• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben normal taytlarımla çok rahat edemiyorum artık ya yüksel bel sanki mideye baskı yapıyor rahatsız ediyor. Hamile taytı hiç almadım daha denemedim bitane hamile pantolonu aldım baya rahatmış ilk defa giyiyorum 🤭 bide bitane hamile tişörtü aldım geri kalan normalde de giyilebilir salaş kazak ve body baktım
güle güle kullan canım. ilk gebeliğimde çok aldım pantolonlarım tişortlerim bahar ve yazlık bakalım havalar çabuk ısınırsa giyinirim ama şu kışı atlatmak istiyorum açıkçası göbek büyümeden. çünkü mont kazak işine hiç giresim gelmiyor. hele son aylar ayaklar da şişiyor o zamana sandalet ve şipidik terlik mevsimine gireriz diye düşünüyorum :)

Evet, çok da büyük almamaya çalışıyorum
Çünkü bunları hamilelik icin almıuorum :KK53:
Hamilelikte gardrobumu yenilemeye karar verdım. Ama normal kilomu sayıp😀

Bikac tane oversıze sweatshirt iş görür
Altına da kalın tayt
Ya da oversıze esofman
Tamamdır işte 😂
Ama ev disinda çalışan arkadaşlar icin masraflı olabilir biraz tabii hamilelik
Kıyafetlerine dikkat etmeleri gerekiyor tabıı

canım en zorunu da yaşamışsın o kadar sancı çekip bir de sezeryan. Herkesin en sağlıklı şekilde olsun doğumları inşAllah. her bebek kendi seçiyor dünya gelme şeklini. bu arada yarın meraktayım bakalım ne diyecek dktor sana. ya en çok ikinci bebesi olanları merak ediyorum. Gönlündeki olur inşAllah. sağlıklı akıllı iyi evlat olsunlar
Amiiin insAllah Allahim hepimize saglikla kavusabilmeyo nasip etsin :) ilkinde normal dogurmak cok istedm ama nasip olmadi aslnda suan ssvd hakkim var (sezeryan sonrasi normal dogum) ama acikcasi iki yoluda denemek istemiyorum normal dogumu dikissiz ve kendi sancisiyla dogum yapanlar tam anlmi ile yasiyor bence etrfmda dikissiz kendi sancisiyla doguranlarda var makatina kadr kesi yiyip dikis atilanda var :/ oyuzden alttansa karinda kesi bana daha basit geliyor :(

Benim sıkıntım yok alıştım artık ama karnım büyümeye başladıkca zorlaşacak gibi senin haftan daha ileri karnin sertlesmeye başlamıştır zorlanman normal Allah sabır versin hepimize
amin canım artık başka yere geçiş olur heralde. ilk günlere göre hafif gerginlik var göbek bölgemde yine de elle tutuluyor yoksa yapamazdım sanırım.

Amiiin insAllah Allahim hepimize saglikla kavusabilmeyo nasip etsin :) ilkinde normal dogurmak cok istedm ama nasip olmadi aslnda suan ssvd hakkim var (sezeryan sonrasi normal dogum) ama acikcasi iki yoluda denemek istemiyorum normal dogumu dikissiz ve kendi sancisiyla dogum yapanlar tam anlmi ile yasiyor bence etrfmda dikissiz kendi sancisiyla doguranlarda var makatina kadr kesi yiyip dikis atilanda var :/ oyuzden alttansa karinda kesi bana daha basit geliyor :KK43:
Dur korkutma insanları 😀

Amiiin insAllah Allahim hepimize saglikla kavusabilmeyo nasip etsin :) ilkinde normal dogurmak cok istedm ama nasip olmadi aslnda suan ssvd hakkim var (sezeryan sonrasi normal dogum) ama acikcasi iki yoluda denemek istemiyorum normal dogumu dikissiz ve kendi sancisiyla dogum yapanlar tam anlmi ile yasiyor bence etrfmda dikissiz kendi sancisiyla doguranlarda var makatina kadr kesi yiyip dikis atilanda var :/ oyuzden alttansa karinda kesi bana daha basit geliyor :KK43:
haklısın olumlu düşünelim boşver, belki bakarsın açılman çok güzel olur kolayca doğurursun zamanı gelince. hepsi geçiyor gidiyor acısıyla tatlısıyla ana olmak kolay değil gerçekten

