Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim doktorum nasıl bukadar rahat devam et ilaca filan dedi acaba bide yazmış reçeteye sabah yarım akşam yarım filan sinir oldum şimdi doktora. Önümüzdeki hafta içi gideyim bi ben düzgün doktora kan vereyim ona göre baktırayım ilgili bölüme teşekkür ederim

Mhrs de o bölüme randevu çıkmıyor

Canım senin gebelik belli olunca uzunca bi tahlil yapılmadı mı sana ?? Yapmıştır mutlaka . O tahlilde şeker görse dahiliyeye git derdi madem şeker görmedi bu adam manyak mı glifor a devam et diyor olmayan şeker için?? Ki buna hiç bir dr karar veremez mutlaka dahiliyeye git der benim doktor daha kalp atisi duyulmadan kestirdi bu ilacı ciddi riskli gebelikte dedi . Gebelik şekeri diue bir şey var ama buna da insülin iğnesi veriliyor sen dahiliyeye gideceksin o seni endokrinoloji ye yönlendirecek canım

Yok tüp bebek olmasına rağmen hiç tahlil yaptırmadı şimdilik gerek yok dedi başta gittiğimde. 8.hafta da gittim en son detaylı kan ve idrar tetkiki istedi onuda anca haftaya cuma götürcem sonuçları. Ozamana kadar da devam et glifora dedi. Sonuçlarda glikoz 86 çıktı sağlıkocağında doktor değer aralığında sorun yok dedi. Baktım şimdi hiç randevu yok dahiliyeye önümüzdeki hafta özele gideyim mecbur

86 mi benim 110 larda açlık ona rağmen kestirdi gliforu bu doktor tuhaf bacım gitme ona hemen başka dr ara sen imkanın varsa endokrinoloji için de özele git madem

Kızlar ben gebeliğin başımdan beri progestan fitil kullanıyorum günde 1 tane en son muayene de doktor 12. Hafta da bırakıcaz dedi bugunde tam 12 haftalık oldu benimde 4 tane falan kaldı ilacın bitmesine cuma günü gidicem doktora o zamana kadar fitili kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki

Ahh kizlar yilbasi sonrasi muayene ve dogum ucretleri artti bugun arayip sordum hamilelikte yil dönümüne denk gelmekte ne kotu ya oglumdada boyle olmustu 850 di 2017 de ben 2018 de 1500 e dogum yaptim . Simdide 2021 de 2.300 dü 3.500 ₺ olmus Allahimmmm az buzda artmiyor muaynede 140 ti 220 ₺ olmus nerelere gidem devlette dogurup guzel bahseden hic duymadim duysam vallahi bizim buranin devlete hastanesi yeni yapildi sayilir ozellerden daha konforlu ama doktorlari ebeleri Allah dusmanimi dusurmesin diyo insan devlette doguranlarin anilarni duyunca

Canim doktorunun numarasi varsa arayip sor bence misal bana kullansn nolcak 4 gun fazla kullanmis olrsn zarari olmaz diye dusunurm ama belkide eksik yada fazla kullanmanin bi zarari faydasi vardir bilemeyiz

Canim doktorunun numarasi varsa arayip sor bence misal bana kullansn nolcak 4 gun fazla kullanmis olrsn zarari olmaz diye dusunurm ama belkide eksik yada fazla kullanmanin bi zarari faydasi vardir bilemeyiz
Aynen canım benimde aklıma takıldı en iyisi yazayım ben doktora

Yine uygunmuş. Burda vasat bir hastane bile sadece doğum için 8-9 bin istiyor. (İstanbul)

Bana Demir verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…