• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim normalde olmayan mide bulantısı 12. Haftadan sonra oldu milletin geçer benim yeni başladı bi tuhafım 🤭 kusmadan dayanabiliyorum diye ilac da istemedim ama iştah pek yok hep kahvaltı düzeni Zeytin Peynir. Sulu yemek içim almıyor kilo almak yerine verdim yaklaşık 3 kilo falan verdim

Benim yüzeyden şişlik görünmüyordu. Derin apselerdi. Yürüyemiyordum, yatamıyordum, dönemiyordum. İçinde bir sıvı var da sürekli hareket ediyor gibiydi. İlk bir kaç gün geçmesini bekledim çünkü hareket etmediğimde ağrımıyordu. Sonraki günler(3-4 gün) artık hareket etmesem bile ağrıdan duramıyordum. Belim, bacağım, baldırım çok feci ağrıyordu. İlk başta ne olduğu çözülemedi. MR da bel fıtığı teşhisi konuldu çünkü apse siyatik sinire baskı yapıyordu. Bu da sinir sıkışması gibi duruyordu. Sonra kan toplamış dediler. En son girişimsel radyolog kanül ile ultrason eşliğinde apseye ulaşmaya çalıştı. (Bu işlem sırasında ağrıdan bayıldım. Hayatımda yaşadığım en şiddetli ağrıydı.) Girişimsel radyolog teşhis koydu ve apar topar ameliyata alındım.
Senin baya derinden kötü olmuş ya çok geçmiş olsun🙁 benim daha yüzeysel sanırım şişlik elime geliyor ama büyüme yok hafifte morluk var geçer heralde dimi hafif ağrı yapıyor ama cumadan beri çoğalırdı ağrı dimi seninki gibi olsaydı

Benimkiler de baya irileşti uçları da kocaman ve acıyor 🤦🏻‍♀️ Hala birazcık eski südyenlerimin bazılarına giriyorum ama yakında onlara da giremicem gibi
Bildiğin iz yapıyo yaaaa vucuduma, kıpkırkırmızı, mecbur dışarı çıkarken kullanıyorum, evde kullanabiligorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Demekki irileşmesi normal🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Dışardayken yanımda şekerleme taşıyorum. Ağzıma atınca düzeliyorum.
Aaaaa mantıklı yanıma alıyım şekerlemeeee belki iyi gelirre çok kötü oluyorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Bende hiç bir şey yok goguslerim aynı gram büyüme yok 🤷🏻‍♀️

Yaaaa masaallah canim cok bariz belli 😍

Ah ya cidden çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim bir daha beterinden korusun inşallah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim canım 😘🌸

Senin baya derinden kötü olmuş ya çok geçmiş olsun🙁 benim daha yüzeysel sanırım şişlik elime geliyor ama büyüme yok hafifte morluk var geçer heralde dimi hafif ağrı yapıyor ama cumadan beri çoğalırdı ağrı dimi seninki gibi olsaydı
Benim ağrım azalacağına giderek çoğaldı ama senin yerinde olsam kesinlikle artık kullanmam. Keşke ben de kullanmasaydım. Eşim bana her iğne yaptığında gerek yok, kullanma artık dedi ama ben dinlemedim. Son iki iğnem kalmıştı. Eğer progestan dex i (göbekten yapılan) bulabilirsen onu kullan, kalçadan olanı kullanma. Benim de başta yüzeysel apselerdi. Hala da kalçamda bir sürü morluk var. Ağrı uzmanı(algolog) halimi görünce aynen şöyle bir cümle kurdu: “Elimde olsa piyasadaki kalçadan yapılan bütün iğneleri toplatırım.”

Kızlar doktora gitmeme tam bir hafta var. Göbeğim çıkmadığı için biraz kafaya takıyorum. Annem de zamanında göbeğinin 9 aylıkken bile çok çıkmadığını söylüyor, genetiktir diyor. Ama benim aklıma kötü senaryolar geliyor 😕 Bazen kasık ağrım oluyor, korkuyorum. Zaten başından beri bariz bir belirtim yok. Göğüslerim falan hiç acımıyor. Mide bulantısı da olmadı pek, sadece sabah uyanınca ve öğlen yemekten sonra bulanıyor ama kusturacak kadar değil. Keşke hareketlerini hissedeceğimiz döneme ışınlansak 😔 Var mı benim gibi ara sıra kafaya takıp tedirgin olan?😐

