• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bazi demir ilaçları mide bulantısı yapar
Kabız yapar
Dışkıyı siyah yapar

Bunlar çok normal

Gece uyumadan önce alabilirsin
Evet diğer dediklerinde var hepsini yapıyor sağolasun.gunde iki kere aç karnına yazıldığı için yatarken alamam ki 😐napsam bilmiyorum biraz daha zorlicam icmicem eğer böyle devam yani napim.

Arkadaşlar ikili test sonucum sonunda çıktı hafta sonu çıkmış ben ancak doktorla gorusebildim. Tabi telefonda tamamını öğrenemedim ama
Yaş riski 1/66
Biyokimyasal risk 1/570
Doktor bu ikisini söyledi. Yaşı biyle bekliyorduk zaten ama diğeri de yüksek amniyosentez yaptirmani öneririm dedi. Ben riskli değil mi dedim. 1/300 Muş risk. %99 sonuç verir.dedi. Nifty testi söyledi onun için de %95-98 deniliyor dedi.
Ama istersen haftaya 3lu testi yaparız ayrıntılı ultrason la bakarız dedi. Ben bunları önermek zorundayım ama kararı verecek olan sensin dedi.
Ne yapacağımı şaşırdım.

İmkanın varsa nifty test yaptır derim. Yoksa 3 lü testin sonucuna göre karar ver..

Kızlar bulantı yapmayan kan hapını buldum
Santafer ford
Yanlış hatırlamıyorsam. Ilkinde bulantı oluyordu, bunu tavsiye etmıslerdı

Sonra yine almıştım
Evde buldum. Buydu galiba

Ben yarin insallah 13 haftalık olacağım dr o gün folik asit bırak bir sonraki kontrol de vitamine geçeceğiz dedi henüz başlamadım ama kimden duysam ya bulanti ya kabızlık diyor gözüm korktu marka dan markaya fark eder mi acaba bu şikayetler
Hepsi yapmıyor anladığım kadarıyla arkadaşıma sadece kabızlıkla siyah dışkı yapmisdi başka ilaç.bu bana mide bulantısı çok yapıyor malesef ki.

Santafer ford

Sonra yine almıştım
Bu ilaçta 100mg var. Diğer arkadaşı ki 40mg. Belki ondan sabah akşamdır. Kaç mg alınması gerekiyor tam olarak acaba?

Santafer ford

Sonra yine almıştım
Ekran görüntüsü aldım soracağım bunu doktora mutlaka.

Bu ilaçta 100mg var. Diğer arkadaşı ki 40mg. Belki ondan sabah akşamdır. Kaç mg alınması gerekiyor tam olarak acaba?
Yok canım benimde 100 mg lik olanı ben anlamadım kansızlık da yok niye 2 tane 100 mg lik 🤔

Eklentiler

• IMG_20220111_115818.jpg
    IMG_20220111_115818.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 33
Hiç bilmiyorum canim. Ama günlük tek hap alıyordum ben ve 2 tane alanı da duymadım pek

Doktoruyla konuşup tek doza dusursun
En azından gece yatarken alır
Rahat rahat uyur

Yok canım benimde 100 mg lik olanı ben anlamadım kansızlık da yok niye 2 tane 100 mg lik 🤔
Canim benim doktorum ac karnina bulanti yapıyorsa tok ic yayarken al 1 tane demisti sen bence onu gunde 1 tane yatarken ic etkilemz oylede genelde 1 tane iciliyor niye iki demis anlamadim

Sabah kıyafet falan bakma hevesim vardı. Vazgeçtim 😁
Ahaha yok ya değişebiliyor bu haftalarda. Doktorum da dedi klistoris ve pipi bu evrede birbirine çok benziyor o yüzden karışabiliyormuş. Hatta kendi bebeğine de 12.haftada erkek demişler 15.haftada kız olduğunu öğrenmiş. Bu haftalarda biraz da nub teorisine göre yorum yapıyorlar. 15.haftada %100 vericem cinsiyeti dedi bakalım.

Bu arada
Ben önceki hapın adını hatırlamadığım icin, doktor demir yazarken soyledım diğerleri bulantı yapıyor diye.
O da bunu verdi. Hiç kullanmadım daha
19. Hafta başlamayı dusunuyorum

Bir de bu sekilde olduğu için true blood moduna girdim
Wampir edasındayım. Hafif tırsıyor muyum ne😂😂😂

Eklentiler

• 20220111_120307.jpg
    20220111_120307.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 46
Canim benim doktorum ac karnina bulanti yapıyorsa tok ic yayarken al 1 tane demisti sen bence onu gunde 1 tane yatarken ic etkilemz oylede genelde 1 tane iciliyor niye iki demis anlamadim
Doktorun öyle önerdiyse öyle deneyeyim bende en iyisi çnkü yoksa birakmak zorunda kalıcam çok etkiliyor.Teşekkür ederim canım sağol 👌

Bu arada
Ben önceki hapın adını hatırlamadığım icin, doktor demir yazarken soyledım diğerleri bulantı yapıyor diye.
O da bunu verdi. Hiç kullanmadım daha
19. Hafta başlamayı dusunuyorum

Bir de bu sekilde olduğu için true blood moduna girdim
Wampir edasındayım. Hafif tırsıyor muyum ne😂😂😂
Kıpkırmızı zaten hatta bordo :) bende içersen öyle hissediyorum 🤣

Back