Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet gercekten elimizdeki imkanlardan faydalanamamak çok kötü... Kotu bir deneyimim var bu konuda oyuzden kadinlar icin cok ozel olan bu dogum animi satajerlerin elinde kalarak berbat bir aniya cevirmek istemiyorum.. birkeresinde 3 doktorun basimda alttan surekli beni kurcalayarak sirayla basimda muhabbet ettiklerni yasamis biri olarak orda kendimi bir kobay gbi hissetmistim kolumda serumla cikarttirmadan kactim. Birdaha basima kotu birsey gelsede devlet acile gitsem de asla orada yatis yapmayi onaylamam ! Rabbim neolursa olsun vicdanli merhametli insanlarla karsilastirsin hepimizi insAllah..

Benimde iki kızım War benimde gönlümden erkek geçiyor inşallah rabbim gönlümüze göre wersin bu 3. Minik kaza ile oldu bize sürpriz yaptı bakalm neymis merak ediyorum çok

Kullanıcı adına bakılırsa sen baya oğluşa hazırlamışsın kendini
Aynı durumdayız bizimki de kaza kurşunu
Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

Zaten zayıflar atıyor atsam burası yıkılır dogum kilomu vermeden hamile kaldım topalak birsey oldum yuvarlanan giderim insallah 10 kg ile yırtarım
Asla değilim boy var pek anlaşılmıyor o yüzden
70kilo çıktım bugün tartıda ağlayacaktım
Amiiinn. Ah benide ilk hamileliğimde kanamayla gidince hastaneye sabaha kadar doktor için bekletmişlerdi. Nöbetçi doktor olmayıp varmış gibi davrnıyorlar ne kötüler.. Aciller gerçekten kan revan geçiriyor rezillik bir ortam Allah mecbur bırakmasın

Bide kiloluyym diyor şapşikkim benim ya ben bugun baya biseyler yedim kv evinde ha bire yemem icin herseyi sunuyordu kv sagolsun suan 6 aylik gibiyim patliycam
Valla ne biliyim böyle diyince kendime güvenim geldi bak ben baya bitik durumdayım sanıyodumOoooo gelinine iyi bakıyor heeee maşallah ne güzel işteeee boşverrrr nazlan

Basim cok agriyor dun ve bugun 500 mg parol aldim sakincasi olmaz degilmi
Günde 4 mg’a kadar kuşşanılabiliniyor. Bu da 8 tane 500 mg’lık parola denk geliyor. Ben ameliyat olduğumda bu şekilde kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…