• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet benim ailem de avrupa yakasinda o tarafta fiyatlar daha pahali tabi uygun yerlerde var ama tamamen sans :) benim hastanem üsküdarda arkdasm avrupa yakasi esenyurtta bir yere muayene oluyor benimkinin 4/1 fiyatina daha uygun doktoru surekli renkli usg de bakiyor daha kaliteli bir hizmet aliyor orda yani sans sanirim denk gelmesi lazim bizim burada acibadem disinda butun hastaneler hemen hemen bu fiyat :) neyse saglik olsn ya birkere oluyor para muhim degil tabi ama herseye gelen zamlardan gınaaa geldi artik
Arkadaşın Esenyurt'ta hangi hastane ve hangi doktora geliyor bilgin var mı acaba memnun muymus birde.

Ayy herkes cinsiyetleri ogreniyor maşAllah 🧿 benim muayenem 17 ocakta sabirsizlikla bekliyorum 15+1 haftalik olacagiz :) insAllah direk cinsiyeti ogrenrm henuz kiz yada erkek diye tahminde bulunulmadi bende hic sormadim birkere olsun kesin olsun diye 🤗

Evet benim ailem de avrupa yakasinda o tarafta fiyatlar daha pahali tabi uygun yerlerde var ama tamamen sans :) benim hastanem üsküdarda arkdasm avrupa yakasi esenyurtta bir yere muayene oluyor benimkinin 4/1 fiyatina daha uygun doktoru surekli renkli usg de bakiyor daha kaliteli bir hizmet aliyor orda yani sans sanirim denk gelmesi lazim bizim burada acibadem disinda butun hastaneler hemen hemen bu fiyat :) neyse saglik olsn ya birkere oluyor para muhim degil tabi ama herseye gelen zamlardan gınaaa geldi artik
Ben sigorta yaptırmak zorunda kaldım. Böylesi daha mantıklı oldu.

Canim sormadim ama senin icin sorar ogrenirim gayet memnun ilk dogumunuda orada yapmis bayan bir doktordu ogrenince seni etiketlerim :)
Çok sevinirim canım valla sagolasin 🤗ben devlete gidiyorum şu an ama kararsizim açıkçası.gittigim hastaneden çok memnunum aslinda ama ne kadar olsa devlette doğum fikri kokutmuyor dersem yalan olur 🙈

SevimliKedii SevimliKedii canim doktor ve hastne buymus ama herangi olumsuz duruma karsi bebek yogunbakimi yokmus haberin olsun

Eklentiler

• IMG_20220108_204106.jpg
    IMG_20220108_204106.jpg
    155,5 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20220108_203829.jpg
    IMG_20220108_203829.jpg
    181,7 KB · Görüntüleme: 91
=751794]@SevimliKedii[/USER] canim doktor ve hastne buymus ama herangi olumsuz duruma karsi bebek yogunbakimi yokmus haberin olsun
Buraya gitmedim ama biliyorum yerini falan hastane değil aslında burası o yuzden yokdur.hastane değil derken yani küçük anlamında tip merkezi gibi.doktorundan memnun demekki sağolasın 🤗

Çok sevinirim canım valla sagolasin 🤗ben devlete gidiyorum şu an ama kararsizim açıkçası.gittigim hastaneden çok memnunum aslinda ama ne kadar olsa devlette doğum fikri kokutmuyor dersem yalan olur 🙈
Devlette iyi anisi olan cok az duydum canim keske devlette staj adi altinda kisiyi kadavra gbi kullanmasalrda hepimiz devlete gitsek ozele bosa para vermesek . Ama olumsuz anisi olan kadar olumluda duydum okdr olmasada sans gbi birsey ozelin tek ayricaligi nazinla niyazinla ozel isteklernle ugrasiyorlar misal sonda 🤯 sezeryana alinacakken sondamin uyusulmadan takilmasini istemedim doktorum tamam dedi ameliyathande belden asagim uyusukken takti ama ona ragmen hissettim uyusuk olmadan takilsam kafayi yerdim heralde ilk ameliyat deneyimim di .. derler ya erkeklerin askerlik kadinlarn dogum anisi bitmez diye :) ozelde dogurp memnun kalmayanda var onemli olan guvendigin bir doktor bulabilmek

