- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.121
HelllooooooHer zamanki gibi yine berbat bir günden merhaba
Selamete ereceğim zaman doğum ve doğumdan ilk 6 ay sonrası
Bende şaşırıyorum diğeri misss gibide kolay ve rahattı. Hormonlarımızdan galibaİki gündür ben de kötüydün ilk kızımda hiç böyle olmamıştımbir kilo vermişim. Nasıl bu kadar farklı hamilelik olabiliyor anlamadım
Öyle bende güvenemiyorum onlara ama korku var içimde en iyisi 12. Haftayı dolduralım öyle içeyimBir dedikleri bir dediklerini tutmuyor .kendi doktorun ne diyorsa onu kullan .sağlık ocagindakilerin yetkin olduğunu düşünmüyorum
Hiç ltrasonda bacak arasını görmedinmi çocuğun..ben doktor söylemesine gördüm dümdüzdü kesin kız hocam dedim güldü.iki bebeğinde bacak arası düzAyy herkes cinsiyetleri ogreniyor maşAllahbenim muayenem 17 ocakta sabirsizlikla bekliyorum 15+1 haftalik olacagiz :) insAllah direk cinsiyeti ogrenrm henuz kiz yada erkek diye tahminde bulunulmadi bende hic sormadim birkere olsun kesin olsun diye
İçerde olması benim bütün düzenimi bozuyor. Çıksın dışarı hallolurHellloooooo
Acaba 2 çocukla delirmezsek düzelir miyiz yeni yıla
Bende şaşırıyorum diğeri misss gibide kolay ve rahattı. Hormonlarımızdan galiba
Bir de cinsiyetler de aynı yaniHellloooooo
Acaba 2 çocukla delirmezsek düzelir miyiz yeni yıla
Bende şaşırıyorum diğeri misss gibide kolay ve rahattı. Hormonlarımızdan galiba
Aynen öyle. Hayattan soğudumİki gündür ben de kötüydün ilk kızımda hiç böyle olmamıştımbir kilo vermişim. Nasıl bu kadar farklı hamilelik olabiliyor anlamadım
Çok geçmiş olsun moralini yuksek tut. Bol bol dinlen bol bol sıvı almaya çalışAğrılarım var çok korkuyorum lütfen dua edin koranayi bebeğe zarar vermeden hatlatayim
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun moralini yuksek tut. Bol bol dinlen bol bol sıvı almaya çalış
Bide benim iki aydır yatıyorum idrar torbası mesaneden dışarı sarktı ne oturabikdim ne yattım enfeksiyon çabası bu hafta gözümü açtım ikili teste falan gitcektim dün bütün gece şiddetli ağrı gittim pozitif çıktım üç aydır icmedigim antibiyotik kalmadı bebek ne oldu nasıl okacak korono beni ne yapacakİçerde olması benim bütün düzenimi bozuyor. Çıksın dışarı hallolurkızımın hicbir zararı yok bana .6 yaşında ama ben onu 8-9 yasında sayıyorum . Kendi halinde takılıyor cunku
Şuan ne yediğinden ne içtiğinde keyif alıyorum. Hayat durmuş gibi. Aranızda en isyankar hamile benim galiba
Çok geçmiş olsun canımBide benim iki aydır yatıyorum idrar torbası mesaneden dışarı sarktı ne oturabikdim ne yattım enfeksiyon çabası bu hafta gözümü açtım ikili teste falan gitcektim dün bütün gece şiddetli ağrı gittim pozitif çıktım üç aydır icmedigim antibiyotik kalmadı bebek ne oldu nasıl okacak korono beni ne yapacak
Amanın bende korkuyorum böyle olmasındanNe yazık ki kullanıcı adımın macerası farklıilk kızımı doktorlar yanlış söyledi erkek dediler 10 yıl öncesydi erkek biliyoduk. Ve bır doğdu ki güzel güzeli bir kız çok şükür iyki kız olmuss ondan kulanici adım öyle bende hiç değişmedim
Çok teşekkür ederimBag dokulari geriliyo bacaklarını kendine çek ben çareyi oyle buldum canım
Doğana kadar mi erkek dediler?Ne yazık ki kullanıcı adımın macerası farklıilk kızımı doktorlar yanlış söyledi erkek dediler 10 yıl öncesydi erkek biliyoduk. Ve bır doğdu ki güzel güzeli bir kız çok şükür iyki kız olmuss ondan kulanici adım öyle bende hiç değişmedim
Gece uykunuz nasil deliksiz uyuyor mu benimki azi dislerini cikariyor 2 kere uyaniyo agrisindan galiba insallah karnim buyumeden tamamlarda uyku duzenine girer diyorumEvet canım kestim şükür
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Ewtt ben pleeklemsi geçirdim son zamanlarda hiç cinsiyet konuşmadık o yüzden doğunca öğrendik kız oldugunuDoğana kadar mi erkek dediler?
Her ay doktor kontrolüne gidiliyorEwtt ben pleeklemsi geçirdim son zamanlarda hiç cinsiyet konuşmadık o yüzden doğunca öğrendik kız oldugunu
Tansiyonlarım 20lere çıkıp fenalaşnca kimse cinsiyet bakmadı 20. Haftadan sonra ilk söylenenle kaldı bence doppler de gördü 35.haftada doktor ama cesaret edip diyemedi diye düşünüyorum ben deli gibi kız istiyodumm benim için harika bir sürpriz olduuuHer ay doktor kontrolüne gidiliyor
Detaylı da var
Nasıl yanılma olabilir:)
AnammEwtt ben pleeklemsi geçirdim son zamanlarda hiç cinsiyet konuşmadık o yüzden doğunca öğrendik kız oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?