- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.601
Kesinlikle valla tövbe edip Allahım özenmedim dedimAmy sayenizde şükrümüz arttı. Bulantı yaşamayanlar size minnettar. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle valla tövbe edip Allahım özenmedim dedimAmy sayenizde şükrümüz arttı. Bulantı yaşamayanlar size minnettar. :)
Şimdi şöyle enteresan bir durum varYok yok Allahım vallahi özenmedim aklımdan da geçmedi bulantım olmasın diyorum ya cahil cesareti bendeki bilmeyince o his nasıl bu his nasıl meraktan özenir gibi oluyo insan ilk hamileliğimde de olmamıştı bulantım gerçi o 7 haftaya kadar durdu da onda da yaşamamıştım
Kızlar doktora gitmeme tam bir hafta var. Göbeğim çıkmadığı için biraz kafaya takıyorum. Annem de zamanında göbeğinin 9 aylıkken bile çok çıkmadığını söylüyor, genetiktir diyor. Ama benim aklıma kötü senaryolar geliyor Bazen kasık ağrım oluyor, korkuyorum. Zaten başından beri bariz bir belirtim yok. Göğüslerim falan hiç acımıyor. Mide bulantısı da olmadı pek, sadece sabah uyanınca ve öğlen yemekten sonra bulanıyor ama kusturacak kadar değil. Keşke hareketlerini hissedeceğimiz döneme ışınlansak Var mı benim gibi ara sıra kafaya takıp tedirgin olan?
Tavsıyem cok az yenidoğan alBirde ben tecrübeli annelere bişey sorcam bazısına saçma gelebilir ama çevremde kimsede dikkat etmemişim yakın zamanda öyle bebişi olanda yok en yakınlarım 7 sene önce doğurdu nerdeyse. Şimdi biz alışveriş yapcaz ya haliyle yenidoğan alcaz ilk kıyafetlerini. Bebekler nekadarlık olunca yenidoğandan çıkıyor yani mesela kıyafetlerinde 2 aylık 3 aylık gibi mi oluyor yoksa hala yenidoğan gibi mi geçiyor henüz küçük mü oluyorlar sonraki kıyafetlerini nasıl alıyoruz
Şöyle soyliym ilk etapta 0-3 ay cok fazla alma 2 tane hastane çıkışı 40 ı cikana kadar guzel giydiriliyor sonra gelismeye basliyor bebek bu sefer 0-3 aya gecersin ama.cok alma 3-6 ay al birazda bu kadar kafi ek gidaya gecince zaten uzerine gore gider begenir alirsinizBirde ben tecrübeli annelere bişey sorcam bazısına saçma gelebilir ama çevremde kimsede dikkat etmemişim yakın zamanda öyle bebişi olanda yok en yakınlarım 7 sene önce doğurdu nerdeyse. Şimdi biz alışveriş yapcaz ya haliyle yenidoğan alcaz ilk kıyafetlerini. Bebekler nekadarlık olunca yenidoğandan çıkıyor yani mesela kıyafetlerinde 2 aylık 3 aylık gibi mi oluyor yoksa hala yenidoğan gibi mi geçiyor henüz küçük mü oluyorlar sonraki kıyafetlerini nasıl alıyoruz
Cidden dayanılmaz bi durum hiç bitmicek geçmicek gibi geliyordurŞimdi şöyle enteresan bir durum var
Mide bulantısı varsa ağzının tadı da yok. Çok enteresan bir şey. Ben yemeklerin tadını özledim cok ciddiyim. Yediğin şeyi keyifle yemeği cok özledim. Bulantıdan dolayı yemek sorunum yok, ama ağzımın tadı yok.
Allah!!! İlk zamanlar insanlarla konuşamıyordum, cunku konuşurken öğürmeye başlıyorsun
Ne ağzının tadı oluyor
Ne miden rahat
Kusarken de kasılıyır miden bazen
Kimseyle görüşmüyorum
Kimseyle telde bile konuşmuyorum düşün..
Ve en kötü yani saiki yüzyıllardır bunu yaşıyor gıbıyim
Kiz bu jelibonu kim yapti cikardiysa allah onu napmasin bunudami canim isteyecekti ne.manyak bi damak tadim.oldu jelibondami yenirmis tövbe tovbe
Sağ ol canim, ilk zamanlar cok kötüydüm. Suan bu hafiflemiş hali güyaCidden dayanılmaz bi durum hiç bitmicek geçmicek gibi geliyordur
Yani hislerini öyle güzel anlattın ki hiçte tv de bikez midesi bulanıp test yapıp hamile kaldığını görünce bidaha midesi bulanmayan tipler gibi değilmiş.
