Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canim.bende erkek diyorum nub teorisine gore erkek yonundeydi

5 sene olmadı çocuğum o kadar kötü konuştular ki olmuyor hastaneye girmedin mi geçen bi meraklı sordu evet hamileyim rahat ettin mi dedim bazı insanlar o kadar patavatsız ki

Sağol canım Allah razı olsun İnan midem almıyor. Hiçbir şeyin tedı yok. Tatsız tuzsuz geliyor herşey bana

Benim ilk hamileliğimde daha 6.haftada sağır sultan bile duydu kaynanam sağolsun nitekim düştü bebek. Bu sefer 9 haftalık olana kadar kimseye söylemedik 10.haftada ailelere söyledik ama tembihledik kimse duymucak diye akıllanmış sanırım oda söylemiyordur umarım kimseye bi 6 aylık filan olana kadar da dillendirmeyi düşünmüyorum hele sosyal medya hiç hiç düşünmüyorum

Canim.bende erkek diyorum nub teorisine gore erkek yonundeydi
Eşim de pipi gördüm pipi gördüm diyor ama ben bir şey göremedim Heyecanla bekliyoruz bakalım. Kız olursa Leyla ismini çok seviyorum ama erkek için hiç aklımda bir şey yok. Kesinleşince bi de isim için beyin fırtınası yaparız

Bende normal dogum olsun istiyorum ilk oldugu icin hicbir fikrim yok ama sizce geneyikle alakasi varmi benm annem sezeryan hic aciasi olmamis ve hep iri dogmusuz ben 4.750 kardesim 4.500 digeride 4.000
İkiniz için hayırlısı ve sagliklisi neyse o olur insallah
Bnm iki kalp atımı durması sonucu kurtajdi oglumda 20. Haftaya kadar kimseye demedim bunda da mide bulantilarim 6. Haftada başladığı için annemi çağırdım o da hemen gelmeyince hamileyim demek zorunda kaldım boylece yengem öğrendi haliyle herkes öğrendi
Kiz icin olanlar kalksin
Masallah ne ara aldin bu kadar şeyi

Aklımda kız ismi var ama kesin olsun ona göre söylerim. Doktor yüzde 70 80 kız dedi. Ama değiştiğini çok duydum o yüzden temkinliyim.

Erkek ismi yok şu anda aklımda. Zaten çok araştırmıyorum erken diye.

Fiziğimiz benziyor, bende balıketi kategorisine girerim heralde 172-64hamile kaldım ama 4 tane takviye aldım aynı anda değerlerim eksideydi ve kalp hastasıyım Ka ımın çok düşmemesi gerek ondan birden çok çok hızlı aldım şuan 71im yinede çok takmıyorum. Verilir gerçekten. Sağlıkla doğsun lar gerisi çok mühim değil. Yunanistandaydın dmi sen? Orada sağlık sistemi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…