• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de bir tuhaflık var diyordum iğne yaparken 4 5 gündür asla batıramıyorum batırıp acıdan geri çıkardığım oluyor iğne artık çok fazla canımı yakıyor morarma vs yok ama çok canım acıyor
bazı iğnelerin ucu çok sivri olmuyor sanki, benim de bir iki başıma geldi o. bir keresinde de iğneyi batırdım ve enjeksiyonu bastırıyorum gitmiyor tıkalı gibi oldu. çıkardım soldan yaptım oldu. korktum noluyor diye. hemşire olacağız yakında

Genel anestezimi aliyorsun dogumda :) haklsn bende sezeryan olunca normal yapamazmisim demistim ah eskiler patir patir nasl doguruyordu yav biz evrilipmi dogdukta oyle doguramiyoz acaba :KK70:
Evet canım genel anestezi.

Aslında benim cok değişik normal doğum sancısı çektim 4 cm açıklık oldu
Adet sancısı bile daha fazla geldi bana düşün .
Ama sezeryana girdim. O andan korkuyorum
İçimden 50 cmlık insan çıkacaklar sonucta 😀

Kızlar çok güzel değiller mi?🥲 Tahminen kaç paradır acaba? Sayfa direkt watsapa yönlendiriyor diye sormaya üşendim. Tahminleri alalım 😁
54687349-194C-4E05-9913-D3B8E19242EA.jpeg
14E0829D-BCF3-4678-9D9E-C0522E21366D.jpeg

Onu bulmak lazım eski stok bile olsa para almak için yeni stok bilr derler kimseye güvenim yok 🤭

Canım benim bir yıllık raporum var gidip aylik alıp dönüyorum 3 kutu şeklinde yani en son aralıkta aldım aslında fatura falan olmuyor bende kimlikle alıyorum direk

Ben sağ sol göbek deliği 4 parmak ilerisine yapıyorum ama artık hep aynı yerlere yapmaktan sertleşti ve morardı göbek deliği 4 parmak alti da olurmuş ama ona cesaret edemiyorum keseye denk gelirse diue o yüzden bi sure bacağımdan yapıp göbeğimi dinlendirmek istiyorum sende dene istersen
Bende göbek deliği etrafına yapıyorum en az 4 parmak alti acıyor tavsiye ederim en çokta 4 parmak üstü o yüzde üst tarafa yapmayi tercih etmiyorum pek

Vallahi kuzum devleti bilmem ama özelde kolay geçti :) önemli olan ilk gün ilk gün ağrım olur olmaz damar yolum acikti hep agri kesici igne istedm agrim oldukca hemende etki ediyordu agri kesici alip hissizlesincede hep yürüdüm hiç yatmadim koridorda ve cok zorlamadan merdüven inip ciktim gece bile fazla uyumadim yurudum cnku doktorm tek altin kural nekadar cok yurursen okdar cabuk iylesirsin dedi .. bende normal dogumdan korkuyordum ama yinede denedim bence normal dogurma imkani olan normal dogurmali sezaryeni normallestirmek guzel olmasa gerek ne olursa olsun ameliyat belkide normal dogursna kendi sancinla cok basit dogurup kurtulacaksin :) benim vucudm sanciyi algilamadi ve bebek haftasini gecti kafa cai buyudu catim dardi ve bebk asagi kanala girmedi yani oglum normal dogmamak hatta icimde kalmak icin elinden geleni yapti :KK70: sonrasinda evime giderken arabay binerken cok zorlandm ve evime geldgmde gayet iydim bi sknti yasamadim 4 gun kontrole gittigimde doktor karnimi yogurdu resmen dikisli yerini :) oo iylesmissin korsenide tak dedi taktimda tek skntisi piskolojk olrak bi sure iki büklüm gezdim dik durmaktan korktum ama ikincide daha tecrubeliyim diye dusunuyorum ilki gbi olursa cok zorlanmam insAllah zaten arssi yakn olnca dogumun zor oluyor sezaryende benim 4.5 sene gecmis oluyo ilk sezaryen ustunden :)
İizin bellimi peki onun için ayrı bişi yapıyolarmı yada bişi diyomusun, ayyyy inşallah benimde öyle olur, normal doğum yine son zamana kadar düşüncemde var ama yapamam diye düşüyorun😀😀
Hayatımda hiç düşmemiş bir çocukluk yaşadım o derece korkardım hastaye gtmekden, cevremdeki butun herkesn hastanelik anısı vardır, ben oyuzdne çok sakin bir çocuktum😂 şimdi ameliyata giricek olmak beni tedirgin ediyo😂 ama öyle böyle bu çocuk bi şekilde çıkıcak💎😂

