- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #18.301
Hadi ilk erkek sormaz. Kızlar abime yapmışsın bana yapmamışsın derler. Detaycı olur kızlarBen oğluma keçeden kendim yapmıştım. O zaman uçan balon modeli revaçtaydı. Bir sürü balon dikip içini elyafla doldurmuştum tek tek. Birkaç tane de bulut, fil figürü ve isim yapmıştım.
El emeği daha çok hoşuma gitmişti ama bunda hazıra konacağım gibi..
İlk bebek gibi heveslerim kalmadı. Ama birinciye yapmışken ikinciye yapmamak olmaz. Saklanıyor sonuçta. Sorar ileride nerede benim doğum süslerim diye
Çok geçmiş olsun. Doktor dedi mi sana şu kadar kullanacaksın diyeAh canım çok geçmiş olsun aynen bacak en kaslı yerlerden biri ama göbeği dinlendirmek için mecbur zaten bir süre sonra göbekten hiç varamayacağız mecburuz yani ben kola çok mecbur kalmadıkça vurmam ilk kola vuruldu uc gün kolumu kaldıramadım çok kötüydü
Ya bende düşünüyorum bir yandan kız olursa ne olur erkek olursa ne olur diye, asla hiç bir isim yine içime sinmiyor Bi anlamı olsun fonetik olarak kulağa hoş gelsin ikileme gibi upuzun olmasın hatta belki tek heceli bile olsa olur falan bir sürü kriterim var diye galibaAklımda kız ismi var ama kesin olsun ona göre söylerim. Doktor yüzde 70 80 kız dedi. Ama değiştiğini çok duydum o yüzden temkinliyim.
Erkek ismi yok şu anda aklımda. Zaten çok araştırmıyorum erken diye.
Doğumdan 20 gün sonra ya kadar vuracağım Allah nasip ederse inşallahÇok geçmiş olsun. Doktor dedi mi sana şu kadar kullanacaksın diye
Canım ben Manisa’da doktorun kliniğine gidiyorum. Bu gittiğimde soracağım İzmir’de doğum yaptığı hastaneyi. Çünkü Manisa’daki hastaneyi hiç sevemedim.Ben medifema ya gidiyorum, kızımda da oradaydım inanılmaz memnunum. Çok temiz. İlgi alaka çok güzel, sadece doktor değil ebeler hemşireler çalışanlar da çok çok tatlı. Hangi semtte sin?
Tek korkum o biliyomusun, önce suyumun gelmesi. İlk doğumunda öğlen suyun geldi kızım gece doğdu çok çok zordu. Bunda keşke ikisi aynı anda olsa bebekle aynı anda gelseBen genetiğin etkili olduğunu düşünüyorum. Maşallah ne güzelmiş kiloları ve 2.550 doğurdum sizin yarınız
Mesela annem beni doğururken önce suyu gelmiş. Benim 2 doğumda da önce suyum geldi.
Kız sen niye profil fotonu degıstırdınBenim ikisindede su gelmedi
Kremlen yağlan canım. Zaten hava soğuk cildimiz nem kaybediyor çabucak çatlıyor eller bile.Göbeğim kaşınıyo artık, kaşımamaya çalışıyorumçatlar iz kalır diye
Hadi ilk erkek sormaz. Kızlar abime yapmışsın bana yapmamışsın derler. Detaycı olur kızlar
Aynen doğru valla şimdeden başladım ben yağlanmayaaaKremlen yağlan canım. Zaten hava soğuk cildimiz nem kaybediyor çabucak çatlıyor eller bile.
