- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.501
Evet farkettim onuDimi evet baya iyi kadın minnoş tamzamlı halde gittik yılbaşından sonra zam oldu
Gözunaydin maşallahben nedense kız gibi hissettim
Senin ve benim için dua ediyorum kız olsun kız olsun kız olsun diyeMayıs annelerine baktım ama resim alıp benim gibi değişenler var. O yüzden birsey demeyeyim. Zaten gitmeyeceğim şubatın ilk haftasına kadar bakalim ben hala ve en başından beri kız hissediyorum diğerlerinde emindim erkek olduklarından.
Benim ilk çocukta doktorum erkekti çok memnundum. Sonra o doktor gitti. Ben bu kadın doktora gitmeye başladım. Arada 2 farklı erkek doktora da gittim ama tam tersine biri suratsızBen de bu sefer erkek doktora gidiyorum. Çoğu kişi memnundu ben de memnunum şimdilik. Çok kibar hep gülen pozitif biri. Ama realist de..
Ben ultrasona geçince eşime gel bakalım kardeşim falan diyor. Ona da gösteriyor detaylı..
Şimdiye kadar üç farklı erkek doktora muayene oldum. Ayrımcılık olsun istemem ama 3 erkek, 1 kadın doktor iyiydi diyebilirim şu an muayene olduklarımdan
Yani benim beğenmediğimi başkası beğenebilir de. Elektrik meselesi galiba..
Ayyy bende bezelye yemeği yapıcam, kalkıp yapabilirsem tabi mide bulantısından, daha demin markete zor gittimPırasa var bugun
Hiç sevmiyorum sebze yemeklerini
Bu yüzden sofrayı kurmaya üşeniyorum
Sırf yemekten dolayı
( kız @rabiaalsam canın çekmesin hemenallahın pırasa yemeği işte) etiket olmadı ama sen anladın
Bende 80 le kaldım şimdi 85 imVallahi benim doktor nekadar felaket olay varsa sıraladı abarttı bende korkudan pek bişey yemedim 8 haftalıkken 100 gram almıştım. Az önce tartıldım 900 gram daha almışım ben 2 kilo filandır diye düşünüyodum tabi doktorun tartıda biraz daha fazla çıkıyor ama genel manada 3 ayı 1-2 kiloyla kapatsam gene iyi olcak zaten kiloluydum ama 150 de değilim 80 le hamile kaldım
Yaa kg almak iyi değil ki keşke bende vermiş olsam senin gibiBenim ilk gebelik bakıyorum da foruma ne güzel kilo almış arkadaşlar ben 4 5 kilo verdim bu süreçte yediğim serumların haddi hesabı yok ilaç kullanmak istemiyorum artık..
Evet canım öyleymiş tecrübesiz olunca bilmiyordum tabi baya üzülmüştüm iyi ki yemişsin bak şimdi yiyemiyorsun ağız tadıylaCanım hiç merak etme bebek bir sekilde senden besleniyor:)
Kilo almayanların bebekleri daha kilolu doğuyor hatta
Ben kendime yemişim zaten
Ay normalde pek severdimPırasa var bugun
Sırf yemekten dolayı
( kız @rabiaalsam canın çekmesin hemenallahın pırasa yemeği işte) etiket olmadı ama sen anladın
Çalıştığım yerde herkes çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş falan dedi geçen bir arkadaşımda nasıl hamilesin hani hiç belli değil falan dedi biraz takmıştım kafaya sonra dedim zaten kaç aylık bebek ne kadar kilo alabilirimYaa kg almak iyi değil ki keşke bende vermiş olsam senin gibi3. Aydan sonra istesen de istemesen de alırsın merak etme
Yiyin bakalım hamurlarıAy normalde pek severdim
Hele zeytinyağlısına bayılırım
Öyle bir tiksindim ki sanırım hamilelikten sonra bile yiyemeyeceğim
Bugun midem sabahtan beri kötü kusuyorum, eşime pasladım makarna ve mantar sote yiyeceğiz
Anteplililili ve ben hamurlara doymuyoruz
Planımı anlatmıştımYiyin bakalım hamurları
Sonra olursunuz 30 kilo
Benim ilk çocukta doktorum erkekti çok memnundum. Sonra o doktor gitti. Ben bu kadın doktora gitmeye başladım. Arada 2 farklı erkek doktora da gittim ama tam tersine biri suratsızbiri de ilgisizdi. En iyisi kadın olan içlerinde çok güler yüzlü herşeyi anlatıyor. Uzun uzun ilgileniyor. Mesela dahiliye doktorum da kadın o da çok tatlı baya sohbet bile ediyoruz gittiğimde Aile hekimim de öyleydi ama başka yere gitti şimdi ki erkek ama o kadar güler yüzlü değil ama yine de iyi yani demem o ki cinsiyet ayrımcılığı yapmaya gerek yok senin de dediğin gibi elektrik meselesi ve şans biraz da.
Tava boragi yaptim yogurtlu çorbayla yine hamur kardeşligi şaşıŕmadıkAy normalde pek severdim
Hele zeytinyağlısına bayılırım
Öyle bir tiksindim ki sanırım hamilelikten sonra bile yiyemeyeceğim
Bugun midem sabahtan beri kötü kusuyorum, eşime pasladım makarna ve mantar sote yiyeceğiz
Anteplililili ve ben hamurlara doymuyoruz
O pirasayla bi börek tarifim var yiyenler icinde kiymami var diyor bu ne boregi diyorlar ah ahh yiyemiyomki yapam nasilda severdimPırasa var bugun
Sırf yemekten dolayı
Ben bir türlü sevemedim pırasa böreğiniO pirasayla bi börek tarifim var yiyenler icinde kiymami var diyor bu ne boregi diyorlar ah ahh yiyemiyomki yapam nasilda severdim
Yedigin borek nasildiki tarif ver hele benimkiyle aynimi bakimBen bir türlü sevemedim pırasa böreğini
Sıkıldım artıkSurrender birde kadin sen.hangi akla hizmet o ilaca ara vercem diyebiliyorsun ya ben bu hataya düştüm sakın bırakma bak sürünüyorsun yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?