rahat etsin göbüşler :) ilk hamileliğimde 10-12 haftalıktım hamile pantolonu giymeye başlamıştım şimdiki daha geç çıktı normalde tersi olması lazım.. biraz kiloluydum o zaman. şimdi fit bir şekilde hamile kaldım ama gidişat yine artı 16 kiloları bulacak gibi :oops:
Olsun yine fit bi şekilde hamile kalmışsım, 16 kilodan bişi olmaz, yarısı gider zaten doğumda, sonrada 2 bebişin peşinde koşturmakdan gider😀😀 valla bende rahat etmek için aldım biraz eskiler sıkıyo, yüksek bellilerde karından dar oldular hepsi😀

Vay be 😂 Ama çok güzeller ya vardır o kadar 🤭
çok güzel gerçkten. bunların malzemelerin satıldıgı yerler var. izmir kemeraltında mesela, kuru çiçekçiler ve isimlik yapan yerlerden tüm malzemeleri temin edip evde birleştiriyorsun. el yeteneğin varsa kendin de yapabilirsin. daha uyguna gelir.

Eklentiler

• 064FA936-A541-49C5-99EF-EA76E2B8E267.jpeg
    064FA936-A541-49C5-99EF-EA76E2B8E267.jpeg
    611 KB · Görüntüleme: 51
Olsun yine fit bi şekilde hamile kalmışsım, 16 kilodan bişi olmaz, yarısı gider zaten doğumda, sonrada 2 bebişin peşinde koşturmakdan gider😀😀 valla bende rahat etmek için aldım biraz eskiler sıkıyo, yüksek bellilerde karından dar oldular hepsi😀
ay evet ya yğksek bel giydim gittim okula geçen gün. düğme açık üstünü de bol bi kazakla kapattım. ama rahat olmadı tabi. en iyisi rahat şeyler. elbise falan da güzel oluyor ama göbek iki kat büyük görünüyor sanki.

ay evet ya yğksek bel giydim gittim okula geçen gün. düğme açık üstünü de bol bi kazakla kapattım. ama rahat olmadı tabi. en iyisi rahat şeyler. elbise falan da güzel oluyor ama göbek iki kat büyük görünüyor sanki.
Ayyy o düğmeyi bende yapıyorum😂😂😂😂 rahatsız ediyo cidden😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
seninki de çok şık ve güzelmiş ben makrome hiç görmemiştim araştırayım bi. oğlumun zamanında keçe işleri modaydı. şimdi de bunlar moda olmuş. zamanla daha neler göreceğiz bakalım.
Aynen her sene ayrı bişi koda oldu cidden, bende kapıya asmak için şuan bu aklımda var, ileryen zamanda yeni bişi çıkarsa onlarada açıyım😀

Günaydın herkese, sabah sabah arkadaşımın iki oglandan sonra kız dedikleri partisi yapılan bebeğinin 22 haftada erkek olduğunu öğrendikleri haberi uyandım. 2de oğlu vardı Kocaeli'nde acibademe gidiyor. Dün ayrintilida belli olmuş kız diye doktor belki 10 kere söyledi diyor tabi pembe pembe hazırlıklar yapıldı şokta haklı olarak. Hemen arkasından gitmiş sonra başka hastaneye inanmamış oda kesin erkek demiş.
Neee 22. Hafta mı 😳
İlk gebeliğimde ne grupta ne çevremde hiç değişen vs duymamıştım bu kadar çok.

Back