- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.621
Çoraplı pijamalar aşırı kullanışlı.Vallahi sabahtan beri aklımda e bebek sitesine girip girip çıkıyorum nasıl alışveriş yapmam gerektiğini bilemiyorum bikaç kez yazdım sildim acaba ayıplayıp bunuda mı bilmiyorsun diyen çıkarmı diye. Kendi yeğenime yeni yürümeye başladığı dönem 3 yaş kıyafeti almış insanım ben anasıda ucuz buldunda mı aldın demişti oysaki çok özenmiştim o günden beri genelde para verip ihtiyacı neyse onu alın derim beceremem bilemem pek. Ama şimdi anladığım kadarıyla asıl stok 3-6 ay aralığı yapmam gerektiği bilgilendirme için teşekkür ederim
Ben daha bi iğne almadım açıkçası nerden başlamam gerektiğinide bilmiyodumBen de e bebekte ilk defa birşey aldım bebek için. Yenidoğan body o kadar küçük geldi ki. Bir de 3 aylık aldım. Sanki yenidoğan çok küçük,olmayacak gibi geldi bir an.
Evet ağırlık 3-6 ay sanırım en çok kullanılan öyle stoklamak lazım benim anladığım kadarıyla da
Geçen yine burda siz patikli alın diye konuşurken not almıştım. Bu saydıklarını 3-6 aylık olarak alcam yeni doğan olarak ta genelde 3 aylık olanı giydirsem çokmu büyük durur gene bi kaç parça almak lazımmı yenidoğan olarak hastane çıkışı dışındaÇoraplı pijamalar aşırı kullanışlı.
Ve ben tulum yerine genelde alt ust takım alacağım. Daha kullanışlı oluyor.
Cıtcıtlı badiler
Cıtcıtlı atletler
Bunlar zaten en çok kullanılanlar
Ama yenidoğan alma bunları. Zaten kullanınca anlayacaksın. Bebek her ay büyüyor, boyu uzuyor ve kilo alıyor .
Ağız suyu mendillerimin hepsi elimde patladı :)Benim gördüğüm kadarıyla müslin örtü yaz bebekleri için ideal. Ben havlu, alt açma, ağız suyu için bolca alacağım.
Banyo seti diyorum (içinde tırnak makası, tarak vs file, kova, küvet)
Bir de zıbın katlanıyor diye body almak mantıklı demişlerdi forumda. İlk zamanlar için zıbın düşünmüyorum çok.
Ben yeğenime almıştım. Ablam " ne kadar büyük demişti. 2 sene giydirdi çocuğa çoraplı pijamaları.Geçen yine burda siz patikli alın diye konuşurken not almıştım. Bu saydıklarını 3-6 aylık olarak alcam yeni doğan olarak ta genelde 3 aylık olanı giydirsem çokmu büyük durur gene bi kaç parça almak lazımmı yenidoğan olarak hastane çıkışı dışında
Zamanla alışırız en kötü ihtimal deneme yanılma yöntemi yaparız da ilk etap alışverişi baya kafa karıştırıyordu nerden başlıcağınıda bilemiyor insan.Evet. Ama yine fazla fazla almak değil de günde 2 3 sefer üst değişir diye düşünerek alınmalı. Kusar, kaka bulaşır, banyo yapar vs.
Zamanla ihtiyaca ve bedene göre alınır..
Bir de 60 90 derecede yıkayın falan derler. Bence gerek yok çekiyor sonra. Zaten ütülenecek yüksek ısıda yıkamaya gerek yok..
Ben ilki 7 aylıkken kurutma makinesi alıp ütüden kurtulmuştum
Ben de peçete niyetine kullanır, eskitirimAğız suyu mendillerimin hepsi elimde patladı :)
Kızımın ne ağzının suyu aktı
Ne kusması oldu
Tonla almıştım
Çok tatlı oluyorlar ama evet ben hiç gıydırmedım.
Ben yeğenime aldığımda keşke anası sadece nekadar büyük deseydi ucuzmu buldun demişti gerçi bende biraz abartmış olabilirim büyüklüğüBen yeğenime almıştım. Ablam " ne kadar büyük demişti. 2 sene giydirdi çocuğa çoraplı pijamaları.ve oyle kocaman da durmadı üzerinde. Zaten çoraplı olduğu için
Çok düşme olmuyor
Erkekse bende ne alıcam bilmiyom çeşit yokki gönül ister pantolon gömlek filan ama çocuk rahat edemedikten sonra ne ne bileyim
Yani birde bez var popişteÇok tatlı oluyorlar ama evet ben hiç gıydırmedım.
Ama kot görünümlü pantolonlar var
Hatta kalın tayta benzeyenler de var, erkek çocukları da kullanıyor. Ondan alınabilir.
Nasıl rahat edebilir ki cocuk kotla
Cidden yaaa erkeklere hiö affili rahat şeyler yapmıyolar bi kaç tane var favorilediiim belki onları alırımErkekse bende ne alıcam bilmiyom çeşit yokki gönül ister pantolon gömlek filan ama çocuk rahat edemedikten sonra ne ne bileyim
Valla o kadar alıyorum hic ufacık alamam.Ben yeğenime aldığımda keşke anası sadece nekadar büyük deseydi ucuzmu buldun demişti gerçi bende biraz abartmış olabilirim büyüklüğüama nolmuş bi kaç sene giydirdi en azından benim yeğen erken göbeklendi de şimdide 7 yaşında 10-11 yaş kıyafeti giyiyor
Mesela bunun gibiErkekse bende ne alıcam bilmiyom çeşit yokki gönül ister pantolon gömlek filan ama çocuk rahat edemedikten sonra ne ne bileyim
Harem tarzı pijamalar ve pantolonlar da çok iyi erkeklereCidden yaaa erkeklere hiö affili rahat şeyler yapmıyolar bi kaç tane var favorilediiim belki onları alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?