Buraya gitmedim ama biliyorum yerini falan hastane değil aslında burası o yuzden yokdur.hastane değil derken yani küçük anlamında tip merkezi gibi.doktorundan memnun demekki sağolasın 🤗
Rica ederm cnm :) muayensi baya uygundu 80 flandi renkli bakiyor diye bi gitmek istedim aslnda ama yilbasinda 120 olmus 🤷 zamda zam zama zam 😂😂😂

Ayy herkes cinsiyetleri ogreniyor maşAllah 🧿 benim muayenem 17 ocakta sabirsizlikla bekliyorum 15+1 haftalik olacagiz :) insAllah direk cinsiyeti ogrenrm henuz kiz yada erkek diye tahminde bulunulmadi bende hic sormadim birkere olsun kesin olsun diye 🤗
Sizinle aynı gün görünüyor doğum tarihlerimiz, nasipse tabi. İnş gönlünüzden geçen cinsiyet olur ☺️ Ben 12+6 da öğrendim. Bugünde hala aynı cinsiyet kesin diye söyledi. Mide bulantınız, kasık ağrınız, göbek var mı 🙃

Devlette iyi anisi olan cok az duydum canim keske devlette staj adi altinda kisiyi kadavra gbi kullanmasalrda hepimiz devlete gitsek ozele bosa para vermesek . Ama olumsuz anisi olan kadar olumluda duydum okdr olmasada sans gbi birsey ozelin tek ayricaligi nazinla niyazinla ozel isteklernle ugrasiyorlar misal sonda 🤯 sezeryana alinacakken sondamin uyusulmadan takilmasini istemedim doktorum tamam dedi ameliyathande belden asagim uyusukken takti ama ona ragmen hissettim uyusuk olmadan takilsam kafayi yerdim heralde ilk ameliyat deneyimim di .. derler ya erkeklerin askerlik kadinlarn dogum anisi bitmez diye :) ozelde dogurp memnun kalmayanda var onemli olan guvendigin bir doktor bulabilmek
Çok haklısın kesinlikle öyle, yani başka yer olsa zaten muayeneye bile gitmeye cekinirdim belki duymuşsunuzdur basaksehirde yeni hastane yapıldı cam sakura şehir hastanesi oraya gidiyorum hastane gercekden çok güzel hiç bir memnuniyetsizliğim olmadi şu güne kadar çok şükür ama doğum bambaşka bişey.ne kadar olsa devlet senin isteğine nazina kimse bakmaz en iyiside olsa ondan çekiniyorum biraz.yoksa doktorlari da iyi.ben tüp bebek yaptircakdim orda raporumu falan hazırladım başlayacağım ay hamile kaldıgimi ogrendim🤭 tüp bebek doktoruna falan gidiyorum biseyi halledemezsem yada fikrini almak için yardımcı oluyor sağolsun doçent doktor kendisi, öyle olunca bende orda devam ettim özellerde çok pahalı geldi açıkçası SSK da olmayınca.bakalim ne olacak sonum bu gidişle özele gidemezsem dua edersiniz bana kolay geçmesi için.🙂

Sizinle aynı gün görünüyor doğum tarihlerimiz, nasipse tabi. İnş gönlünüzden geçen cinsiyet olur ☺️ Ben 12+6 da öğrendim. Bugünde hala aynı cinsiyet kesin diye söyledi. Mide bulantınız, kasık ağrınız, göbek var mı 🙃
Ah ben ikilemde kalmamak icin sormadim ya yoksa 12+2 de ikili testte bacak arasi ap acik ortada idi hc bisi yoktu bostu ama bellide olmaz umutlanmak istemiyorum 😬 kasik agrim ani harektlenince oluyor onun haricinde sol kalcmad agri var hamiellikle alakasi varmi bilmiyorum normalde ,11 haftaya kadr migde bulantisi yasamdim ama sonrasinda bas agrisi bas donmesi migde bulantisi surekli var snairim buda hamileligin migreni tetiklemesinden kaynaklaniyormus :( fazla kilo ile hamile kaldim ama ona ragmen gobusum hafifi cikms durumda 🤗🤗 bu arada senin cinsiyet ne canm

