• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla ne biliyim böyle diyince kendime güvenim geldi bak 😂😂 ben baya bitik durumdayım sanıyodum😂Ooooo gelinine iyi bakıyor heeee maşallah 😀😀😀ne güzel işteeee boşverrrr nazlan😂
Ne bitigi kiz masallah valla iyisin😍eee Bir tane gelini var baska olmayacak birbirimizin kıymetini biliyoruz masallah diyeyim 3 yil olcak evlenelim henuz bi sorund edikkdu vs yasamadik cok şükür ☺️

Asla değilim boy var pek anlaşılmıyor o yüzden 🤭
70kilo çıktım bugün tartıda ağlayacaktım

Amiiinn. Ah benide ilk hamileliğimde kanamayla gidince hastaneye sabaha kadar doktor için bekletmişlerdi. Nöbetçi doktor olmayıp varmış gibi davrnıyorlar ne kötüler.. Aciller gerçekten kan revan geçiriyor rezillik bir ortam Allah mecbur bırakmasın🙏🏻
Boy yok bende işte 😭

Bu sabah yaşadım. Sağ kasığımda bir şey yırtılıyor heralde dedim.
Sanırım rahim yukarı çıktığı için oluyormuş. En azından burda bir kaç kişi yaşıyor normaldir diye düşünüyorum.
Aynen öyle bir ağrı. Elimle falan destek olmaya çalışsam da fayda etmiyor.

Ben varım 🙋🏻‍♀️ dr a sordum pozisyonun ve kendini kasman kaynaklı dedi. Genelde ayaklarin kendine çekik olsun cenin şeklinde hapşırma öksürme anında dedi bir de bilinç altında kendini normal andan daha fazla kastigin için oluyor dedi
Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Ben kasmamaya çalışsam da oluyor. Ama şu ayağını kendine çekme olayını denerim bir dahakinde ☺️

Kızlar özellikle sabahları hapşırdığımda, öksürdüğümde kasıklarımda sanki bir şey kopmuş gibi feci bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan başka kimse var mı? Biliyorum bebeklerimiz bizi öyle kolay kolay bırakmaz artık ama insan bir tedirgin de olmuyor değil. 🤷🏼‍♀️
Bag dokulari geriliyo bacaklarını kendine çek ben çareyi oyle buldum canım

Yaa ben hep kız kardeşim olsun isterdim, bence de ikisi aynı cinsiyet olması büyük avantaj. Ben hep erkek hissediyordum doktor söyleyince ufak bi şok oldum 😂

Çok şaşırdım kız da değişme ihtimali daha fazla erkekse genelde erkek kalıyor derler bir de.

Evet değişebiliyor. Hele 11. hafta çok erken. Bana 12+6 da %70 kız gibi duruyo sakın alışveriş yapma kimseye söyleme dedi. İlk kızımda da öyle demişti o değişmedi. Ama aynı doktora giden iki arkadaşıma kız dediği halde 16. haftada erkek dedi🤭
Ben de şaşırdım canım inan ki 😁 diğer randevuya kadar öğrenmemişim gibi düşüneceğim yine erkek derse iyice kafam karışacak çünkü 😂

Back