Ben de ilkini öyle doğurdum. Ne kadar rahat olduğunu 2.de epiduralsiz doğurunca anladımBen boyle dogurdum resmen Gule gule dogum yaptimhis yoktu ebe karnima bastirinca gidiklanmistim
Ne kadar densiz insanlar var. Benimde yakın bir arkadaşım aynı süreçlerde, sürekli boş boş laflar muhabbetler. Dayanamayıp ben bozuyorum insanları kime ne yani onuda anlamıyorum. Sen asla kafa takma bence ama nazar olucak göze gelecek stresine girip ekstra gizleme isteği de gereksiz. Normal sürecinde yaşanmalı her şey. İlk 3 ayı da atlamışsın inşallah bundan sonrası su gibi akıp gidecek, kalbinden ne geçiyorsa öyle yap. Paylaşmak istiyorsan da paylaş hiç korkma..5 sene olmadı çocuğum o kadar kötü konuştular ki olmuyor hastaneye girmedin mi geçen bi meraklı sordu evet hamileyim rahat ettin mi dedim bazı insanlar o kadar patavatsız ki
Benim sızıntı şeklinde geliyo neyse ki yoksa doğum zor olur kuru kuruBenim doğumda patlattılar suyumu. Evde kasılmalar olurken duşumu aldım kaş bıyık aldım.
Hatta açılma çok ıkınma yok diye suni sancıyı verip son anda patlattılar suyu. Resmen sesini duydum şarıl şarıl
Bende abartılı süsleri sevmiyorum ve ikram masasını hastene de... ama son haftalar dediğin gibi özenir yapmak istersem bilemiyorum ama bu zaman kadar yapanlarıkine çok gittim bazıları okadar abartmıştıki odada yürümeye yer yoktu.. ben kaliteli bir çikolata tabağı yaptırır geçerim diye düünüyorum .. birde ziyarete gelenlere hatıra bir obje.Olabilir. Hak geçmesin yaparım ben buna da. Erkek de olsa yaparım zaten. Aklıma takılır sonra
Ama hastane odası süslemeyi düşünmüyorum. Son haftalar heves eder miyim sizlerden görüp bilmem
Ya bende düşünüyorum bir yandan kız olursa ne olur erkek olursa ne olur diye, asla hiç bir isim yine içime sinmiyor Bi anlamı olsun fonetik olarak kulağa hoş gelsin ikileme gibi upuzun olmasın hatta belki tek heceli bile olsa olur falan bir sürü kriterim var diye galiba
Bir tek kız olursa bi isme sıcağım onun dışında yok bende de isim
Ben de bu sefer önce sancı başlasın istiyorum, benim su sızıyor hepsi bir anda gitmiyor ama boş boş hastanede bekleyip geriliyor insanTek korkum o biliyomusun, önce suyumun gelmesi. İlk doğumunda öğlen suyun geldi kızım gece doğdu çok çok zordu. Bunda keşke ikisi aynı anda olsa bebekle aynı anda gelse
Ya bide kızım çok bekletti bu azıcık erken bile gelse sağlığı yerindeyse hiç üzülmem, çünkü cidden korkuyorum beklemeye ve biraz zorlanıyorum şimdiden. Olsada bitse modundayımBen de bu sefer önce sancı başlasın istiyorum, benim su sızıyor hepsi bir anda gitmiyor ama boş boş hastanede bekleyip geriliyor insan
Bende abartılı süsleri sevmiyorum ve ikram masasını hastene de... ama son haftalar dediğin gibi özenir yapmak istersem bilemiyorum ama bu zaman kadar yapanlarıkine çok gittim bazıları okadar abartmıştıki odada yürümeye yer yoktu.. ben kaliteli bir çikolata tabağı yaptırır geçerim diye düünüyorum .. birde ziyarete gelenlere hatıra bir obje.
Ikinciyi niye epiduralsiz dogurdunki bende bundan korkuyom yaBen de ilkini öyle doğurdum. Ne kadar rahat olduğunu 2.de epiduralsiz doğurunca anladımgerçekten prenses doğummuş
Doğum benim de gözümde büyüyor. Sonrasına odaklanmaya çalışıyorum ben de. İnşallah sağlıkla en hayırlı zamanda gelirler. Büyük 37+0 da suyum geldi 37+1 de doğdu. Suyumun geldiği gecenin sabahı çalışamaz raporu aldım. Aynı gün doğuma gittim hiç bekleyip gerilmeden. Ama 2. 39+4 te doğdu. Her gün bugün doğuracağım diye uyanıyordum.Ya bide kızım çok bekletti bu azıcık erken bile gelse sağlığı yerindeyse hiç üzülmem, çünkü cidden korkuyorum beklemeye ve biraz zorlanıyorum şimdiden. Olsada bitse modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?