sigorta karsilamiyor parayla alcaz yine mecbur 95 tl vercezBi kaç gün bekleyeceğim canim.
Eğer aynı olursam başlarım yine
Al valla canımBenimde son 4 tane var , doktorum ozel klinikte olduğu icin yazdigi ilaclari sigorta karsilamiyor parayla alcaz yine mecbur 95 tl vercezyani suan yutmuym deniym bi deme şnsim yok biliyorum başa doncem tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?