• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende tercihimi bunlardan yana kullancam 😂😂 ismimizde belli oldu Göktuğ Ayaz olucak insallah
İsmiyle güzel yaşasın 😍 çok güzelmişş
Evet tam ona ait bir oda olduğu belli oluyo cidden hoşuma gidiyo baya çok😍😍😍 heyecanlanıyom odasını yapmak için😍😍
Evet benim renkler de odasına uygundu. yaa en güzel heyecanlar gerçekten😍 hele o oda kuruluyor eşyalar yıkanıp ütülenip yerleşiyor ya🥺 son iki ay gidip saatlerce odasında oturur hayal ederdim nasıl bişey neye benziyor sağlıkla gelecek mi😍 9 ay hamile olsan da insan sonunda bir bebek geleceğine inanamıyor ta ki doğduğu güne kadar🥺 ah o doğuma gidiş o heyecanlar çok güzel çok. Hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza ve böyle before-after fotomuz olur🙏🏼🤗

Eklentiler

• 603870B1-FFCC-4945-A6B3-4EEA2D8C4BCA.jpeg
    603870B1-FFCC-4945-A6B3-4EEA2D8C4BCA.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 51916743-37B6-4C37-A417-634EA59E04EE.jpeg
    51916743-37B6-4C37-A417-634EA59E04EE.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 384D29D2-C161-4451-B7FA-DF77394B4AF6.jpeg
    384D29D2-C161-4451-B7FA-DF77394B4AF6.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 81
Daha bugün sordum 7.500 dediler.
Aaa e ben bi kent hastanesine baktım 18.500 civarı can hastanesi 15bin filan yazmışlar şok oldum şimdi acaba benim okuduğum dışardan doktor gelirse hastane+doktor ücretimiydi acaba fark çok çünkü. 7500 normal yada sezeryan farketmeksizin dimi

Aaa e ben bi kent hastanesine baktım 18.500 civarı can hastanesi 15bin filan yazmışlar şok oldum şimdi acaba benim okuduğum dışardan doktor gelirse hastane+doktor ücretimiydi acaba fark çok çünkü. 7500 normal yada sezeryan farketmeksizin dimi
Evet ikisi de aynıymış. Doğum sonrası bebek kontrolleri dahilmiş. Egepol de 11 bin demiş bir arkadaşıma.

Evet mesafe biraz uzak gerçi ayrancılara sık gidip geliyoruz yol boşsa ortalama 20 dk sürüyor otobandan ama normal doğumda mesafe uzak kalabilir. Umut muydu acaba doktorun ismi tam hatırlamıyorum ama çok metediyolar muhtemelen senin doktorundur o oldukça da bilgiliymiş. Bir kaç hafta sonra kaçamak yapıp bi gidip muayene olayım aklımda kalacağına görmüş olurum hem bebişide 🤭
Erkekse tek erkek doktor var odur 😍
Gel gel seversin eminim. Doktorun hangi hastanede yaptırıyor doğumu?

seninki de çok şık ve güzelmiş ben makrome hiç görmemiştim araştırayım bi. oğlumun zamanında keçe işleri modaydı. şimdi de bunlar moda olmuş. zamanla daha neler göreceğiz bakalım.

Ben oğluma keçeden kendim yapmıştım. O zaman uçan balon modeli revaçtaydı. Bir sürü balon dikip içini elyafla doldurmuştum tek tek. Birkaç tane de bulut, fil figürü ve isim yapmıştım. 😂
El emeği daha çok hoşuma gitmişti ama bunda hazıra konacağım gibi..

İlk bebek gibi heveslerim kalmadı. Ama birinciye yapmışken ikinciye yapmamak olmaz. Saklanıyor sonuçta. Sorar ileride nerede benim doğum süslerim diye 😂

Benim de öyle diyordu ama doktor kız gübü görünüyor dedi 🤭 biz iki kız anneleri olcaz galiba 🤭

Ben besafe kullanıyorum isofixli, babamın arabasında isofix yokdu kemerle bağladım bence iki türlü de sağlam. Yani bütçe meselesi kemerlisini de alabilirsin 🤗

Anne yanı arkadaşım vermişti ama iyi ki vermiş, evet kısa zamanlı kullanılıyor ama çok gerekli birşeymiş. Şimdi ebebekten şubat indiriminde alıcam ya da temiz ikinci el bakıcam. Bebek arabası doona kullanıp kabin boya geçmiştim 9 ayda. Ama şu anki fiyatlarla o paraya değmez. Park yatak kanz almıştım 70*120. Anneme de sunny baby la vita 70*110 aldım. İnanın kalite farkı yok şimdi ikinciye de sunny baby alcam. Ana kucağı da nuna almıştım ekstra sallama aparatı aldım. İlk altı ay elim ayağım oldu ama o da çok kısa süreli kullanılıyor, çok para vermek mantıklı değil.

