- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.541
Öyle zaten canim. Ama insan özeniyorBenimkinin eli açık hamurişi konusunda da baya becerikli bi tatlı yapamıyor onuda görümcemle ben yapıyoruz öyle aile toplantılarında
Ama senin evde yemek düzeni filan oturmuş kimseye zaten eyvallahında kalmamış maşallah çoluk çocuk derken illaki evde yemek pişiyor aman getirmezse getirmesin sen kat kat güzelini yapıyosundur zaten
Değiştirdiniz ne ya..Aynen bir çok kişinin hevesini kırıyorlar.
Bizim türkiyede komşumuz vardı. 4 kızı vardı erkek istiyorlardı.
Doktor erkek dedi doğuma kadar. Oda süslemeler eşyalar kurban hazırlığı.
Doğunca kız oldu.
Onlar kabul etmedi önce bebeği değiştirdiniz bizim erkekti diye.
En son kabul ettiler ama hayal kırıklığı hüsran.
Galiba o hep görünen kordonmuş
Doğru iki börek yapıp torunlarına getirse incilerimi dökülür. İnsanlar işte bazen baya değişiklerÖyle zaten canim. Ama insan özeniyor
Ben doğumdan 10 kg ile ayrıldım. 10kg yu verdim. Ama sonra o süt yapar bu süt yapar diye o verdiğim 10 kgyu geri aldım2 yılda vermiştim 30 kiloyu
Emzirmeye yoruyorum :)
Bende en çok peynirli ardından patatesli severimPatates ya da peynirli daha güzel bence
Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından
Kızlar afedersiniz ama neden almıyorlar eşlerinizi orayı anlayamadım?Benim kızımda öyle idi. Suratsızdı. Eşimi içeri almıyordu.
O hamilelik doneminin tadını çıkaramıyorsun.
Hep morel bozukluğu.
Ne demek birşey sormaya korkuyorum.
O kızsa bile sen sor onun moreli bozulsun sorularına.
Benim bu doktor da eşimi içeri almıyor ama çok güler yüzlü ben sormadan herşeyi anlatıyor. Bebeği gösteriyor.
Amin canım çok sağol inşallah evet düzenli kullanıyorumAyy inşallah geçer gider bu günlerde , Prilamı kullandığın haldemi bu şekildesin
Amin canım inşallahNe güzel maşallahAllah herkesin gönlüne göre versin benimdeee
Hahaah o kadar haklısın kiDoğuma kadar kesinleştirsin doktor
Boyun benden uzundur belkiAy sen zaten zayıfmışsın bende 5-6 kilo aldım diyince başta bi ooo dedim de sonunu okuyuncasenin doğuma gireceğin kilo bile benim hamile kaldığım rakamdan bi 15 kilo az şuan 82 yim bide progestan iğneden kaynaklı kalçada oluşan şişliklerden mi ameliyat olmuştun ben mi karıştırdım
Mide bulantim olmasa asla kendime hamile demem. Kilo almadım aksine verdin göğüslerim de büyümedi.ama sagolsun ben de bir mide bulantısı var düşman başına .Bu dedikleriniz ne ki .Bana hamile olduğumu bir hatırlatıyor anlatamamBu arada kilo konusu konuşulmuş, benim eski südyenler olmuyo artık şuan bildiğiniz yarım atletler kullanıyorum çok büyüdülerSizinde büyüdümü, şimdi böyleyse 9. Ayda nasıl olur yada doğunca göğüslere süt dolunca düşünemiyorum
Boyumda 1.65 fazla uzun değil amaBoyun benden uzundur belkiBen çok fazla yemek yediğim için çok kilo alacağım diye korkuyorum. Kız kardeşim 55 ile hamile kalıp 85 ile doğuma gitti. Bir şekilde inşallah iştahımız kapanır.
Evet canım. Doğru hatırlıyorsun. Apseler yüzünden ameliyat oldum.
