Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bak ya inceciksin boyuna göre kilon normal. Açtırma ağzımı 85 kg çıktım nerelere atayım kendimi

Ağrılarım var çok korkuyorum lütfen dua edin koranayi bebeğe zarar vermeden hatlatayim
Çok geçmiş olsun canım sakın stres yapma Allah’ın izniyle bişey olmaz. Bol su iç C vitamini tüket dinlen. Arkadaşımda olmuştu çok şükür hiç bir sıkıntı yok sağlıkla doğdu.

Stres yapma canım benim bebisler bizi koruyor merak etme bol sıvı tuket güne yayarak c vit tüket ayağının altına limon surebilirsin bi de öksürüğün olursa sarımsaklı zeytinyağı yat dinlen bise olmaz allahin izniyle bizde ne gebeler geliyordu covitli hiç de bise olmadi merak etme
Dün çok hastalandım her yerim ağrıdı teste gittim pozitif çıktım çok korkuyorum

Kız amniyosentez riskliymiş ne gerek var..bana dün doçent dedi..Allah korusun diyelim ki bi hastalık var yapacağın bişey var mı yok o Allah'tan gelen bir şey kabul ediyorsan ne gerek var ki yaptırma
Tabi riski de var .iş yerinde bir kadınla konuştum o 1 çocuğu ölünce diğer çocuğu için yaptırmış yıl 1995 falan .Bir şey olmadı diyor. Ama olabilir miydi evet

Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor .kendi doktorun ne diyorsa onu kullan .sağlık ocagindakilerin yetkin olduğunu düşünmüyorum

Kullanıcı adına bakılırsa sen baya oğluşa hazırlamışsın kendini
Aynı durumdayız bizimki de kaza kurşunu
Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
Ne yazık ki kullanıcı adımın macerası farklı ilk kızımı doktorlar yanlış söyledi erkek dediler 10 yıl öncesydi erkek biliyoduk. Ve bır doğdu ki güzel güzeli bir kız çok şükür iyki kız olmuss ondan kulanici adım öyle bende hiç değişmedim

Çok sağolasın sabah sonucu görünce çok korktum

Kızlar özellikle sabahları hapşırdığımda, öksürdüğümde kasıklarımda sanki bir şey kopmuş gibi feci bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan başka kimse var mı? Biliyorum bebeklerimiz bizi öyle kolay kolay bırakmaz artık ama insan bir tedirgin de olmuyor değil.

Ben varım dr a sordum pozisyonun ve kendini kasman kaynaklı dedi. Genelde ayaklarin kendine çekik olsun cenin şeklinde hapşırma öksürme anında dedi bir de bilinç altında kendini normal andan daha fazla kastigin için oluyor dedi

Bu sabah yaşadım. Sağ kasığımda bir şey yırtılıyor heralde dedim.
Sanırım rahim yukarı çıktığı için oluyormuş. En azından burda bir kaç kişi yaşıyor normaldir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…