Benim iki arkadaşıma da kız demişti benim doktor 16. Hafta erkek olduğunu öğrendiler. Ama benim ilkinde değişmedi bunda da değişmez heralde 🤭

Bak bu benim kızımındı😊
Sunny baby baktım şimdi de. Oyun parkı diye geçiyor ama yatak olarak kullananlar olmuş. İçine yatak yerleştirip anne yanı beşiği olarak kullanılır sanırım. Yorumları da iyi.

İsmiyle güzel yaşasın 😍 çok güzelmişş

Evet benim renkler de odasına uygundu. yaa en güzel heyecanlar gerçekten😍 hele o oda kuruluyor eşyalar yıkanıp ütülenip yerleşiyor ya🥺 son iki ay gidip saatlerce odasında oturur hayal ederdim nasıl bişey neye benziyor sağlıkla gelecek mi😍 9 ay hamile olsan da insan sonunda bir bebek geleceğine inanamıyor ta ki doğduğu güne kadar🥺 ah o doğuma gidiş o heyecanlar çok güzel çok. Hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza ve böyle before-after fotomuz olur🙏🏼🤗
Ya çok güzel olmuş odasıda sizin fotoğrafınızda beraber yaaa minnoş😍😍😍
Çok tatlı olmuş bayıldım😍😍😍 inşallah gelir minnoş günlerdeeee cidden böylr zaman geçmiyo gibi geliyo😍😍

Bende az evvel artık eşorfmanımla vedalaşmam gerektiğini farkettim yukarı çekiyorum mideme baskı yapıyo aşağı indiriyorum karnımı acıtıyo en son çıkardım attım yenide almıştım oysa artık başka bahara giyerim bide senin haftan benden ilerde 🤭 keşke bende hamile taytı alsaydım ya

İlkine hamileyken bir gece eşofmanı çıkarıp donla yattığım zaman geldi aklıma. Artık nasıl sıktıysa gece vakti 😂😂

Eşofmanlarım şimdilik bol rahatım. Ama hamilelik eşofmanım da var önceden kalan. Onlar da rahat oluyor. Ben lohusayken bile giyiyordum tayt ve eşofmanı 😁

Sunny baby baktım şimdi de. Oyun parkı diye geçiyor ama yatak olarak kullananlar olmuş. İçine yatak yerleştirip anne yanı beşiği olarak kullanılır sanırım. Yorumları da iyi.
Oyun parkı yazıyorlar zaten içine ben kraftın visco yatağını almıştım ama onlarda baya artmış yatağın yarı fiyatı resmen. Anne yanına konuyor tabi ama tek dezavantajı beneği her an göremezsiniz kalkıp bakmak gerekir, bir de sezeryanda dikiş baya zorluyor kalk otur derken. Tek yatak alcaksanız bir tarafı tamamen açılanlarda var park yatakların 😊
Ya çok güzel olmuş odasıda sizin fotoğrafınızda beraber yaaa minnoş😍😍😍
Çok tatlı olmuş bayıldım😍😍😍 inşallah gelir minnoş günlerdeeee cidden böylr zaman geçmiyo gibi geliyo😍😍
Teşekkür ederizz artık ilerleyen zamanlarda oda resimleri de paylaşmaya başlarız 😍😍 hamilelik zor olsa da çok güzel tadını çıkarmak lazım 😊

Evet ikisi de aynıymış. Doğum sonrası bebek kontrolleri dahilmiş. Egepol de 11 bin demiş bir arkadaşıma.
Egepolde de doğum yapan arkadaşlarım var doktor ebe hemşire ekip olarak çok ilgili ve iyilermiş normal doğum yapan arkadaşıma korseli filan getirip giydiriyorlarmış. Yani doğurdu temizlendi annenin işi bitti gibi değil anneyle ayrı bebekle ayrı ilgi oluyomuş. yenidoğan yoğun bakım varmı egepolde de? O niye diğerlerine göre yüksek acaba halbuki bakınca daha küçük görünüyor hastane olarak.

