Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Senin ve benim için dua ediyorum kız olsun kız olsun kız olsun diye40 kere söylesek olur mu acaba

Benim ilk çocukta doktorum erkekti çok memnundum. Sonra o doktor gitti. Ben bu kadın doktora gitmeye başladım. Arada 2 farklı erkek doktora da gittim ama tam tersine biri suratsız biri de ilgisizdi. En iyisi kadın olan içlerinde çok güler yüzlü herşeyi anlatıyor. Uzun uzun ilgileniyor. Mesela dahiliye doktorum da kadın o da çok tatlı baya sohbet bile ediyoruz gittiğimde Aile hekimim de öyleydi ama başka yere gitti şimdi ki erkek ama o kadar güler yüzlü değil ama yine de iyi yani demem o ki cinsiyet ayrımcılığı yapmaya gerek yok senin de dediğin gibi elektrik meselesi ve şans biraz da.

Ayyy bende bezelye yemeği yapıcam, kalkıp yapabilirsem tabi mide bulantısından, daha demin markete zor gittim

Bende 80 le kaldım şimdi 85 im inşallah daha fazla almam. Seni. Ne güzel

Benim ilk gebelik bakıyorum da foruma ne güzel kilo almış arkadaşlar ben 4 5 kilo verdim bu süreçte yediğim serumların haddi hesabı yok ilaç kullanmak istemiyorum artık..
Yaa kg almak iyi değil ki keşke bende vermiş olsam senin gibi 3. Aydan sonra istesen de istemesen de alırsın merak etme

Ay normalde pek severdim
Hele zeytinyağlısına bayılırım
Öyle bir tiksindim ki sanırım hamilelikten sonra bile yiyemeyeceğim

Bugun midem sabahtan beri kötü kusuyorum, eşime pasladım makarna ve mantar sote yiyeceğiz

Anteplililili ve ben hamurlara doymuyoruz

Yaa kg almak iyi değil ki keşke bende vermiş olsam senin gibi 3. Aydan sonra istesen de istemesen de alırsın merak etme
Çalıştığım yerde herkes çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş falan dedi geçen bir arkadaşımda nasıl hamilesin hani hiç belli değil falan dedi biraz takmıştım kafaya sonra dedim zaten kaç aylık bebek ne kadar kilo alabilirim

Yiyin bakalım hamurları
Sonra olursunuz 30 kilo

Belki kadınların hormonlar değişiklikleri çok sık oluyor ondandır. Gün içinde bile duygudan duyguya geçiyoruz. Tahammül seviyemiz düşüyor

Ben çocuk doktoru erkeklere hep suratsız denk geldim mesela. Kadınlar bebek ve çocuklara daha şirin yaklaşıyorlar.
Oğlumun ilk çocuk doktoru erkek biraz sevimliydi ama tecrübesinden şüphe edip bırakmıştım..

Tava boragi yaptim yogurtlu çorbayla yine hamur kardeşligi şaşıŕmadık ve yine yogurt tabi

O pirasayla bi börek tarifim var yiyenler icinde kiymami var diyor bu ne boregi diyorlar ah ahh yiyemiyomki yapam nasilda severdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…