• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yukarda attım bi takım belki öyle şeyler alırım bi kaç tane dışarı giderken😀😀 hemde cool duruyo güzel😂
Büyük al
Ve en önemlisi kol ucunda rıbana olsun . Yani kol ucu lastikli oluyor ya ?
Pantolon ve eşofmanlarda da olunca
Uzun süre giyiliyor. Cocugun kollar da emanet durmuyor

Daha önce yazmıştım ama sizi etiketlemeyi unutmuşum kusura bakmayın . Beni de listeye eklerseniz sevinirim . 😊
Yas:29 1.Çocuk Sat: 16.10.2021 İzmir T.D.t 23.07.2022
Tmm canım benim ekliyorum hemen gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı gelsin bebişimiz 🥰

Büyük al
Ve en önemlisi kol ucunda rıbana olsun . Yani kol ucu lastikli oluyor ya ?
Pantolon ve eşofmanlarda da olunca
Uzun süre giyiliyor. Cocugun kollar da emanet durmuyor
Aaaa mantıklı bak bakmıyodum onlara doğru lastikli daha iyi olur vidden ufkum genişliyo şuan🤔🤔🤔

Valla o kadar alıyorum hic ufacık alamam.
Sittin sene giydiriyor işte daha ne 😂

Şaka bir yana ben kızıma da yeğenime de hep 2 sene boyunca giyeceği sekilde alıyorum.
Yazık günah yahu
Ucuz da degil cocuk kıyafetlerı. Heleki lısanslılar aşırı pahalı
Allah bizede şu çocuk kıyafetlerini almayı nasip etsin Allah’ın izniyle bi cinsiyet belli olsa bol bol alcam az çok anladım da nerden başlayıp neler alcağımı tabi yine bebek giyim piyasasında yeni olduğumuzdan fiyat bilgiside pek yok anca e bebekte gördüğüm kadarıyla yine boldan sallıyorum yani bu durumda 😂

Aaaa mantıklı bak bakmıyodum onlara doğru lastikli daha iyi olur vidden ufkum genişliyo şuan🤔🤔🤔
2 yaşındaki yeğenime 5 yaş mont aldım.
Kol uçları lastikli ve hic emanet durmadı. Vallahi 6 yaşı olsaydi alacaktım😀
.özellikle ona dikkat et. Hem cool duruyor
Hem parçalardan ve kollardan sarkma olmuyor
Oversıze tarzı giyim oluyor yani

Allah bizede şu çocuk kıyafetlerini almayı nasip etsin Allah’ın izniyle bi cinsiyet belli olsa bol bol alcam az çok anladım da nerden başlayıp neler alcağımı tabi yine bebek giyim piyasasında yeni olduğumuzdan fiyat bilgiside pek yok anca e bebekte gördüğüm kadarıyla yine boldan sallıyorum yani bu durumda 😂
Ahh canim benim. E bebek badı tarzı seylerde ucuz
Sen bir de lisanslı kıyafetlerin fiyatlarını gör 😂bir esofman 90₺ 120 ₺ sadece altı.
Hm zaradan asla bahsetmiyorum.

Bu söylediğim fiyatlar kıytırık yerlerde. Lcw defacto

O yüzden ben beğendiklerimi alırım ama seneye de giyeceği tarzda. Hem kaliteli hem de şık :)

Son zamanlarda kıyafetlerin fiyatlarının cılkı çıktı
Markasız mağazalarda bile bir sweatshirt 100-120 ₺ marka alırım len üzerine ekleyıp

Senden öğrenecek çok şeyimiz var 😂 bi ara da anne için lohusa ihtiyaçları hastanede filan lazım olan onları listelersen tam olcak vallahi hakkını helal et bol bilgi veriyosun bu saatte ama bunları ben pek bilemezdim yani

Senden öğrenecek çok şeyimiz var 😂 bi ara da anne için lohusa ihtiyaçları hastanede filan lazım olan onları listelersen tam olcak vallahi hakkını helal et bol bilgi veriyosun bu saatte ama bunları ben pek bilemezdim yani
Kızımdan dilim cok yandı
Hiç-bir şeyi eskimedi. Anında küçüldü Akıllandım son 2 yıldır :KK53:

Bebeğin kakasını bile araştırmış ınsanım😂7 yıl geçti tabii aradan

Yani hemde kaç sene kullanır 😍😍💪🏻💪🏻 Mantıklı cidden hemde masraf hersene almakdan sa, moda der geçerim😂

Ahh canim benim. E bebek badı tarzı seylerde ucuz
Sen bir de lisanslı kıyafetlerin fiyatlarını gör 😂bir esofman 90₺ 120 ₺ sadece altı.
Hm zaradan asla bahsetmiyorum.

Bu söylediğim fiyatlar kıytırık yerlerde. Lcw defacto

O yüzden ben beğendiklerimi alırım ama seneye de giyeceği tarzda. Hem kaliteli hem de şık :)

Son zamanlarda kıyafetlerin fiyatlarının cılkı çıktı
Markasız mağazalarda bile bir sweatshirt 100-120 ₺ marka alırım len üzerine ekleyıp
İşte hiç piyasayı bilmediğimden sallıyorum baya 🤣 ama diğer msjlarda da söylediklerini not aldım ona göre alışveriş yapcam en azından neyi nasıl almak gerektiğini az çok anladım şuan. Mesela ne yalan söyleyim şimdi danışmamış olsaydım bu konuda internetten bir iki yazı okuyup bulduğuma sırf güzel diye atlardım ben bilgisiz eşim zaten bilgisiz. Ailelerde herkes bişey başka tondan konuşuyo kimin ne dediği belli değil karmakarışıktı bende durum

Back