- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
- #17.141
Hanımlar benim baş dönmelerim oluyor. Bazen. Tansiyonu ölçünce 9 çıkıyor 9. 9 çıkıyor. Sizde düşük değilmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir şans benim içinAnamm bu nasil şanstır bacı
Uyuyor canım uyutması zordu şimdi onuda hallettim gibi 2 yaş sendromu ve tuvalet egitimini verdi mi tamam gibiyiz biz ama azı dişler cok zor cıkıyor o dönem sürekli emerek geçtik şükürGece uykunuz nasil deliksiz uyuyor mu benimki azi dislerini cikariyor 2 kere uyaniyo agrisindan galiba insallah karnim buyumeden tamamlarda uyku duzenine girer diyorum
Ayy cok gecmis olsun rabbim sifa versinBende korono çıktı günde dört tane yazmış doktor
Canım bacak arasini gordum birkere bostu ama ben kiz istiyorum oyuzden kiz diye yorumlarsam sonra birden ppi cikar hayal kirikligina ugrarim diye korkuyorm kac kez buraya foto atmstm aslnda bacak arasini sana atsam anlarmsn bos gbi sanki erkek olsa bariz bisiler oluyo orda oglumdan biliyorumHiç ltrasonda bacak arasını görmedinmi çocuğun..ben doktor söylemesine gördüm dümdüzdü kesin kız hocam dedim güldü.iki bebeğinde bacak arası düz
Saol cnm ozmn sorun yok arada alayim ben biraz iyi geliyor en azindanGünde 4 mg’a kadar kuşşanılabiliniyor. Bu da 8 tane 500 mg’lık parola denk geliyor. Ben ameliyat olduğumda bu şekilde kullanmıştım.
Allahin izni ile hic birsey olmaz cabucak atlatirsin insAllah bol bol dua et kendine dikkat et saglikli beslenAğrılarım var çok korkuyorum lütfen dua edin koranayi bebeğe zarar vermeden hatlatayim
Şimdi daha çok heyecan yaptım bu randevuda değişirse yazarım hemenYaa ben hep kız kardeşim olsun isterdim, bence de ikisi aynı cinsiyet olması büyük avantaj. Ben hep erkek hissediyordum doktor söyleyince ufak bi şok oldum
Çok şaşırdım kız da değişme ihtimali daha fazla erkekse genelde erkek kalıyor derler bir de.
Evet değişebiliyor. Hele 11. hafta çok erken. Bana 12+6 da %70 kız gibi duruyo sakın alışveriş yapma kimseye söyleme dedi. İlk kızımda da öyle demişti o değişmedi. Ama aynı doktora giden iki arkadaşıma kız dediği halde 16. haftada erkek dedi
Amin inşallah canımAllahin izni ile hic birsey olmaz cabucak atlatirsin insAllah bol bol dua et kendine dikkat et saglikli beslen
Atsana bana ben anlıyorum birazCanım bacak arasini gordum birkere bostu ama ben kiz istiyorum oyuzden kiz diye yorumlarsam sonra birden ppi cikar hayal kirikligina ugrarim diye korkuyorm kac kez buraya foto atmstm aslnda bacak arasini sana atsam anlarmsn bos gbi sanki erkek olsa bariz bisiler oluyo orda oglumdan biliyorum
Ay hayırlısı olsun bakalım ya heyecanlanıyor insanEn kesin 16. haftada oluyor ya bekleyip görelim bizim 10 gün sonra ikili sonuçları için çağırdı tekrar bakıcam dedi
Keseye göre değilde bacak arası resmi varsa bilebilirizKızlar keseye göre tahmin yapan var mı 11 haftadayim dün gittim doktora daha 1 ay sinra belli olur dedi ama anlayan anlıyor
Nasil hallettin masallah baya kolaylasmis sizinki bu wc olayini kayinvalidem hallederim ben 2 gunde diyo bakalimUyuyor canım uyutması zordu şimdi onuda hallettim gibi 2 yaş sendromu ve tuvalet egitimini verdi mi tamam gibiyiz biz ama azı dişler cok zor cıkıyor o dönem sürekli emerek geçtik şükür
Bence normal ama benimde basim donuyor bu aralar hafif acikmissam oluyo kan sekeriyle alakali galiba canimHanımlar benim baş dönmelerim oluyor. Bazen. Tansiyonu ölçünce 9 çıkıyor 9. 9 çıkıyor. Sizde düşük değilmi.
Acaba nedir nedirAtsana bana ben anlıyorum biraz
Bende atsamAtsana bana ben anlıyorum biraz
Canım üzülmeni istemem ben kız gibi hissettim. Ama birde şu var cinsiyet ile ilgili hislerim her zaman 100 % beni yanıltır hep.Acaba nedir nedir