Ne bileyim hamileliği anca tvde görmüş yakın zamana kadar kendimin hamileliği imkansız gibi görünen ben şimdi anlıyorum ki hiçte özenilecek bi durum değilmiş. Allah yardımcın olsun
Birde ben tecrübeli annelere bişey sorcam bazısına saçma gelebilir ama çevremde kimsede dikkat etmemişim yakın zamanda öyle bebişi olanda yok en yakınlarım 7 sene önce doğurdu nerdeyse. Şimdi biz alışveriş yapcaz ya haliyle yenidoğan alcaz ilk kıyafetlerini. Bebekler nekadarlık olunca yenidoğandan çıkıyor yani mesela kıyafetlerinde 2 aylık 3 aylık gibi mi oluyor yoksa hala yenidoğan gibi mi geçiyor henüz küçük mü oluyorlar sonraki kıyafetlerini nasıl alıyoruz
Bana bebeği olanlar 0-3 ay al yeni doğan alma dedilerBirde ben tecrübeli annelere bişey sorcam bazısına saçma gelebilir ama çevremde kimsede dikkat etmemişim yakın zamanda öyle bebişi olanda yok en yakınlarım 7 sene önce doğurdu nerdeyse. Şimdi biz alışveriş yapcaz ya haliyle yenidoğan alcaz ilk kıyafetlerini. Bebekler nekadarlık olunca yenidoğandan çıkıyor yani mesela kıyafetlerinde 2 aylık 3 aylık gibi mi oluyor yoksa hala yenidoğan gibi mi geçiyor henüz küçük mü oluyorlar sonraki kıyafetlerini nasıl alıyoruz
Tavsıyem cok az yenidoğan al
Onun dışında ben 3-6 ay aaarası alıcam bu sefer. Anında küçülüyor kıyafetler zaten
İlkinin kıyafetleri hep gıcır gıcırdı bu yuzden
Vallahi sabahtan beri aklımda e bebek sitesine girip girip çıkıyorum nasıl alışveriş yapmam gerektiğini bilemiyorum bikaç kez yazdım sildim acaba ayıplayıp bunuda mı bilmiyorsun diyen çıkarmı diye. Kendi yeğenime yeni yürümeye başladığı dönem 3 yaş kıyafeti almış insanım ben anasıda ucuz buldunda mı aldın demişti oysaki çok özenmiştim o günden beri genelde para verip ihtiyacı neyse onu alın derim beceremem bilemem pek. Ama şimdi anladığım kadarıyla asıl stok 3-6 ay aralığı yapmam gerektiği bilgilendirme için teşekkür ederimŞöyle soyliym ilk etapta 0-3 ay cok fazla alma 2 tane hastane çıkışı 40 ı cikana kadar guzel giydiriliyor sonra gelismeye basliyor bebek bu sefer 0-3 aya gecersin ama.cok alma 3-6 ay al birazda bu kadar kafi ek gidaya gecince zaten uzerine gore gider begenir alirsiniz
Ay çok iyi fikir bide burda internetten alanlar oluyor kış dönemi için filan bunu aldım diye atıyorlar bide kaç aylık nekadarlık aldıklarını yazsalar tam süper olcak bende hiç bilmiyorum bu süreci fikir olur bizede tecrübeli anneler duyun biziAslında tecrübeliler yada liste hazırlayanlar varsa liste yapıp paylaşılsa çok iyi olur. Bugün e bebek e gittim. Neler neler var, şaşkınlıkla bakıyorum sadece. Anneye alınacaklar, bebeğe alınacaklar derken kafalar karışık...
Evet ağırlık 3-6 ay sanırım en çok kullanılan öyle stoklamak lazım benim anladığım kadarıyla daBüyük ihtimalle ilk etapta 2 takım hastane çıkışı tarzı yenidoğan takımı alacağım. Diğer birkaç badi, tulum, alt üst takım ne varsa 3 ay olarak alacağım. Yani 3-6 falan olabilir..
Ben de e bebekte ilk defa birşey aldım bebek için. Yenidoğan body o kadar küçük geldi ki. Bir de 3 aylık aldım. Sanki yenidoğan çok küçük,olmayacak gibi geldi bir an.Ay çok iyi fikir bide burda internetten alanlar oluyor kış dönemi için filan bunu aldım diye atıyorlar bide kaç aylık nekadarlık aldıklarını yazsalar tam süper olcak bende hiç bilmiyorum bu süreci fikir olur bizede tecrübeli anneler duyun bizi
Aslında tecrübeliler yada liste hazırlayanlar varsa liste yapıp paylaşılsa çok iyi olur. Bugün e bebek e gittim. Neler neler var, şaşkınlıkla bakıyorum sadece. Anneye alınacaklar, bebeğe alınacaklar derken kafalar karışık...
Bende yine bebeği olan kimsede yok çevremde burdan öğreniyorum ama dediğin gibi 3-6 ay ağırlıklı dediler yenidoğan anca 2 takım hastane çıkışı filanBana bebeği olanlar 0-3 ay al yeni doğan alma dediler
Oyuzden alırsam 0-3 ay alıcam
Sadece 2-3 tane hastane çıkışı alırım o yeter sanırım