- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.101
Ne bitigi kiz masallah valla iyisinValla ne biliyim böyle diyince kendime güvenim geldi bakben baya bitik durumdayım sanıyodum Ooooo gelinine iyi bakıyor heeee maşallah ne güzel işteeee boşverrrr nazlan
Banada yazdıYok burda bakmadan direk veriyorlar. 3ünde de kullandım. Multivitamin şeklinde. Demir eksikliğim yok aslında
Bana da bu hafta yazdı. Bir an erken mi acaba dedim nedense
Boy yok bende işteAsla değilim boy var pek anlaşılmıyor o yüzden
70kilo çıktım bugün tartıda ağlayacaktım
Amiiinn. Ah benide ilk hamileliğimde kanamayla gidince hastaneye sabaha kadar doktor için bekletmişlerdi. Nöbetçi doktor olmayıp varmış gibi davrnıyorlar ne kötüler.. Aciller gerçekten kan revan geçiriyor rezillik bir ortam Allah mecbur bırakmasın
İnşallah canımArada oluyor öyle şeyler, ama toparlıyoruz yinede çok şükür
Evet 1 haftadır kullanıyorum dışkı siyah oluyo kabızlık oluyorBugün mü başladınız kullanmaya. Ben ilk defa kullanıyorum da hayatımda.afedersiniz dışkı rengi siyah oldu demir yapıyormuş sanırım başlayanlara böyle bir durum oldu mu acaba.
Aynen aynı ilacı yazmışlar ikimizedeHap benimki b12 falan da var içinde
Ama çok iri görünüyorsun ya dez avantaj olabilir.Boy yok bende işte
Teşekkür ederim evet yapıyormuş çoğunlukla anladığım kadarıyla.Evet 1 haftadır kullanıyorum dışkı siyah oluyo kabızlık oluyor
Aynen öyle bir ağrı. Elimle falan destek olmaya çalışsam da fayda etmiyor.Bu sabah yaşadım. Sağ kasığımda bir şey yırtılıyor heralde dedim.
Sanırım rahim yukarı çıktığı için oluyormuş. En azından burda bir kaç kişi yaşıyor normaldir diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Ben kasmamaya çalışsam da oluyor. Ama şu ayağını kendine çekme olayını denerim bir dahakindeBen varımdr a sordum pozisyonun ve kendini kasman kaynaklı dedi. Genelde ayaklarin kendine çekik olsun cenin şeklinde hapşırma öksürme anında dedi bir de bilinç altında kendini normal andan daha fazla kastigin için oluyor dedi
Bag dokulari geriliyo bacaklarını kendine çek ben çareyi oyle buldum canımKızlar özellikle sabahları hapşırdığımda, öksürdüğümde kasıklarımda sanki bir şey kopmuş gibi feci bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan başka kimse var mı? Biliyorum bebeklerimiz bizi öyle kolay kolay bırakmaz artık ama insan bir tedirgin de olmuyor değil.
14. haftada başladım canımKacinci haftada başladınız
Evet canım kestim şükürCanim sende bebegini benle ayni zamanda memeden kesmeye calsiiyordun dimi
Ben de şaşırdım canım inan kiYaa ben hep kız kardeşim olsun isterdim, bence de ikisi aynı cinsiyet olması büyük avantaj. Ben hep erkek hissediyordum doktor söyleyince ufak bi şok oldum
Çok şaşırdım kız da değişme ihtimali daha fazla erkekse genelde erkek kalıyor derler bir de.
Evet değişebiliyor. Hele 11. hafta çok erken. Bana 12+6 da %70 kız gibi duruyo sakın alışveriş yapma kimseye söyleme dedi. İlk kızımda da öyle demişti o değişmedi. Ama aynı doktora giden iki arkadaşıma kız dediği halde 16. haftada erkek dedi
En kesin 16. haftada oluyor yaBen de şaşırdım canım inan kidiğer randevuya kadar öğrenmemişim gibi düşüneceğim yine erkek derse iyice kafam karışacak çünkü
Her zamanki gibi yine berbat bir günden merhabaSelaam
İki gündür ben de kötüydün ilk kızımda hiç böyle olmamıştımHer zamanki gibi yine berbat bir günden merhaba
Selamete ereceğim zaman doğum ve doğumdan ilk 6 ay sonrası
İnşallahAynen zaten gidiceksen muayenee ye o seni yönlendirir kesinlikleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?