• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimkinin eli açık hamurişi konusunda da baya becerikli bi tatlı yapamıyor onuda görümcemle ben yapıyoruz öyle aile toplantılarında😂
Ama senin evde yemek düzeni filan oturmuş kimseye zaten eyvallahında kalmamış maşallah çoluk çocuk derken illaki evde yemek pişiyor aman getirmezse getirmesin sen kat kat güzelini yapıyosundur zaten 😂
Öyle zaten canim. Ama insan özeniyor :KK53: 😀

Aynen bir çok kişinin hevesini kırıyorlar.
Bizim türkiyede komşumuz vardı. 4 kızı vardı erkek istiyorlardı.
Doktor erkek dedi doğuma kadar. Oda süslemeler eşyalar kurban hazırlığı.
Doğunca kız oldu.
Onlar kabul etmedi önce bebeği değiştirdiniz bizim erkekti diye.
En son kabul ettiler ama hayal kırıklığı hüsran.
Galiba o hep görünen kordonmuş
Değiştirdiniz ne ya..
Tamam hayal kırıklığına uğrar üzülürsün ama 70lerde Türk filmlerinde yaşamıyoruz artık..

2 yılda vermiştim 30 kiloyu
Emzirmeye yoruyorum :)
Ben doğumdan 10 kg ile ayrıldım. 10kg yu verdim. Ama sonra o süt yapar bu süt yapar diye o verdiğim 10 kgyu geri aldım🤣🤣🤣 benimde vermem 2 seneyi geçti muhtemelen. Aslinda su pandemi ile ile kg almasam yine iyiydi de.🙈 Evde pasta börek bilumum hamur işi yapmaktan...🤣☺️

Kızlar dr.umu hiç sevemedim ya çok ters bir insan eşimi muayeneye sokmuyor bazen tersliyor falan hiç içime sinmedi bişey sormaya korkuyorum. Ama başka seçeneğim de yok erkek dr istemiyorum kadın dr da yok gerçi erkekte olsa diğerlerinin de çok farkı yok tavırlarında. Yakın başka bir ili öneriyorlar ama her ay oraya git tanımadığın yerde doğum yap o da saçma geliyor ne yapıcam bilmiyorum. Hani işini yapsın olsun bitsin diyorum ama hiç elektrikte alamadım kadından🙄

Benim kızımda öyle idi. Suratsızdı. Eşimi içeri almıyordu.
O hamilelik doneminin tadını çıkaramıyorsun.
Hep morel bozukluğu.
Ne demek birşey sormaya korkuyorum.
O kızsa bile sen sor onun moreli bozulsun sorularına.
Benim bu doktor da eşimi içeri almıyor ama çok güler yüzlü ben sormadan herşeyi anlatıyor. Bebeği gösteriyor.
Kızlar afedersiniz ama neden almıyorlar eşlerinizi orayı anlayamadım?

Bir kere devlet hastanesine gittim orada bile alıyorlar, corona sebebi ile böyle bir uygulama artık yok geçen yıl bitirilmiş sizi buna zorunlu kılamazlar. Eşim giricek girmesini istiyorum diyin, ısrar ederse hasta hakları birimine çıkın helede özel de sizi buna mecbur kılamazlar.
Ve malesef kadın doğum doktorlarının genelinde bi gariplik var 💯 katılıyorum

Bende bugün dr kontrolüm vardı 13+5 çok net keisn erkek dedi :) hala değişirmi die düşünüyorum ama ultrason resmide çok net sağlıkla gelsinde yeterki gerisi önemli değil.

Eklentiler

• C38A23D6-9D03-41B8-8A5B-C4F162211233.jpeg
    C38A23D6-9D03-41B8-8A5B-C4F162211233.jpeg
    215,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 3DB2175A-8974-44D3-BFD0-356B34D789BC.jpeg
    3DB2175A-8974-44D3-BFD0-356B34D789BC.jpeg
    215,9 KB · Görüntüleme: 85
Ay sen zaten zayıfmışsın bende 5-6 kilo aldım diyince başta bi ooo dedim de sonunu okuyunca 🤣🤣 senin doğuma gireceğin kilo bile benim hamile kaldığım rakamdan bi 15 kilo az 😂😂 şuan 82 yim 🙈 bide progestan iğneden kaynaklı kalçada oluşan şişliklerden mi ameliyat olmuştun ben mi karıştırdım 🧐
Boyun benden uzundur belki ☺️ Ben çok fazla yemek yediğim için çok kilo alacağım diye korkuyorum. Kız kardeşim 55 ile hamile kalıp 85 ile doğuma gitti. 🤦🏼‍♀️ Bir şekilde inşallah iştahımız kapanır.

Evet canım. Doğru hatırlıyorsun. Apseler yüzünden ameliyat oldum.