Kızlar doktora gitmeme tam bir hafta var. Göbeğim çıkmadığı için biraz kafaya takıyorum. Annem de zamanında göbeğinin 9 aylıkken bile çok çıkmadığını söylüyor, genetiktir diyor. Ama benim aklıma kötü senaryolar geliyor 😕 Bazen kasık ağrım oluyor, korkuyorum. Zaten başından beri bariz bir belirtim yok. Göğüslerim falan hiç acımıyor. Mide bulantısı da olmadı pek, sadece sabah uyanınca ve öğlen yemekten sonra bulanıyor ama kusturacak kadar değil. Keşke hareketlerini hissedeceğimiz döneme ışınlansak 😔 Var mı benim gibi ara sıra kafaya takıp tedirgin olan?😐
Bebekten dolayı göbeğimizin çıkmasına daha var bence. Benim de pek bir belirtim yok, arada tedirgin olsam da iyi düşünmeye çalışıyorum. Bu haftalardan sonra bebeğimizin bizi bırakması zor biraz. ☺️ Riskli dönemleri atlattık. İçini ferah tut. ❤️

Bebekten dolayı göbeğimizin çıkmasına daha var bence. Benim de pek bir belirtim yok, arada tedirgin olsam da iyi düşünmeye çalışıyorum. Bu haftalardan sonra bebeğimizin bizi bırakması zor biraz. ☺️ Riskli dönemleri atlattık. İçini ferah tut. ❤️
İnşallah öyledir ❤️ Doktor da ilk üç aya kadar kaybetme oranı %4, üç aydan sonra da %1 dedi. Yani dediğin gibi çok düşük ihtimal. İki kimyasalım var diye ekstra tedirgin oluyorum bazen. İnşallah hep bizimle kalırlar 🥲

Ben bugün kaçamak yaptım bi tip merkezine kontrol oldum mesela.. içimi yiyeceğine arada kaçamak yapiyorum

Bende hiç bir şey yok goguslerim aynı gram büyüme yok 🤷🏻‍♀️

Yaaaa masaallah canim cok bariz belli 😍

Ah ya cidden çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim bir daha beterinden korusun inşallah 🤲🏻
Evet çok belli erkek olduğu 😂😂 bukadar kesinken sonra kız derler mi bilemedim. İlk çocuğumda önce erkek dediler 1 ay sonra kesin kız dediler kız oldu. Sğlıklı olsunda inşaAllah

Zaten şuan göbek için erken , beniö kendi göbeğim olduğunundüşünüyorum , çünkü hamilelikden öncede göbeğim vardı,
Birde iç karnın geniş olabilir, annenin dediği gibi bazıları 9 aylık hamile ama çok az çıkıyor göbek, oda iyi bence 😍😍 içine kötü düşünceler getrme haftaya görürsün bebişini😍😍

İnşallah öyledir ❤️ Doktor da ilk üç aya kadar kaybetme oranı %4, üç aydan sonra da %1 dedi. Yani dediğin gibi çok düşük ihtimal. İki kimyasalım var diye ekstra tedirgin oluyorum bazen. İnşallah hep bizimle kalırlar 🥲
İnşallah canım. 🙏🌸

Canım benim de çıkmadı göbeğim. Yeni yeni birkaç gündür akşamları ufak bi şey çıkıyor. Daha hiç kilo da almadım mesela takma kafana bebişler daha minicik zaten 🥰

Benim ağrım azalacağına giderek çoğaldı ama senin yerinde olsam kesinlikle artık kullanmam. Keşke ben de kullanmasaydım. Eşim bana her iğne yaptığında gerek yok, kullanma artık dedi ama ben dinlemedim. Son iki iğnem kalmıştı. Eğer progestan dex i (göbekten yapılan) bulabilirsen onu kullan, kalçadan olanı kullanma. Benim de başta yüzeysel apselerdi. Hala da kalçamda bir sürü morluk var. Ağrı uzmanı(algolog) halimi görünce aynen şöyle bir cümle kurdu: “Elimde olsa piyasadaki kalçadan yapılan bütün iğneleri toplatırım.”
Bu cuma doktor kontrolüm var iğneyi kesecek mi devam mı dicek ona göre sorarım durumu da anlatırım belki göbekten olana çevirir 🤦🏻‍♀️

Back