Ayyyy sanıırm kilo almayı mide bulamtısına değişirim, çok feci birşey anlıyorumMide bulantim olmasa asla kendime hamile demem. Kilo almadım aksine verdin göğüslerim de büyümedi.ama sagolsun ben de bir mide bulantısı var düşman başına .Bu dedikleriniz ne ki .Bana hamile olduğumu bir hatırlatıyor anlatamamyemekkkkkk
Benimkiler de baya irileşti uçları da kocaman ve acıyorBu arada kilo konusu konuşulmuş, benim eski südyenler olmuyo artık şuan bildiğiniz yarım atletler kullanıyorum çok büyüdülerSizinde büyüdümü, şimdi böyleyse 9. Ayda nasıl olur yada doğunca göğüslere süt dolunca düşünemiyorum
Dışardayken yanımda şekerleme taşıyorum. Ağzıma atınca düzeliyorum.Ayyyy sanıırm kilo almayı mide bulamtısına değişirim, çok feci birşey anlıyorumBugun marketten dışarı kusmamak için zor attım kendimi Çok kötü birşey yahuuu bitsin artık
Merhaba ben de bir yerle anlaşıp yaptirdim bugün gelip kan aldılarözel bir labaratuvarda yaptırdım canım eğer istersen numarasını yazarım sana,, en uygun fiyat veren yerle anlaştım.
Benim yüzeyden şişlik görünmüyordu. Derin apselerdi. Yürüyemiyordum, yatamıyordum, dönemiyordum. İçinde bir sıvı var da sürekli hareket ediyor gibiydi. İlk bir kaç gün geçmesini bekledim çünkü hareket etmediğimde ağrımıyordu. Sonraki günler(3-4 gün) artık hareket etmesem bile ağrıdan duramıyordum. Belim, bacağım, baldırım çok feci ağrıyordu. İlk başta ne olduğu çözülemedi. MR da bel fıtığı teşhisi konuldu çünkü apse siyatik sinire baskı yapıyordu. Bu da sinir sıkışması gibi duruyordu. Sonra kan toplamış dediler. En son girişimsel radyolog kanül ile ultrason eşliğinde apseye ulaşmaya çalıştı. (Bu işlem sırasında ağrıdan bayıldım. Hayatımda yaşadığım en şiddetli ağrıydı.) Girişimsel radyolog teşhis koydu ve apar topar ameliyata alındım.Boyumda 1.65 fazla uzun değil amainşallah valla fazla kilo almadan doğuma gitsek
Bende progestan vuruluyorum kalçamda iğne yeri hafif şişti apse yaptı ilk defa ve 3 gündür de geçmedi senin böyle kaç şişlik vardı nasıl ameliyat olman gerek dediler
Bende hiç bir şey yok goguslerim aynı gram büyüme yokBu arada kilo konusu konuşulmuş, benim eski südyenler olmuyo artık şuan bildiğiniz yarım atletler kullanıyorum çok büyüdülerSizinde büyüdümü, şimdi böyleyse 9. Ayda nasıl olur yada doğunca göğüslere süt dolunca düşünemiyorum
Yaaaa masaallah canim cok bariz belliBende bugün dr kontrolüm vardı 13+5 çok net keisn erkek dedi :) hala değişirmi die düşünüyorum ama ultrason resmide çok net sağlıkla gelsinde yeterki gerisi önemli değil.
Ah ya cidden çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim bir daha beterinden korusun inşallahBenim yüzeyden şişlik görünmüyordu. Derin apselerdi. Yürüyemiyordum, yatamıyordum, dönemiyordum. İçinde bir sıvı var da sürekli hareket ediyor gibiydi. İlk bir kaç gün geçmesini bekledim çünkü hareket etmediğimde ağrımıyordu. Sonraki günler(3-4 gün) artık hareket etmesem bile ağrıdan duramıyordum. Belim, bacağım, baldırım çok feci ağrıyordu. İlk başta ne olduğu çözülemedi. MR da bel fıtığı teşhisi konuldu çünkü apse siyatik sinire baskı yapıyordu. Bu da sinir sıkışması gibi duruyordu. Sonra kan toplamış dediler. En son girişimsel radyolog kanül ile ultrason eşliğinde apseye ulaşmaya çalıştı. (Bu işlem sırasında ağrıdan bayıldım. Hayatımda yaşadığım en şiddetli ağrıydı.) Girişimsel radyolog teşhis koydu ve apar topar ameliyata alındım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?