- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.741
Ayyyy benim eşim gececi işten çıkıp oraya gidicez beni 12de almaya kalkarsa düşünemiyorum eşimiBen kaç mm haftası ile uyumlumu hersey yolundamı dıye ıkı kez sordum ama sadece bir kere 7 mm dedı oda zorla duydumhalbuki 10:30 randevuma benı 12 de almaya anca tenezul etti bütün hastalarn randevulrı gecıktı üstüne bide surat bes karıs haftaya özele gidicem en azından guzelce acıklıyorlar
Kesinlikl katılıyorum bende yakınlara söyledim ama 2. Derecelere söylemedim en kötü kalp atışına kadar beklicemBiz birinci derecelere soyledık cnkü saglıklı ilerlemezsede destek almam gerkecek diye dusundum ikinci derecelere uzun bi sure soylemeye gerek yok bence cnkü yakın zmanda yasamıs bırı olarak soyluyorum. Gebelik saglıklı ilerlemez bısı olursa hergun bir gecmis olsun mesajı ile kanayan yaran iyce kanıyorama annen kayınvaliden ablan gorumcen varsa en azından bilselerde yaranı deşmiyorlar en azından benım acımdam oyle oldu smdide onlra soyledm ve rıca ettm 3.4 aylk olana kadr kimse bilmesin diye
Bence canım gayet normal hastaneden randevu al istersen kese gözükmesi içinMerhaba hanımlar 6 kasımda beta hcg 2889 çıktı 8 kasımda yani bugün 4787 çıktı 2 kat artmamış bir sorun olur mu
29 Eylül canımBence canım gayet normal hastaneden randevu al istersen kese gözükmesi için bat tarihin neydi
Canım özelmi devletmi devlette eş almıyorlar daAyyyy benim eşim gececi işten çıkıp oraya gidicez beni 12de almaya kalkarsa düşünemiyorum eşimiallah korusun inşallah öyle biri değildir
Bencede 1.2 hafta daha sabır ozamanAy eşim diyor ki annemler tutamaz herkese söyler
Ona başta söyledim almazlar diye onu bilerek geliyor olsun dışarda beklerim dedi ama öyle 2 saat dışarda beklersede sinirlenebilir uykusuzlukdanCanım özelmi devletmi devlette eş almıyorlar da
Hoşgeldin aramıza canım29 ekim canım
Benimde ilk kez basıma geldi ya yoksa her hastane vaktinde alıyor bence skıntı olmaz :)Ona başta söyledim almazlar diye onu bilerek geliyor olsun dışarda beklerim dedi ama öyle 2 saat dışarda beklersede sinirlenebilir uykusuzlukdan
Ayyu inşaşlah uyuyamam kesinBenimde ilk kez basıma geldi ya yoksa her hastane vaktinde alıyor bence skıntı olmaz :)
Hoşbuldum canım yarin için randevu aldım inşallah bir sorun çıkmazsa yazarımHoşgeldin aramıza canımhastameye gidersen mutlaka yaz bizede
Aaa bizdeHoşbuldum canım yarin için randevu aldım inşallah bir sorun çıkmazsa yazarım
Kaçıncı haftadasın canımBulantılarım bugün başladıkorkulu rüyam
Ayy öyle mi kolay gelsin valla zor iş yatılı misafir, hamile halinle çok yorma kendini dikkat etTatlım misafir lerim var şehşrdışından yatılı onlarla ilgileniyorum o nedenle giremiyorum Bi rahatlasam inşallah
EyvahhhhBulantılarım bugün başladıkorkulu rüyam
Başka hastanede verme canım değerler farklı çıkıyor moralin bozulur az çıkarsa. Aynı saatte aynı yerde ver.Selamlar bende dün 244.55 beta hcg ile sizlerle birlikteyim. Tahmini 17.07 doğum tarihiYarın sabah sağlık ocağında yeniden yaptıracağım, acaba farklı yerde yaptırınca bir sorun oluşur mu? Bir de mide gurultum var acayip bu tarz bir şikayeti olan var mıdır?
Kese göründükten sonra genelde kan değerlerine bakmıyolar canım. Kese göründüyse sorun yokturMerhaba hanımlar 6 kasımda beta hcg 2889 çıktı 8 kasımda yani bugün 4787 çıktı 2 kat artmamış bir sorun olur mu korkuyorum