- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.641
Cinsiyet belli olsa da alsak artık böyle konuşunca da heyecanlanıyorum biran önce bişeyler almak içinCidden yaaa erkeklere hiö affili rahat şeyler yapmıyolar bi kaç tane var favorilediiim belki onları alırım
Yukarda attım bi takım belki öyle şeyler alırım bi kaç tane dışarı giderkenHarem tarzı pijamalar ve pantolonlar da çok iyi erkeklere
Büyük alYukarda attım bi takım belki öyle şeyler alırım bi kaç tane dışarı giderkenhemde cool duruyo güzel
Tmm canım benim ekliyorum hemen gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı gelsin bebişimizDaha önce yazmıştım ama sizi etiketlemeyi unutmuşum kusura bakmayın . Beni de listeye eklerseniz sevinirim .
Yas:29 1.Çocuk Sat: 16.10.2021 İzmir T.D.t 23.07.2022
Aaaa mantıklı bak bakmıyodum onlara doğru lastikli daha iyi olur vidden ufkum genişliyo şuanBüyük al
Ve en önemlisi kol ucunda rıbana olsun . Yani kol ucu lastikli oluyor ya ?
Pantolon ve eşofmanlarda da olunca
Uzun süre giyiliyor. Cocugun kollar da emanet durmuyor
Allah bizede şu çocuk kıyafetlerini almayı nasip etsin Allah’ın izniyle bi cinsiyet belli olsa bol bol alcam az çok anladım da nerden başlayıp neler alcağımı tabi yine bebek giyim piyasasında yeni olduğumuzdan fiyat bilgiside pek yok anca e bebekte gördüğüm kadarıyla yine boldan sallıyorum yani bu durumdaValla o kadar alıyorum hic ufacık alamam.
Sittin sene giydiriyor işte daha ne
Şaka bir yana ben kızıma da yeğenime de hep 2 sene boyunca giyeceği sekilde alıyorum.
Yazık günah yahu
Ucuz da degil cocuk kıyafetlerı. Heleki lısanslılar aşırı pahalı
Ayyy hiç sorma kesinlikleeeeCinsiyet belli olsa da alsak artık böyle konuşunca da heyecanlanıyorum biran önce bişeyler almak için
Ay cidden çok havalı hangi site buMesela bunun gibi
2 yaşındaki yeğenime 5 yaş mont aldım.Aaaa mantıklı bak bakmıyodum onlara doğru lastikli daha iyi olur vidden ufkum genişliyo şuan
Ahh canim benim. E bebek badı tarzı seylerde ucuzAllah bizede şu çocuk kıyafetlerini almayı nasip etsin Allah’ın izniyle bi cinsiyet belli olsa bol bol alcam az çok anladım da nerden başlayıp neler alcağımı tabi yine bebek giyim piyasasında yeni olduğumuzdan fiyat bilgiside pek yok anca e bebekte gördüğüm kadarıyla yine boldan sallıyorum yani bu durumda
Senden öğrenecek çok şeyimiz var2 yaşındaki yeğenime 5 yaş mont aldım.
Kol uçları lastikli ve hic emanet durmadı. Vallahi 6 yaşı olsaydi alacaktım
.özellikle ona dikkat et. Hem cool duruyor
Hem parçalardan ve kollardan sarkma olmuyor
Oversıze tarzı giyim oluyor yani
Kızımdan dilim cok yandıSenden öğrenecek çok şeyimiz varbi ara da anne için lohusa ihtiyaçları hastanede filan lazım olan onları listelersen tam olcak vallahi hakkını helal et bol bilgi veriyosun bu saatte ama bunları ben pek bilemezdim yani
JammyBayb diye geçiyoAy cidden çok havalı hangi site bu
Bebeğin kakasını bile araştırmış ınsanımSenden öğrenecek çok şeyimiz varbi ara da anne için lohusa ihtiyaçları hastanede filan lazım olan onları listelersen tam olcak vallahi hakkını helal et bol bilgi veriyosun bu saatte ama bunları ben pek bilemezdim yani
Yani hemde kaç sene kullanır2 yaşındaki yeğenime 5 yaş mont aldım.
Kol uçları lastikli ve hic emanet durmadı. Vallahi 6 yaşı olsaydi alacaktım
.özellikle ona dikkat et. Hem cool duruyor
Hem parçalardan ve kollardan sarkma olmuyor
Oversıze tarzı giyim oluyor yani
Hem marka alırsınYani hemde kaç sene kullanırMantıklı cidden hemde masraf hersene almakdan sa, moda der geçerim
İşte hiç piyasayı bilmediğimden sallıyorum bayaAhh canim benim. E bebek badı tarzı seylerde ucuz
Sen bir de lisanslı kıyafetlerin fiyatlarını görbir esofman 90₺ 120 ₺ sadece altı.
Hm zaradan asla bahsetmiyorum.
Bu söylediğim fiyatlar kıytırık yerlerde. Lcw defacto
O yüzden ben beğendiklerimi alırım ama seneye de giyeceği tarzda. Hem kaliteli hem de şık :)
Son zamanlarda kıyafetlerin fiyatlarının cılkı çıktı
Markasız mağazalarda bile bir sweatshirt 100-120 ₺ marka alırım len üzerine ekleyıp
Yani en azından tamam kaliteli olsun okadar para vereyim ama giysin biraz eskisin akıllıca alışveriş yapmış olayım boş savurmaktansa derdim tam olarak buKızımdan dilim cok yandı
Hiç-bir şeyi eskimedi. Anında küçüldü Akıllandım son 2 yıldır
Sağol canım bakıcamJammyBayb diye geçiyo
İnstagram hesabıda jammybayb_tr
Bir de benim gibi zor begeniyorsan..Yani en azından tamam kaliteli olsun okadar para vereyim ama giysin biraz eskisin akıllıca alışveriş yapmış olayım boş savurmaktansa derdim tam olarak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?