Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Az yaptım 3 kişilik:) yarim tepsı

Bosnak böreği adı .

Un
Tuz
Su
Elma sirkesi

Ben patatesli yaotım.
Isteyen patates, peynir, kıymalı yapar.

Oklavasız elle açılıyor
Himm guzel olur el açma hersey guzel olur ben pirasayi 1 bas soganla beraber kaburuyorum solunca salça tuz karabiber atiyorum birazda oyle kavuruyorum soguyunca yufkayla bi katlanma sekli var boyle mektup gibi harika oluyor pisince

Himm guzel olur el açma hersey guzel olur ben pirasayi 1 bas soganla beraber kaburuyorum solunca salça tuz karabiber atiyorum birazda oyle kavuruyorum soguyunca yufkayla bi katlanma sekli var boyle mektup gibi harika oluyor pisince
En pratik yöntem.
Ben yaptım ama az yaptim baya dişimizin kovuğuna gıtmedıhic yapamamaktan iyidir dedim

Hah bak benim aile hekimim de kadındı çok anlayışlı tatlıydı oksapar progestan ne varsa yazdırıyodum ona sonra o gitti benide başka doktora verdiler geçen o doktor da yoğundu nasıl olsa sadece ilaç yazdırcam diyip başka kadın doktorun yanına girdim tanıştık ben yeniyim ya kimse bana gelmiyor dedi ozaman ben size geçeyim aile hekimim siz olun dedim nolcak yeni diye kimse gitmezse nasıl tecrubelenecek. pek tatlı meslekte yeni daha biraz heyecanlı ama baya ilgili ebeyi filan kendi arayıp getiriyor beni yormuyor işin şakası bi yana biraz panikli ama çok tatlı inşallah hep böyle kalır bana kadın doğumda kadın doktor yaramıyor gerisiyle pek sıkıntım yok

Ama sen benden nerdeyse 1 ay ilerdesin fazladan 3 kilo normal böyle yemeye devam edersem 1 ay sonra bende 85 im
Ama ben oglumda ilk 3 ay kg almamış hatta 3 kg falan vermiştim. 3 aydan sonra 9 kg aldım. Öyle gittim doğuma inşallah 12 kg yu filan asmam yoksa yandım

En pratik yöntem.
Ben yaptım ama az yaptim baya dişimizin kovuğuna gıtmedıhic yapamamaktan iyidir dedim
Böyle börek filan duyunca bi gazla yapasım geliyor aman evde ıspanak yok yufka yok filan geri oturuyorum gerçi aldırsamda üşenir yapmam ben bide bozulur gider günah anama gitcem ona yaptırır yerim artık hazıra konmayı seviyorum

Patates ya da peynirli daha güzel bence
patates damak tadıma uymuyor peynirde kaşarlı olursa iyi onun haricinde sade otlu peynir karışımı da olmucak öyle yiyorum ama hamileyim diye nazımdan yapmıyo değilim öyle alıştırıldım 4 yıldır annem börek sarar pişmeye hazır getirir buzlukta muhafaza ederim kaynanam sarma sarar getirir pişirmeye hazır at buzluğa yada yoğurt mayalar getirir hep aynıydı ondan böyleyim şimdi tabi çoluk çocuk olunca Allah’ın izniyle ozaman evde pırasada pişer mecbur patatesli börekte eşimde çok yemek ayırır bebiş sayesinde eve de yemek konusunda düzen gelecek inşallah

Ohhne guzel
Benim kayınvalıde o konularda tırt
Ailem de uzakta.

İş her zaman bala düşüyor zaten kayınvalıdem pek becerikli degıldır
Ben ondan iyi yaparım be yaparsam
Pinti şey

Ohhne guzel
Benim kayınvalıde o konularda tırt
Ailem de uzakta.

İş her zaman bala düşüyor zaten kayınvalıdem pek becerikli degıldır
Ben ondan iyi yaparım be yaparsam
Pinti şey
Benimkinin eli açık hamurişi konusunda da baya becerikli bi tatlı yapamıyor onuda görümcemle ben yapıyoruz öyle aile toplantılarında
Ama senin evde yemek düzeni filan oturmuş kimseye zaten eyvallahında kalmamış maşallah çoluk çocuk derken illaki evde yemek pişiyor aman getirmezse getirmesin sen kat kat güzelini yapıyosundur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…