Eklentiler

• IMG20220101164256.jpg
    IMG20220101164256.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 84
Çok haklısın kesinlikle öyle, yani başka yer olsa zaten muayeneye bile gitmeye cekinirdim belki duymuşsunuzdur basaksehirde yeni hastane yapıldı cam sakura şehir hastanesi oraya gidiyorum hastane gercekden çok güzel hiç bir memnuniyetsizliğim olmadi şu güne kadar çok şükür ama doğum bambaşka bişey.ne kadar olsa devlet senin isteğine nazina kimse bakmaz en iyiside olsa ondan çekiniyorum biraz.yoksa doktorlari da iyi.ben tüp bebek yaptircakdim orda raporumu falan hazırladım başlayacağım ay hamile kaldıgimi ogrendim🤭 tüp bebek doktoruna falan gidiyorum biseyi halledemezsem yada fikrini almak için yardımcı oluyor sağolsun doçent doktor kendisi, öyle olunca bende orda devam ettim özellerde çok pahalı geldi açıkçası SSK da olmayınca.bakalim ne olacak sonum bu gidişle özele gidemezsem dua edersiniz bana kolay geçmesi için.🙂
Evet duydum gecen abim pek bir meth ediyordu cnm o hastneyi ailem o tarafta baska meth edende cok duydum masAllah neguzel rabbim aratmadan nasip etmis 🥰 bu arada insAllah ozelde olsa devlette olsa vicdanli merhametli insanlara denk gelirsin kolayca dogurursn canim 🤲🏼 vallahi 3 ay once dogum yapan bir akdasm var ilk dogumunu ozelde yapti cokca arastirarak hic memnun kalmadi ikincide devleti deneyecgm dedi ordanda memnun kalmdi dedigim gbi kader kismet birazda insAllah cok guzel dogumun olur

Arkadaşlar benim hiç feci mide bulantim kusmam olmadı bu zamana kadar ama 12+3 üm yeni yeni mide bulantım artti dayanılmaz hale geldim iki gündür milletin geçerken beni yeni başlaması tuhaf değil mi ??
Benimde öyle canım. Yeni başladı. Ama senin gibi feci diyecek kadar değil. Benimde 12 haftam ve yeni başladı. Bana da tuhaf geliyor

Ah ben ikilemde kalmamak icin sormadim ya yoksa 12+2 de ikili testte bacak arasi ap acik ortada idi hc bisi yoktu bostu ama bellide olmaz umutlanmak istemiyorum 😬 kasik agrim ani harektlenince oluyor onun haricinde sol kalcmad agri var hamiellikle alakasi varmi bilmiyorum normalde ,11 haftaya kadr migde bulantisi yasamdim ama sonrasinda bas agrisi bas donmesi migde bulantisi surekli var snairim buda hamileligin migreni tetiklemesinden kaynaklaniyormus :KK43: fazla kilo ile hamile kaldim ama ona ragmen gobusum hafifi cikms durumda 🤗🤗 bu arada senin cinsiyet ne canm
Sizinde göbek benim gibi :) bende Şuan 60 kiloyum, mide bulantılarım 2 gündür azaldı :) cinsiyetimiz Allah nasip ederse kız. Benim ilk çocuk olacak inş o yüzden çok heyecanlıyım. 2 Li test yaptırmadım aklımda biraz o var. 12+6 da ense kalınlığı izin 1,7 demişti. İyi deyince bende yaptırmadım. Yaptırsa mıydım diyorum. Sizde yaptırdınız mı

Back