Dur korkutma insanları 😀
Aslinda rahatca soyleme sebebim cogumuzun gormus gecirmis olmasi yads eminim burda yakinlarinin dogum hikayesini dinlemeyen yoktur :D sahsen ben ilk hamilelikte cok kotu ani duymama ragmen normal dogumu denemekten vazgecmedim cnku her dogum kendine has ozeldir :) baskasi zor dogurdu diye bende zor dogurmam yada baskasi kolay dogurdu oo kesin benimde kolay olur diye bi dusunceye kapilmadim hic ☺️🙈

Ben hamile pantolonu aldım, baya rahattt ettim
rahat etsin göbüşler :) ilk hamileliğimde 10-12 haftalıktım hamile pantolonu giymeye başlamıştım şimdiki daha geç çıktı normalde tersi olması lazım.. biraz kiloluydum o zaman. şimdi fit bir şekilde hamile kaldım ama gidişat yine artı 16 kiloları bulacak gibi :oops:

Senin durumunda olanlar icinde elinde eski stoğu olan eczanelerden alırlarsa ücret ödemezler yeni stoğa giren ilaclar icinmis gelen zam öyle dedi
Onu bulmak lazım eski stok bile olsa para almak için yeni stok bilr derler kimseye güvenim yok 🤭
Belki aldğın eczanede ilacın faturası Aralık ayında falansa ödeme yapmazsın canım benim öyle oldu inşallah sende ödeme yapmadan alırsın
Canım benim bir yıllık raporum var gidip aylik alıp dönüyorum 3 kutu şeklinde yani en son aralıkta aldım aslında fatura falan olmuyor bende kimlikle alıyorum direk
iğne yapmak zorlaşmaya başladı benim sizin de öyle mi daha fazla acıyor artık. yildizsavascisi yildizsavascisi @Merakli annem sizin de öyle oluyor mu
Ben sağ sol göbek deliği 4 parmak ilerisine yapıyorum ama artık hep aynı yerlere yapmaktan sertleşti ve morardı göbek deliği 4 parmak alti da olurmuş ama ona cesaret edemiyorum keseye denk gelirse diue o yüzden bi sure bacağımdan yapıp göbeğimi dinlendirmek istiyorum sende dene istersen

Asla amacim korkutmak degil zaten guzel kızçeler 🥰 en yakinimdan bir ornek vereyim özbe öz ablam 3 evladii var 3 dogumunada sahit oldum ilk ikisini kesili ve normal dogum yapti sonuncu kizi yaramaz kakasini yapinca iki normal dogum sonrasi zorunlu sezeryan oldu ve normal dogumda cok dikis yemis biri olarak diyorki 10 tane normal dogum yaparim ama sezeryan demesin kimse bana yani burda kimse kimseye dogurma sekli tavsiyesi vermemeli bence :D herkezin acı desibeli farklidir

Aslinda rahatca soyleme sebebim cogumuzun gormus gecirmis olmasi yads eminim burda yakinlarinin dogum hikayesini dinlemeyen yoktur :KK70: sahsen ben ilk hamilelikte cok kotu ani duymama ragmen normal dogumu denemekten vazgecmedim cnku her dogum kendine has ozeldir :) baskasi zor dogurdu diye bende zor dogurmam yada baskasi kolay dogurdu oo kesin benimde kolay olur diye bi dusunceye kapilmadim hic ☺️🙈
Herkes bir degil ki canim. Misal ben düşününce ıcım bir değişik oluyor 😀
Yani o kesme kısmını 😶
Onu yaşamayacak olmama rağmen :KK8:

Allah herkesin yardımcısı olsun
Bu yüzden hiç-bir şeyi görmek istemiyorum
Tercihim sezeryan

