• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar benim baş dönmelerim oluyor. Bazen. Tansiyonu ölçünce 9 çıkıyor 9. 9 çıkıyor. Sizde düşük değilmi.

Gece uykunuz nasil deliksiz uyuyor mu benimki azi dislerini cikariyor 2 kere uyaniyo agrisindan galiba insallah karnim buyumeden tamamlarda uyku duzenine girer diyorum
Uyuyor canım uyutması zordu şimdi onuda hallettim gibi 2 yaş sendromu ve tuvalet egitimini verdi mi tamam gibiyiz biz ama azı dişler cok zor cıkıyor o dönem sürekli emerek geçtik şükür

Hiç ltrasonda bacak arasını görmedinmi çocuğun..ben doktor söylemesine gördüm dümdüzdü kesin kız hocam dedim güldü.iki bebeğinde bacak arası düz
Canım bacak arasini gordum birkere bostu ama ben kiz istiyorum oyuzden kiz diye yorumlarsam sonra birden ppi cikar hayal kirikligina ugrarim diye korkuyorm kac kez buraya foto atmstm aslnda bacak arasini sana atsam anlarmsn bos gbi sanki erkek olsa bariz bisiler oluyo orda oglumdan biliyorum ☺️

Yaa ben hep kız kardeşim olsun isterdim, bence de ikisi aynı cinsiyet olması büyük avantaj. Ben hep erkek hissediyordum doktor söyleyince ufak bi şok oldum 😂

Çok şaşırdım kız da değişme ihtimali daha fazla erkekse genelde erkek kalıyor derler bir de.

Evet değişebiliyor. Hele 11. hafta çok erken. Bana 12+6 da %70 kız gibi duruyo sakın alışveriş yapma kimseye söyleme dedi. İlk kızımda da öyle demişti o değişmedi. Ama aynı doktora giden iki arkadaşıma kız dediği halde 16. haftada erkek dedi🤭
Şimdi daha çok heyecan yaptım😃 bu randevuda değişirse yazarım hemen 🤗

Canım bacak arasini gordum birkere bostu ama ben kiz istiyorum oyuzden kiz diye yorumlarsam sonra birden ppi cikar hayal kirikligina ugrarim diye korkuyorm kac kez buraya foto atmstm aslnda bacak arasini sana atsam anlarmsn bos gbi sanki erkek olsa bariz bisiler oluyo orda oglumdan biliyorum ☺️
Atsana bana ben anlıyorum biraz

Kızlar hayırlı pazarlar bi kaç kişi atmış bende atiym dedim 🙈 eşim dalga geçiyor bebek diye arkasına sığınma o göbek diye 😂😂😂😂
Snapchat-1858931180.jpg

Uyuyor canım uyutması zordu şimdi onuda hallettim gibi 2 yaş sendromu ve tuvalet egitimini verdi mi tamam gibiyiz biz ama azı dişler cok zor cıkıyor o dönem sürekli emerek geçtik şükür
Nasil hallettin masallah baya kolaylasmis sizinki bu wc olayini kayinvalidem hallederim ben 2 gunde diyo bakalim😁😁

Back