Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi ilk erkek sormaz. Kızlar abime yapmışsın bana yapmamışsın derler. Detaycı olur kızlar

Çok geçmiş olsun. Doktor dedi mi sana şu kadar kullanacaksın diye

Ya bende düşünüyorum bir yandan kız olursa ne olur erkek olursa ne olur diye, asla hiç bir isim yine içime sinmiyor Bi anlamı olsun fonetik olarak kulağa hoş gelsin ikileme gibi upuzun olmasın hatta belki tek heceli bile olsa olur falan bir sürü kriterim var diye galiba
Bir tek kız olursa bi isme sıcağım onun dışında yok bende de isim

Ben medifema ya gidiyorum, kızımda da oradaydım inanılmaz memnunum. Çok temiz. İlgi alaka çok güzel, sadece doktor değil ebeler hemşireler çalışanlar da çok çok tatlı. Hangi semtte sin?
Canım ben Manisa’da doktorun kliniğine gidiyorum. Bu gittiğimde soracağım İzmir’de doğum yaptığı hastaneyi. Çünkü Manisa’daki hastaneyi hiç sevemedim.

Ben genetiğin etkili olduğunu düşünüyorum. Maşallah ne güzelmiş kiloları ve 2.550 doğurdum sizin yarınız
Mesela annem beni doğururken önce suyu gelmiş. Benim 2 doğumda da önce suyum geldi.
Tek korkum o biliyomusun, önce suyumun gelmesi. İlk doğumunda öğlen suyun geldi kızım gece doğdu çok çok zordu. Bunda keşke ikisi aynı anda olsa bebekle aynı anda gelse

Hadi ilk erkek sormaz. Kızlar abime yapmışsın bana yapmamışsın derler. Detaycı olur kızlar

Olabilir. Hak geçmesin yaparım ben buna da. Erkek de olsa yaparım zaten. Aklıma takılır sonra

Ama hastane odası süslemeyi düşünmüyorum. Son haftalar heves eder miyim sizlerden görüp bilmem

5 sene olmadı çocuğum o kadar kötü konuştular ki olmuyor hastaneye girmedin mi geçen bi meraklı sordu evet hamileyim rahat ettin mi dedim bazı insanlar o kadar patavatsız ki
Ne kadar densiz insanlar var. Benimde yakın bir arkadaşım aynı süreçlerde, sürekli boş boş laflar muhabbetler. Dayanamayıp ben bozuyorum insanları kime ne yani onuda anlamıyorum. Sen asla kafa takma bence ama nazar olucak göze gelecek stresine girip ekstra gizleme isteği de gereksiz. Normal sürecinde yaşanmalı her şey. İlk 3 ayı da atlamışsın inşallah bundan sonrası su gibi akıp gidecek, kalbinden ne geçiyorsa öyle yap. Paylaşmak istiyorsan da paylaş hiç korkma..

Benim sızıntı şeklinde geliyo neyse ki yoksa doğum zor olur kuru kuru

Olabilir. Hak geçmesin yaparım ben buna da. Erkek de olsa yaparım zaten. Aklıma takılır sonra

Ama hastane odası süslemeyi düşünmüyorum. Son haftalar heves eder miyim sizlerden görüp bilmem
Bende abartılı süsleri sevmiyorum ve ikram masasını hastene de... ama son haftalar dediğin gibi özenir yapmak istersem bilemiyorum ama bu zaman kadar yapanlarıkine çok gittim bazıları okadar abartmıştıki odada yürümeye yer yoktu.. ben kaliteli bir çikolata tabağı yaptırır geçerim diye düünüyorum .. birde ziyarete gelenlere hatıra bir obje.

İsim bulmak çok zor ya. Sanki hiçbir isim çocuğunu tamamlamıyormuş gibi geliyor.
Oğluma isim seçerken listem vardı eleme yapıyordum. Kağıtlara yazıp ablamlara hep whatsapptan kura çektiriyordum

Öteki başlıklardan isim bakmak lazım. İlginç şeyler çıkabilir.

Tek korkum o biliyomusun, önce suyumun gelmesi. İlk doğumunda öğlen suyun geldi kızım gece doğdu çok çok zordu. Bunda keşke ikisi aynı anda olsa bebekle aynı anda gelse
Ben de bu sefer önce sancı başlasın istiyorum, benim su sızıyor hepsi bir anda gitmiyor ama boş boş hastanede bekleyip geriliyor insan

Ben de bu sefer önce sancı başlasın istiyorum, benim su sızıyor hepsi bir anda gitmiyor ama boş boş hastanede bekleyip geriliyor insan
Ya bide kızım çok bekletti bu azıcık erken bile gelse sağlığı yerindeyse hiç üzülmem, çünkü cidden korkuyorum beklemeye ve biraz zorlanıyorum şimdiden. Olsada bitse modundayım

Aynen. Abartılı şeyleri ben de sevmiyorum. İlk çocuğumda da eltim hazırlamıştı süsleri genelde. Hevesi var diye çok karışmadım. Kimse ülkeye şehzade veya sultan doğurmuyor.
Bunda da güzel bir çikolata lokum falan yaptırırım. Hediye süse de gerek yok. Çoğu kişi atıyor onları. Sadece aileler saklıyor

Ya bide kızım çok bekletti bu azıcık erken bile gelse sağlığı yerindeyse hiç üzülmem, çünkü cidden korkuyorum beklemeye ve biraz zorlanıyorum şimdiden. Olsada bitse modundayım
Doğum benim de gözümde büyüyor. Sonrasına odaklanmaya çalışıyorum ben de. İnşallah sağlıkla en hayırlı zamanda gelirler. Büyük 37+0 da suyum geldi 37+1 de doğdu. Suyumun geldiği gecenin sabahı çalışamaz raporu aldım. Aynı gün doğuma gittim hiç bekleyip gerilmeden. Ama 2. 39+4 te doğdu. Her gün bugün doğuracağım diye uyanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…