Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben beli lastikli pantolonlar alıyorum çoğunlukla. Dışarıda eşofmanla bir yere kadar gezebiliyorsun malum. Çok da rahat tavsiye ederim

helenxy Tatlibiber
Hanımlar İzmir’de hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben şuan özel muayeneye gidiyorum ama hem doğum yapabileceğim hem ilgili doktor temiz hastane arıyorum
Ben medifema ya gidiyorum, kızımda da oradaydım inanılmaz memnunum. Çok temiz. İlgi alaka çok güzel, sadece doktor değil ebeler hemşireler çalışanlar da çok çok tatlı. Hangi semtte sin?

Çin takvimine baktim cinsiyet erkek diyor
Benim de öyle diyordu ama doktor kız gübü görünüyor dedi biz iki kız anneleri olcaz galiba
9-18 var baktigim besafede. isofixliler extra pahali bir de tabi. Suan 5.500tl civari. İndirimde gorunce alip koycam kenara buyuk parcalari. Daha bebek arabasi var bide.
Ben besafe kullanıyorum isofixli, babamın arabasında isofix yokdu kemerle bağladım bence iki türlü de sağlam. Yani bütçe meselesi kemerlisini de alabilirsin
Hanımlar, anne yanı park yatak, bebek arabası ve ana kucağı marka model önerisi verir misiniz?
Anne yanı arkadaşım vermişti ama iyi ki vermiş, evet kısa zamanlı kullanılıyor ama çok gerekli birşeymiş. Şimdi ebebekten şubat indiriminde alıcam ya da temiz ikinci el bakıcam. Bebek arabası doona kullanıp kabin boya geçmiştim 9 ayda. Ama şu anki fiyatlarla o paraya değmez. Park yatak kanz almıştım 70*120. Anneme de sunny baby la vita 70*110 aldım. İnanın kalite farkı yok şimdi ikinciye de sunny baby alcam. Ana kucağı da nuna almıştım ekstra sallama aparatı aldım. İlk altı ay elim ayağım oldu ama o da çok kısa süreli kullanılıyor, çok para vermek mantıklı değil.
Benim iki arkadaşıma da kız demişti benim doktor 16. Hafta erkek olduğunu öğrendiler. Ama benim ilkinde değişmedi bunda da değişmez heralde
Bende bunu düşünüyorum , sizinki baya afilliymiş
Bak bu benim kızımındı

Eklentiler

• BB900B5F-25E8-4E89-978A-2DB8A9C7EB8A.jpeg
    199,2 KB · Görüntüleme: 62
Ben medifema ya gidiyorum, kızımda da oradaydım inanılmaz memnunum. Çok temiz. İlgi alaka çok güzel, sadece doktor değil ebeler hemşireler çalışanlar da çok çok tatlı. Hangi semtte sin?
Bornovadayım. Medifema yıllar önce yoğunbakıma bi akrabamızı götürmüştük bozyakadan çıkarıp bi ozaman girmiştim onun haricinde hiç gitmedim. Sadece hamile kalmadan önce bi doktorun methini duymuştum orda adını hatırlamıyorum baya anlatıyorlardı

Bende tercihimi bunlardan yana kullancam ismimizde belli oldu Göktuğ Ayaz olucak insallah

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-11-23-39-58-258_com.instagram.android.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 58
Sana daha yakın yerler olabilir emin değilim . Umut beye gidiyorum ben çok memnunum.
Özel muayeneye gidiyormuş gibi ilgili, uzunca konuşuruz, anlatır açıklar.
Araç varsa kesinlikle düşünebilirsin, bebek yoğun bakımda mevcut

Geçen haftasonu bir hamile pantolonu, bir de hamile taytı aldım ve şimdiden giymeye başladım.

helenxy Tatlibiber
Hanımlar İzmir’de hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben şuan özel muayeneye gidiyorum ama hem doğum yapabileceğim hem ilgili doktor temiz hastane arıyorum
Ben Can hastanesine gidiyorum. Doktor aradım uzun uzun. Oradaki bir doktor her şeyden önce içimi rahatlattı, stresimi azalttı

Evet mesafe biraz uzak gerçi ayrancılara sık gidip geliyoruz yol boşsa ortalama 20 dk sürüyor otobandan ama normal doğumda mesafe uzak kalabilir. Umut muydu acaba doktorun ismi tam hatırlamıyorum ama çok metediyolar muhtemelen senin doktorundur o oldukça da bilgiliymiş. Bir kaç hafta sonra kaçamak yapıp bi gidip muayene olayım aklımda kalacağına görmüş olurum hem bebişide

Ben Can hastanesine gidiyorum. Doktor aradım uzun uzun. Oradaki bir doktor her şeyden önce içimi rahatlattı, stresimi azalttı
Bende can hastanesine baktım baya bi kaç yakınım orda doğum yaptı orada da yenidoğan yoğun bakımı varmış sanırım. Hastane şikayetlerinde çok fazla şey yazmışlar o kafamı kurcaladı ama önceliklerimden biri can hastanesi uygun doktor da bulmak lazım tabi 15 bin filan yazmışlar doğuma doğru mu sordun mu hiç

Daha bugün sordum 7.500 dediler.

Geçen haftasonu bir hamile pantolonu, bir de hamile taytı aldım ve şimdiden giymeye başladım.
Bende az evvel artık eşorfmanımla vedalaşmam gerektiğini farkettim yukarı çekiyorum mideme baskı yapıyo aşağı indiriyorum karnımı acıtıyo en son çıkardım attım yenide almıştım oysa artık başka bahara giyerim bide senin haftan benden ilerde keşke bende hamile taytı alsaydım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…