Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
bazı iğnelerin ucu çok sivri olmuyor sanki, benim de bir iki başıma geldi o. bir keresinde de iğneyi batırdım ve enjeksiyonu bastırıyorum gitmiyor tıkalı gibi oldu. çıkardım soldan yaptım oldu. korktum noluyor diye. hemşire olacağız yakında

Genel anestezimi aliyorsun dogumda :) haklsn bende sezeryan olunca normal yapamazmisim demistim ah eskiler patir patir nasl doguruyordu yav biz evrilipmi dogdukta oyle doguramiyoz acaba
Evet canım genel anestezi.

Aslında benim cok değişik normal doğum sancısı çektim 4 cm açıklık oldu
Adet sancısı bile daha fazla geldi bana düşün .
Ama sezeryana girdim. O andan korkuyorum
İçimden 50 cmlık insan çıkacaklar sonucta

Bende göbek deliği etrafına yapıyorum en az 4 parmak alti acıyor tavsiye ederim en çokta 4 parmak üstü o yüzde üst tarafa yapmayi tercih etmiyorum pek

İizin bellimi peki onun için ayrı bişi yapıyolarmı yada bişi diyomusun, ayyyy inşallah benimde öyle olur, normal doğum yine son zamana kadar düşüncemde var ama yapamam diye düşüyorun
Hayatımda hiç düşmemiş bir çocukluk yaşadım o derece korkardım hastaye gtmekden, cevremdeki butun herkesn hastanelik anısı vardır, ben oyuzdne çok sakin bir çocuktum şimdi ameliyata giricek olmak beni tedirgin ediyo ama öyle böyle bu çocuk bi şekilde çıkıcak

Olsun yine fit bi şekilde hamile kalmışsım, 16 kilodan bişi olmaz, yarısı gider zaten doğumda, sonrada 2 bebişin peşinde koşturmakdan gider valla bende rahat etmek için aldım biraz eskiler sıkıyo, yüksek bellilerde karından dar oldular hepsi

Vay be Ama çok güzeller ya vardır o kadar
çok güzel gerçkten. bunların malzemelerin satıldıgı yerler var. izmir kemeraltında mesela, kuru çiçekçiler ve isimlik yapan yerlerden tüm malzemeleri temin edip evde birleştiriyorsun. el yeteneğin varsa kendin de yapabilirsin. daha uyguna gelir.

Eklentiler

• 064FA936-A541-49C5-99EF-EA76E2B8E267.jpeg
    611 KB · Görüntüleme: 51
ay evet ya yğksek bel giydim gittim okula geçen gün. düğme açık üstünü de bol bi kazakla kapattım. ama rahat olmadı tabi. en iyisi rahat şeyler. elbise falan da güzel oluyor ama göbek iki kat büyük görünüyor sanki.

Ayyy o düğmeyi bende yapıyorum rahatsız ediyo cidden
seninki de çok şık ve güzelmiş ben makrome hiç görmemiştim araştırayım bi. oğlumun zamanında keçe işleri modaydı. şimdi de bunlar moda olmuş. zamanla daha neler göreceğiz bakalım.
Aynen her sene ayrı bişi koda oldu cidden, bende kapıya asmak için şuan bu aklımda var, ileryen zamanda yeni bişi çıkarsa onlarada açıyım

Neee 22. Hafta mı
İlk gebeliğimde ne grupta ne çevremde hiç değişen vs duymamıştım bu kadar çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…