• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biriniz kız biriniz erkek demiş :) Bizim ilk bebişim olacağı için ikisi de olsa çok mutlu olurum. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için daha 1 ay var ama netleşince hemen haberdar edeceğim ❤️❤️ Allahım hepiciğimiiizin bebişlerine sağlık sıhhat versin aminnnnnnnn.
Canim.bende erkek diyorum nub teorisine gore erkek yonundeydi😁

Aile ve iki dostum dışında kimse bilmiyor. Bilmesine de gerek yok bence. 6 aylık olup az çok belli olduğunda yavaş yavaş gördükçe öğrenilir. Ki sizin durumdan dolayı hiç haber vermemeniz en iyisi.

Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar hamile kalmayı ve üremeyi bir başarı olarak görüyorlar fakat mahrem bir olayı paylaşma fikri bence yakışıksız bir olay. Siz de riske atmayın, haber verecekseniz de bir kaç ay daha bekleyin derim.
5 sene olmadı çocuğum o kadar kötü konuştular ki olmuyor hastaneye girmedin mi geçen bi meraklı sordu evet hamileyim rahat ettin mi dedim bazı insanlar o kadar patavatsız ki

geçmiş olsun canım şuan bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme sendeki depoları kullanıyor halaa.. ama sen yine de yemeye çalış güçsüz ve halsizliğin artar en azından çorba tost haşlanmış patates gibi hafifi geçiştir..
Sağol canım Allah razı olsun İnan midem almıyor. Hiçbir şeyin tedı yok. Tatsız tuzsuz geliyor herşey bana

Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Benim ilk hamileliğimde daha 6.haftada sağır sultan bile duydu kaynanam sağolsun 😏 nitekim düştü bebek. Bu sefer 9 haftalık olana kadar kimseye söylemedik 10.haftada ailelere söyledik ama tembihledik kimse duymucak diye akıllanmış sanırım oda söylemiyordur umarım kimseye bi 6 aylık filan olana kadar da dillendirmeyi düşünmüyorum hele sosyal medya hiç hiç düşünmüyorum

Yine kız kıyafeti bakıyorum. Olmasa da hayal kurayım. Ne yapalim😅

Eklentiler

• 20220111_125804.jpg
    20220111_125804.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 57
Canim.bende erkek diyorum nub teorisine gore erkek yonundeydi😁
Eşim de pipi gördüm pipi gördüm diyor ama ben bir şey göremedim😁❤️ Heyecanla bekliyoruz bakalım. Kız olursa Leyla ismini çok seviyorum ama erkek için hiç aklımda bir şey yok. Kesinleşince bi de isim için beyin fırtınası yaparız :p

Bende normal dogum olsun istiyorum ilk oldugu icin hicbir fikrim yok ama sizce geneyikle alakasi varmi benm annem sezeryan hic aciasi olmamis ve hep iri dogmusuz ben 4.750 kardesim 4.500 digeride 4.000
İkiniz için hayırlısı ve sagliklisi neyse o olur insallah
Kızlar siz etrafınıza söylediniz mi gebeliği benim iki düşügüm var bu da tüp bebek 13 haftadayım korkuyorum söyleme intgrama falan atıyorlar ya ben atamam aklım çıkıyor bisey olur diye bazıları daha kese oluyor hemen atıyorlar benim ilk 3 ay çok zor geçti kanama falan sizin düşünceleriniz nedir
Bnm iki kalp atımı durması sonucu kurtajdi oglumda 20. Haftaya kadar kimseye demedim bunda da mide bulantilarim 6. Haftada başladığı için annemi çağırdım o da hemen gelmeyince hamileyim demek zorunda kaldım boylece yengem öğrendi haliyle herkes öğrendi
Kiz icin olanlar kalksin 😂😂😂
Masallah ne ara aldin bu kadar şeyi

Aklımda kız ismi var ama kesin olsun ona göre söylerim. Doktor yüzde 70 80 kız dedi. Ama değiştiğini çok duydum o yüzden temkinliyim.

Erkek ismi yok şu anda aklımda. Zaten çok araştırmıyorum erken diye.

Bana bu doktoru bulun 😍 Ya benimki de pek laf etmiyor, 2-3 haftada bir gidiyorum, her gidişte o tartılma anı canımı sıkıyor 😫 Son gidişte “iki kilo almışsııııın” diyerek güldü. Dalga geçti galiba 😅 Bu arada 62 kilo hamile kaldım, şu an 64üm (boy 1.70). Ama ben kilo almaya çok müsait biriyim 🙄
Fiziğimiz benziyor, bende balıketi kategorisine girerim heralde 172-64hamile kaldım ama 4 tane takviye aldım aynı anda değerlerim eksideydi ve kalp hastasıyım Ka ımın çok düşmemesi gerek ondan birden çok çok hızlı aldım şuan 71im yinede çok takmıyorum. Verilir gerçekten. Sağlıkla doğsun lar gerisi çok mühim değil. Yunanistandaydın dmi sen? Orada sağlık sistemi nasıl?

Back