Erkekse tek erkek doktor var odur 😍
Gel gel seversin eminim. Doktorun hangi hastanede yaptırıyor doğumu?
Erkek doktor dediler evet tek erkek doktor olduğunu bilmiyodum ozaman kesin senin doktor o sırf merakımdan gelicem vallahi 😊
Hiç sormadım ki irenbede sanırım ama orasıyla özellikle çalıştığını söylemişti tüp bebek aşılama işlemleri filan için irenbede doğumda var onuda orda yaptırıyordur sanırım

İlkine hamileyken bir gece eşofmanı çıkarıp donla yattığım zaman geldi aklıma. Artık nasıl sıktıysa gece vakti 😂😂

Eşofmanlarım şimdilik bol rahatım. Ama hamilelik eşofmanım da var önceden kalan. Onlar da rahat oluyor. Ben lohusayken bile giyiyordum tayt ve eşofmanı 😁
Bende annemdeyim elime şalvar geçti onu giydim artık bol şeylere geçmek lazım galiba birazda bişeyler yiyince hepten darlıyo eşorfman insanı 😂 benim önceden de yok ilk ya artık alcam rahat rahat oturabilmek için napim 🤭 ama lohusayken bile rahatlık açısından giyilir yani iyi olur hem baya kullanmış oluruz 😂

Erkek doktor dediler evet tek erkek doktor olduğunu bilmiyodum ozaman kesin senin doktor o sırf merakımdan gelicem vallahi 😊
Hiç sormadım ki irenbede sanırım ama orasıyla özellikle çalıştığını söylemişti tüp bebek aşılama işlemleri filan için irenbede doğumda var onuda orda yaptırıyordur sanırım
Burda doktor çok önemli bence, doktorunu sevdiysen ve onun ilgisi alakası iyiyse hastane küçük de olsa falan gözün görmez. Mesela ben kızımda doğumu mu gece yaptım son ana kadar evimdeyim sancılarımı evimde çektim hastaneye git gel yaptım gün içinde bir iki kez gece doğdu ve sabah imza atıp evime gidicem dedim. Evet çok konforluydu evet her şey istediğim gibiydi ama hastane toplamda 10 12 saat geçirdim heralde dolayısıyla iş doktorda bitiyor bence.

Egepol de arkadaşım gece acil doğuma gitmişti nöbetçi doktor giriyordu. Yani oranın sistemi oymuş bayram gece vs gidildiğinde nöbetçi doktor kimse o, zaten söylüyolarmış sanırım. Çok çok küçük bir hastane aslında eskiden kötü bir methi vardı ama son yıllarını bilemiyorum. Sadece doğum ağırlıklı oldu belki iyileşmiştir fiyat baya yüksek çünkü.

Travel sistemdeki belli bir aya kadar kullaniliyor diye biliyorum . Bebegin kilosuna gore degisiyordur muhtemelen Ama en kotu ihtimalle bebek 9 kg olunca oto koltuga geciririm ben en gec. Tecrubeliler yazarsa daha iyi olur tabii. :KK31:

Kızlar iki gündür midem kazınıyor, hep bu saatlerde başlıyor, poğaça,simit, ekmek vs yemek istiyorum hiç böyle değildim ne yapacağız 😫 Sanırım kiloyu takmıyorum diye kendimi avutuyorum, hep kiloyu düşünüyorum 😭

Göbeğim kaşınıyo artık, kaşımamaya çalışıyorum😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ çatlar iz kalır diye
Amannnnn kaşıma. Bol bol yağla. Ben bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı kullanıyorum hangisi elime geçerse.
Bacaklarımı çok yağlamıyodum sanki hafif hafif oluşmuştu ilkinde o yüzden tüm vücudu yaşamaya çalış canım

V Vesiradababy canım o travel sistemdeki puset oto koltuğu da oluyor evet ama o koltuğa (kilosuna göre değişse de) max 6 ay falan sığabiliyolar.
9kilo sınırı işte. 9.36 alırsan oto koltuğu daha iyi olur ben öyle almıştım kızım 4 yaşında muhtemelen 6 yaşına kadar falan kullanırım kademe kademe.
Ucuz şeyler değiller çünkü.

Back