• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalım 🤗 bacak arasında bir çıkıntı yoktu aslında baya baktık ama neye göre öyle dedi bilemiyorum
Ayyy bakalım ne çıkıcK, gerçekden ama daha erken😀😀 iyi sana ne hissediyosun diye sormuş, 😀😀

Evet doktor bize ne hissediyorsunuz dedi kız dedik ben aksini düşünüyorum dedi güldü, ama çok erken tam net değil dedi bekleyelim bakalım 🤗 bacak arasında bir çıkıntı yoktu aslında baya baktık ama neye göre öyle dedi bilemiyorum
Bacak arası bossa
Niye erkek dedi :KK53:

Ya da sen o gördüğün yeri bacak arası sanmış olabılırsın

Ben ultrason resmine bakar bakmaz erkek diyesim geldi kac haftaliksin suan benimki tam 12 haftalikken %70 lik bi tahmin de bulunmustu , birde ikraya at bakalim o ne diyecek😁

Ayyy bakalım ne çıkıcK, gerçekden ama daha erken😀😀 iyi sana ne hissediyosun diye sormuş, 😀😀
Niye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)
Bacak arası bossa
Niye erkek dedi :KK53:

Ya da sen o gördüğün yeri bacak arası sanmış olabılırsın
Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)

Ben ultrason resmine bakar bakmaz erkek diyesim geldi kac haftaliksin suan benimki tam 12 haftalikken %70 lik bi tahmin de bulunmustu , birde ikraya at bakalim o ne diyecek😁
11+5 im normalde ama 12+1 çıktı , aksama atayım ona da :)

Niye snaa sormadı mı , çok tatlı kadınmış bu arada :)

Yok bacağının arası hatta tek tek gösterdi bacaklarını falan eminim yani, ben de şaşırdım bir sey olmadığı halde öyşe söylemesine ama vardır bi bildiği herhalde:)
Dimi evet baya iyi kadın minnoş tam 😍😍😍 zamlı halde gittik yılbaşından sonra zam oldu 😀🤦🏼‍♀️

Ben korona geçirdim hafifti çok ama hamile değildim tabi. Şimdi grip oldum aşırı ağır geçti hamilelikten önce asla böyle olmazdım korkuyorum o yüzden. Bide aktif hayat içindeyim hergun eve dışarıdan yardımcı çocukların oyun grubu okulu. Eşim zaten kalabalıkta. Martta yaptıracağım 6 aylik olacağım nerdeyse. Aslında tetanoz bile olmuyorum ama bu hastalık korkutuyor.
Ben de aynı durumdayım. Mecbur olucam da ne zaman 🤣

Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili
Benim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamaz🤣

Nedense kadın doktorlarda böyle bi anormallik var ya hani bu tezi çürütmek için elimden geleni yaptım baya kadın doktora gittim filan ama yok yani. Benim doktor erkek benden çok eşime anlatıyor bebeği şurası şöyle burası böyle diye baya ilgili

Benim doktorum kadın çok tatlı ama hepsi kötü olamaz🤣
Benimde kadın doktorum sen şakrak hayat dolu esprili. Benden daha canlı dogumda bile gece 2 de doğum olur mu güzelim makyaj yapamadim resimler kötü çıkacak demisti🤣

Mayıs annelerine baktım ama resim alıp benim gibi değişenler var. O yüzden birsey demeyeyim. Zaten gitmeyeceğim şubatın ilk haftasına kadar bakalim ben hala ve en başından beri kız hissediyorum diğerlerinde emindim erkek olduklarından.
Evet zaten suan gitsek bakacaklar sadece. Ben de boş yere gitmeyeceğim:)

Allah sana öyle bir kız çocuğu nasip etsin kı...:KK200::KK200::KK200:
Çok çok âmin

Back