Bu arada kilo konusu konuşulmuş, benim eski südyenler olmuyo artık şuan bildiğiniz yarım atletler kullanıyorum çok büyüdüler 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Sizinde büyüdümü, şimdi böyleyse 9. Ayda nasıl olur yada doğunca göğüslere süt dolunca düşünemiyorum😂😂😂
Mide bulantim olmasa asla kendime hamile demem. Kilo almadım aksine verdin göğüslerim de büyümedi.ama sagolsun ben de bir mide bulantısı var düşman başına .Bu dedikleriniz ne ki .Bana hamile olduğumu bir hatırlatıyor anlatamam :( yemekkkkkk

Boyun benden uzundur belki ☺️ Ben çok fazla yemek yediğim için çok kilo alacağım diye korkuyorum. Kız kardeşim 55 ile hamile kalıp 85 ile doğuma gitti. 🤦🏼‍♀️ Bir şekilde inşallah iştahımız kapanır.

Evet canım. Doğru hatırlıyorsun. Apseler yüzünden ameliyat oldum.
Boyumda 1.65 fazla uzun değil ama 🤭 inşallah valla fazla kilo almadan doğuma gitsek 🤲🏻

Bende progestan vuruluyorum kalçamda iğne yeri hafif şişti apse yaptı ilk defa ve 3 gündür de geçmedi senin böyle kaç şişlik vardı nasıl ameliyat olman gerek dediler

Mide bulantim olmasa asla kendime hamile demem. Kilo almadım aksine verdin göğüslerim de büyümedi.ama sagolsun ben de bir mide bulantısı var düşman başına .Bu dedikleriniz ne ki .Bana hamile olduğumu bir hatırlatıyor anlatamam :KK43: yemekkkkkk
Ayyyy sanıırm kilo almayı mide bulamtısına değişirim, çok feci birşey anlıyorum🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bugun marketten dışarı kusmamak için zor attım kendimi🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Çok kötü birşey yahuuu bitsin artık

Bu arada kilo konusu konuşulmuş, benim eski südyenler olmuyo artık şuan bildiğiniz yarım atletler kullanıyorum çok büyüdüler 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Sizinde büyüdümü, şimdi böyleyse 9. Ayda nasıl olur yada doğunca göğüslere süt dolunca düşünemiyorum😂😂😂
Benimkiler de baya irileşti uçları da kocaman ve acıyor 🤦🏻‍♀️ Hala birazcık eski südyenlerimin bazılarına giriyorum ama yakında onlara da giremicem gibi

Boyumda 1.65 fazla uzun değil ama 🤭 inşallah valla fazla kilo almadan doğuma gitsek 🤲🏻

Bende progestan vuruluyorum kalçamda iğne yeri hafif şişti apse yaptı ilk defa ve 3 gündür de geçmedi senin böyle kaç şişlik vardı nasıl ameliyat olman gerek dediler
Benim yüzeyden şişlik görünmüyordu. Derin apselerdi. Yürüyemiyordum, yatamıyordum, dönemiyordum. İçinde bir sıvı var da sürekli hareket ediyor gibiydi. İlk bir kaç gün geçmesini bekledim çünkü hareket etmediğimde ağrımıyordu. Sonraki günler(3-4 gün) artık hareket etmesem bile ağrıdan duramıyordum. Belim, bacağım, baldırım çok feci ağrıyordu. İlk başta ne olduğu çözülemedi. MR da bel fıtığı teşhisi konuldu çünkü apse siyatik sinire baskı yapıyordu. Bu da sinir sıkışması gibi duruyordu. Sonra kan toplamış dediler. En son girişimsel radyolog kanül ile ultrason eşliğinde apseye ulaşmaya çalıştı. (Bu işlem sırasında ağrıdan bayıldım. Hayatımda yaşadığım en şiddetli ağrıydı.) Girişimsel radyolog teşhis koydu ve apar topar ameliyata alındım.

Bende hiç bir şey yok goguslerim aynı gram büyüme yok 🤷🏻‍♀️
Bende bugün dr kontrolüm vardı 13+5 çok net keisn erkek dedi :) hala değişirmi die düşünüyorum ama ultrason resmide çok net sağlıkla gelsinde yeterki gerisi önemli değil.
Yaaaa masaallah canim cok bariz belli 😍
Benim yüzeyden şişlik görünmüyordu. Derin apselerdi. Yürüyemiyordum, yatamıyordum, dönemiyordum. İçinde bir sıvı var da sürekli hareket ediyor gibiydi. İlk bir kaç gün geçmesini bekledim çünkü hareket etmediğimde ağrımıyordu. Sonraki günler(3-4 gün) artık hareket etmesem bile ağrıdan duramıyordum. Belim, bacağım, baldırım çok feci ağrıyordu. İlk başta ne olduğu çözülemedi. MR da bel fıtığı teşhisi konuldu çünkü apse siyatik sinire baskı yapıyordu. Bu da sinir sıkışması gibi duruyordu. Sonra kan toplamış dediler. En son girişimsel radyolog kanül ile ultrason eşliğinde apseye ulaşmaya çalıştı. (Bu işlem sırasında ağrıdan bayıldım. Hayatımda yaşadığım en şiddetli ağrıydı.) Girişimsel radyolog teşhis koydu ve apar topar ameliyata alındım.
Ah ya cidden çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim bir daha beterinden korusun inşallah 🤲🏻

Back