Asla amacim korkutmak degil zaten guzel kızçeler 🥰 en yakinimdan bir ornek vereyim özbe öz ablam 3 evladii var 3 dogumunada sahit oldum ilk ikisini kesili ve normal dogum yapti sonuncu kizi yaramaz kakasini yapinca iki normal dogum sonrasi zorunlu sezeryan oldu ve normal dogumda cok dikis yemis biri olarak diyorki 10 tane normal dogum yaparim ama sezeryan demesin kimse bana yani burda kimse kimseye dogurma sekli tavsiyesi vermemeli bence :KK70: herkezin acı desibeli farklidir
Aynen
Herkes farkli acıdan bakıyor.
Ama sezeryan da kolay değil. Kimse kolay sanmasın tabii

Sadece hicbir şeye şahit olmadigim için tercih ediyorum ben
Sahit olma korkum var :KK53:

güle güle kullan canım. ilk gebeliğimde çok aldım pantolonlarım tişortlerim bahar ve yazlık bakalım havalar çabuk ısınırsa giyinirim ama şu kışı atlatmak istiyorum açıkçası göbek büyümeden. çünkü mont kazak işine hiç giresim gelmiyor. hele son aylar ayaklar da şişiyor o zamana sandalet ve şipidik terlik mevsimine gireriz diye düşünüyorum :)
Mont işlerine benimde hiç giresim yok en kötü ihtimal hırka takılırım 🤭 ah en rahat yanımız o olcak galiba şipidik terlikler 😂

Aynen
Herkes farkli acıdan bakıyor.
Ama sezeryan da kolay değil. Kimse kolay sanmasın tabii

Sadece hicbir şeye şahit olmadigim için tercih ediyorum ben
Sahit olma korkum var :KK53:
Genel anestezimi aliyorsun dogumda :) haklsn bende sezeryan olunca normal yapamazmisim demistim ah eskiler patir patir nasl doguruyordu yav biz evrilipmi dogdukta oyle doguramiyoz acaba :D

iğne yapmak zorlaşmaya başladı benim sizin de öyle mi daha fazla acıyor artık. yildizsavascisi yildizsavascisi @Merakli annem sizin de öyle oluyor mu
Ben de bir tuhaflık var diyordum iğne yaparken 4 5 gündür asla batıramıyorum batırıp acıdan geri çıkardığım oluyor iğne artık çok fazla canımı yakıyor morarma vs yok ama çok canım acıyor

Onu bulmak lazım eski stok bile olsa para almak için yeni stok bilr derler kimseye güvenim yok 🤭

Canım benim bir yıllık raporum var gidip aylik alıp dönüyorum 3 kutu şeklinde yani en son aralıkta aldım aslında fatura falan olmuyor bende kimlikle alıyorum direk

Ben sağ sol göbek deliği 4 parmak ilerisine yapıyorum ama artık hep aynı yerlere yapmaktan sertleşti ve morardı göbek deliği 4 parmak alti da olurmuş ama ona cesaret edemiyorum keseye denk gelirse diue o yüzden bi sure bacağımdan yapıp göbeğimi dinlendirmek istiyorum sende dene istersen
aman dikkat et canım bacak için. bende göbek deliğinin alt kısmına yapamıyorum çok acıyor yağ doku az ya orda ondan sanırım. göbek deliğinin iki yanı daha yumuşak yağ dokusu var en azından. birgün sağ birgün sol şeklinde yapıyorum. bu gidişimde soracağım bakalım ne diyecek.

aman dikkat et canım bacak için. bende göbek deliğinin alt kısmına yapamıyorum çok acıyor yağ doku az ya orda ondan sanırım. göbek deliğinin iki yanı daha yumuşak yağ dokusu var en azından. birgün sağ birgün sol şeklinde yapıyorum. bu gidişimde soracağım bakalım ne diyecek.
Dr bana bacak da olur demişti canım. Neden dikkat et dedin yağ dokusu az diye mj ?

Back