• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
E c e E c e ilk hamileliğim de ki doktorum asla tartıya çıkartmaz kilo mu sormazdı. Bunun anne üzerinde stres yarattığını bebeğe de stresin her şeyden daha çok zarar verdiğini söylerdi. Bir de şöyle bir şey demişti. Bir daha bu 9 ay yaşanmayacak, keyfini çıkar, gece uyan ve kocanı frambuazlı dondurma almaya yolla ve lütfen bu konuyu stres yapma. Doğumdan sonra dikkat eder ve güzelce eski formuna kavuşursun ama bu 9 ayı stres ve hesap içinde geçirrsen asla bu günlerine tekrar kavuşamazsın.

Bence çok doğru💃

Amannnnn kaşıma. Bol bol yağla. Ben bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı kullanıyorum hangisi elime geçerse.
Bacaklarımı çok yağlamıyodum sanki hafif hafif oluşmuştu ilkinde o yüzden tüm vücudu yaşamaya çalış canım
Aynen başlıyım ben şimdiden, çünkü cidden kaşınmaya başladı, artık kullan diyo sanırım, evde şimdi bebe yağı ve bio oil var onu kullanıyım💪🏻😀

Yok bulduk Y Yazin Sevinci arkadaşın attığı foto
Evet resmimiz çok netti bizim sağlıkla gelsin tek. İki hafta önce yoğun kanamadan hastaneye yattım kanama durdu ama ultrasonda kanama alanı hala var yatarak dinleniyorum. Ama dünden beri koyu kahverengi akıntı gelmeye başladı fazlasıyla iyileşiyordur inşaAllah korkuyorum. Dr açık kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi😔 yinede takipte kal dedi ama korkuyorum.

Amannnnn kaşıma. Bol bol yağla. Ben bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı kullanıyorum hangisi elime geçerse.
Bacaklarımı çok yağlamıyodum sanki hafif hafif oluşmuştu ilkinde o yüzden tüm vücudu yaşamaya çalış canım
Ben badem yağı kullandım. Çok iyi iidi. Almanyada eczanede aldım. Orda da mutlaka var.

Günaydın herkese zor bir güne uyandım. Hem başagrisi hem mide bulantısıyla. Yarın 14 hafta bitecek ama neden düzelemedim hala bilmiyorum🥲
Bende aynı şekilde doktor 14 e girdiğinde rahatlarsın demişti hala aynı..
Aa günlerimiz de aynıymış😄

Sizide erkek sanırjm hayırlı olsun benim bir kızım var kız geçiyodu içimden istiyodum ama sağlıklı olsun tek yeter.
Benim daha belli değil canım ama erkek istiyorum iki kızım var bu da erkek olsa diyorum da tabi ki hayırlısı. Sana da çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına inşallah.

Benim daha belli değil canım ama erkek istiyorum iki kızım var bu da erkek olsa diyorum da tabi ki hayırlısı. Sana da çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına inşallah.
Dünkü mesajları tam okuyamadım birinin erkek demiş dr sanırım. Sağlıkla gelsinler kız çocuğu bambaşka bide erkek çocuğu tadacağız inşaAllah. Ama sabahtan beri çok canım sıkkın. O yoğun kanamadan sonra şimdi gelem koyu kahve akıntı baya vardı yine içim içimi yiyor. Haftalardır işe gidemedim ne olacak bilmiyorum . Moralim çok boxuldu

Dünkü mesajları tam okuyamadım birinin erkek demiş dr sanırım. Sağlıkla gelsinler kız çocuğu bambaşka bide erkek çocuğu tadacağız inşaAllah. Ama sabahtan beri çok canım sıkkın. O yoğun kanamadan sonra şimdi gelem koyu kahve akıntı baya vardı yine içim içimi yiyor. Haftalardır işe gidemedim ne olacak bilmiyorum . Moralim çok boxuldu

Kahverengi akıntı geçmiş bir yaraya işarettir genelde. Benim de olmuştu iki hafta önce. Moralim bozuldu ama sonra toparladım doktorun söylediğini hatırlayınca.
Gidebiliyorsan tekrar git doktora için rahat etsin..

Kahverengi akıntı geçmiş bir yaraya işarettir genelde. Benim de olmuştu iki hafta önce. Moralim bozuldu ama sonra toparladım doktorun söylediğini hatırlayınca.
Gidebiliyorsan tekrar git doktora için rahat etsin..
Bende öle düşünüp rahatlatıyorum kendimi, drumla irtibat halindeyiz ama bitane çok bilgili bir drum daha var kalpatışı keseyi onla görmüştük onada gideceğim bugün yakın hem saolun rahatladım biraz

İnşallah bir şey olmaz ben öyle bir şey yaşamadım o yüzden çok yorum yapamıyorum ama hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Selam. Benim evde ergonomik kanguru var. İçine yenidoğan aparatı alsam kullanabilir miyim? İlk çocukta yenidoğanken kullanmadım. 4 5 aylık falandı takıp çıktığımda.
Bebek rahat ediyor mu? Birisi çok sıkışıyor falan demiş..
O zaman evde çok duruyordum. Eşim işten gelince çıkıp hava alıyordum market geziyordum. Şimdi evde oyun çağında başka çocuk varken sürekli evde duramam. Küçükle beraber hareket etmem gerekecek..

