- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.081
Bak ya inceciksin boyuna göre kilon normal. Açtırma ağzımı 85 kg çıktım nerelere atayım kendimiAsla değilim boy var pek anlaşılmıyor o yüzden
70kilo çıktım bugün tartıda ağlayacaktım
Amiiinn. Ah benide ilk hamileliğimde kanamayla gidince hastaneye sabaha kadar doktor için bekletmişlerdi. Nöbetçi doktor olmayıp varmış gibi davrnıyorlar ne kötüler.. Aciller gerçekten kan revan geçiriyor rezillik bir ortam Allah mecbur bırakmasın
Çok geçmiş olsun canım sakın stres yapma Allah’ın izniyle bişey olmaz. Bol su iç C vitamini tüket dinlen. Arkadaşımda olmuştu çok şükür hiç bir sıkıntı yok sağlıkla doğdu.Ağrılarım var çok korkuyorum lütfen dua edin koranayi bebeğe zarar vermeden hatlatayim
Dün çok hastalandım her yerim ağrıdı teste gittim pozitif çıktım çok korkuyorum
Tabi riski de var .iş yerinde bir kadınla konuştum o 1 çocuğu ölünce diğer çocuğu için yaptırmış yıl 1995 falan .Bir şey olmadı diyor. Ama olabilir miydi evetKız amniyosentez riskliymiş ne gerek var..bana dün doçent dedi..Allah korusun diyelim ki bi hastalık var yapacağın bişey var mı yok o Allah'tan gelen bir şey kabul ediyorsan ne gerek var ki yaptırma
Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor .kendi doktorun ne diyorsa onu kullan .sağlık ocagindakilerin yetkin olduğunu düşünmüyorumBende zayıfım baya öncede ağrım yoktu ki hadi olsa belki bel fıtığı olabilir dicem ama şimdi neden ağrıyor magnezyum veya d vitamini eksikliği olabilir diye düşünüyorum onlarida üç aydan sonra içmeyi uygun görüyor bazı doktorlar. Benim doktor d vitaminini kullan dedi ama sağlık ocağında doktor kullanma dedi şaştım kaldım baya
Ne yazık ki kullanıcı adımın macerası farklıKullanıcı adına bakılırsa sen baya oğluşa hazırlamışsın kendini
Aynı durumdayız bizimki de kaza kurşunu
Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz
Çok sağolasın sabah sonucu görünce çok korktumStres yapma canım benim bebisler bizi koruyor merak etme bol sıvı tuket güne yayarak c vit tüket ayağının altına limon surebilirsin bi de öksürüğün olursa sarımsaklı zeytinyağı yat dinlen bise olmaz allahin izniyle bizde ne gebeler geliyordu covitli hiç de bise olmadi merak etme
Çok teşekkür ederim bütün hamileler dikkat edin bütün gece ağrılar içinde duramadimÇok geçmiş olsun canım sakın stres yapma Allah’ın izniyle bişey olmaz. Bol su iç C vitamini tüket dinlen. Arkadaşımda olmuştu çok şükür hiç bir sıkıntı yok sağlıkla doğdu.
Bende korono çıktı günde dört tane yazmış doktorBasim cok agriyor dun ve bugun 500 mg parol aldim sakincasi olmaz degilmi
Cok tesekkür ederim canim aminİyiki doğdunsevdiğin herkesle harika bir ömür diliyorum
Canım mutlaka dr a hatırlat oksapar ya da coraspirin i , corona çok fazla pıhtılaşma yapıyor en azından iki hafta kan sulandirici igne kullanman gerekebilir hatırlatmak istedimDün çok hastalandım her yerim ağrıdı teste gittim pozitif çıktım çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemencecik atlatırsın.Dün çok hastalandım her yerim ağrıdı teste gittim pozitif çıktım çok korkuyorum
Bol bol ılık birli çaylarıyla yumuşak tut boğazını, vitaminini ihmal etme hızlıca toparlanacaksın inşallahAğrılarım var çok korkuyorum lütfen dua edin koranayi bebeğe zarar vermeden hatlatayim
Ben varımKızlar özellikle sabahları hapşırdığımda, öksürdüğümde kasıklarımda sanki bir şey kopmuş gibi feci bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan başka kimse var mı? Biliyorum bebeklerimiz bizi öyle kolay kolay bırakmaz artık ama insan bir tedirgin de olmuyor değil.
Bu sabah yaşadım. Sağ kasığımda bir şey yırtılıyor heralde dedim.Kızlar özellikle sabahları hapşırdığımda, öksürdüğümde kasıklarımda sanki bir şey kopmuş gibi feci bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan başka kimse var mı? Biliyorum bebeklerimiz bizi öyle kolay kolay bırakmaz artık ama insan bir tedirgin de olmuyor değil.
Aman olsun hiç dert değil bebişleri doğsun veririzBak ya inceciksin boyuna göre kilon normal. Açtırma ağzımı 85 kg çıktım nerelere atayım kendimi
Ay veremezsem bende yaptırırımAma seninki normal yaaa, zaten doğum kilon var bidaha hamile kalmışsın, boşver takmaaaa 2 sinin peşinde koşarken bi bakarsın gider hepsiv olmadı bi mide botoxu yaptır oda kilo verdiriyomuş , ben veremessen öyle yapıcam vall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?