Bu model. Aparat alacağım buna..

IMG_20220112_093200.jpg

Bende öle düşünüp rahatlatıyorum kendimi, drumla irtibat halindeyiz ama bitane çok bilgili bir drum daha var kalpatışı keseyi onla görmüştük onada gideceğim bugün yakın hem saolun rahatladım biraz

Aynen görürsen daha rahat edersin. Benim de ağrım sızım olsaydı gidecektim. Devam etmedi gitmedim.

Oğlum geçen oynarken tekme attı karnıma. Söylememiştik daha bebeği. Şiddetini, bebeğin ne kadar korunaklı olduğunu falan düşünüp rahatlattım kendimi. Eşim doktora gidelim falan dedi ama dinledim bir süre. Dedim gerek yok şimdilik kanama ağrı olursa gideriz. Orası baya güvenli onun için. Olacağın da önüne geçilmez sonuçta..

Selam. Benim evde ergonomik kanguru var. İçine yenidoğan aparatı alsam kullanabilir miyim? İlk çocukta yenidoğanken kullanmadım. 4 5 aylık falandı takıp çıktığımda.
Bebek rahat ediyor mu? Birisi çok sıkışıyor falan demiş..
O zaman evde çok duruyordum. Eşim işten gelince çıkıp hava alıyordum market geziyordum. Şimdi evde oyun çağında başka çocuk varken sürekli evde duramam. Küçükle beraber hareket etmem gerekecek..

Bu model. Aparat alacağım buna..

Eki Görüntüle 2986459
Bende boba4g var. Çok aktif kullandım evde dışarıda yenidogan aparatı var aslında minik bir havlu yada minik yastik bile aynı işi görür. Ben ikisinde de çok aktif kullandım sonra toddler beden neko kullandım. 2.5 aydan sonra başladım kullanmaya. Benim ilki kolikti kanguruda uyutuyordum sonra ikinci ile araları 20 ay olunca zaten sürekli elimin altında oluyordu. Yenidogan için ilk 2 ay biraz zorlar sling tercih edebilirsin ama zaten 2 aydan sonrasi için dersen gerek yok onada.

Bende boba4g var. Çok aktif kullandım evde dışarıda yenidogan aparatı var aslında minik bir havlu yada minik yastik bile aynı işi görür. Ben ikisinde de çok aktif kullandım sonra toddler beden neko kullandım. 2.5 aydan sonra başladım kullanmaya. Benim ilki kolikti kanguruda uyutuyordum sonra ikinci ile araları 20 ay olunca zaten sürekli elimin altında oluyordu. Yenidogan için ilk 2 ay biraz zorlar sling tercih edebilirsin ama zaten 2 aydan sonrasi için dersen gerek yok onada.

Aslında sling daha pratik ve rahat geliyor bana. Fiyatlara bakmadım daha. Pahalıysa almak istemem 2 ay için. Bir şalla falan bağlarım artık 😂
Evde iş yaparken yemek koyarken bile rahat olur bebeği takıp yapmak..
Tek olunca idare ettim evin içinde. Sonra bebek arabasıyla çıktım ama bunda biraz daha hareketli olmam gerekecek. Zaten 2 aydan sonra büyük okula gidecek..

15. Haftam bitmek uzere ama mide bulantilari hala devam ediyor napcam bilmiyorum

Bu arada baş ağrısından geçmiş sayfaları okumaya calistim aklımda bebek arabası kalmış 🙈 wei-b kullanmıştım oğlumda memnun kaldım. İki ayrı parçası vardi. İlk parca araba koltuğu ikinci parca düz yatak gibi parçası sonradan koltuğa dönüşüyor. 2. Parçası bir yere kalmaya gittiğimde nerdeyse 8 1 yasinaa kadar yatak gibi kullandım içine minder koyarak ( yani 1-2 gecelik ziyaretlerde) araba koltuğu arabadan al tekerlegine oturt çok kullanisliydi. Biraz fazla yer kaplıyor ama ben verdiğim parayı haketttigini düşünüyorum. 8 sene önce 800tl ye almıştım. Şimdi baktım 2000 civarında fiyatı var.
Screenshot_2022-01-12-10-04-51-598_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Back