• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen benim doktorum buna ben karar veremem dahiliyeye gitmelisin dedi. Zaten şeker yüklemesi sonunda bir sıkıntı görürlerse de dahiliye ye yolluyorlar. Şekerle ilgili ya da ilaci ile ilgili kadın doğum karar veremez ki. Bence sen dahiliye ye git mutlaka
Benim doktorum nasıl bukadar rahat devam et ilaca filan dedi acaba bide yazmış reçeteye sabah yarım akşam yarım filan sinir oldum şimdi doktora. Önümüzdeki hafta içi gideyim bi ben düzgün doktora kan vereyim ona göre baktırayım ilgili bölüme teşekkür ederim

Screenshot_20220108-153250_Drive~3.jpg
kızlar ikili test sonucum nasıl yaptıranlar bilir diye buraya atayım dedim

Senin önce o ilacı kesmen lazım canım dr a sormana bile gerek yok . Ardından endokrinoloji ye randevu alıp ben hamileyim şekerime baktırmak istiyorum de 3 aylik değer açlık tokluk bakar ardından ya yediğine içtiğine dikkat et ya da insülin iğnesi kullanman lazım diyecek
Mhrs de o bölüme randevu çıkmıyor

Benim doktorum nasıl bukadar rahat devam et ilaca filan dedi acaba bide yazmış reçeteye sabah yarım akşam yarım filan sinir oldum şimdi doktora. Önümüzdeki hafta içi gideyim bi ben düzgün doktora kan vereyim ona göre baktırayım ilgili bölüme teşekkür ederim
Canım senin gebelik belli olunca uzunca bi tahlil yapılmadı mı sana ?? Yapmıştır mutlaka . O tahlilde şeker görse dahiliyeye git derdi madem şeker görmedi bu adam manyak mı glifor a devam et diyor olmayan şeker için?? Ki buna hiç bir dr karar veremez mutlaka dahiliyeye git der benim doktor daha kalp atisi duyulmadan kestirdi bu ilacı ciddi riskli gebelikte dedi . Gebelik şekeri diue bir şey var ama buna da insülin iğnesi veriliyor sen dahiliyeye gideceksin o seni endokrinoloji ye yönlendirecek canım

Canım senin gebelik belli olunca uzunca bi tahlil yapılmadı mı sana ?? Yapmıştır mutlaka . O tahlilde şeker görse dahiliyeye git derdi madem şeker görmedi bu adam manyak mı glifor a devam et diyor olmayan şeker için?? Ki buna hiç bir dr karar veremez mutlaka dahiliyeye git der benim doktor daha kalp atisi duyulmadan kestirdi bu ilacı ciddi riskli gebelikte dedi . Gebelik şekeri diue bir şey var ama buna da insülin iğnesi veriliyor sen dahiliyeye gideceksin o seni endokrinoloji ye yönlendirecek canım
Yok tüp bebek olmasına rağmen hiç tahlil yaptırmadı şimdilik gerek yok dedi başta gittiğimde. 8.hafta da gittim en son detaylı kan ve idrar tetkiki istedi onuda anca haftaya cuma götürcem sonuçları. Ozamana kadar da devam et glifora dedi. Sonuçlarda glikoz 86 çıktı sağlıkocağında doktor değer aralığında sorun yok dedi. Baktım şimdi hiç randevu yok dahiliyeye önümüzdeki hafta özele gideyim mecbur

Yok tüp bebek olmasına rağmen hiç tahlil yaptırmadı şimdilik gerek yok dedi başta gittiğimde. 8.hafta da gittim en son detaylı kan ve idrar tetkiki istedi onuda anca haftaya cuma götürcem sonuçları. Ozamana kadar da devam et glifora dedi. Sonuçlarda glikoz 86 çıktı sağlıkocağında doktor değer aralığında sorun yok dedi. Baktım şimdi hiç randevu yok dahiliyeye önümüzdeki hafta özele gideyim mecbur
86 mi 🤭 benim 110 larda açlık ona rağmen kestirdi gliforu bu doktor tuhaf bacım gitme ona hemen başka dr ara sen imkanın varsa endokrinoloji için de özele git madem

Kızlar ben gebeliğin başımdan beri progestan fitil kullanıyorum günde 1 tane en son muayene de doktor 12. Hafta da bırakıcaz dedi bugunde tam 12 haftalık oldu benimde 4 tane falan kaldı ilacın bitmesine cuma günü gidicem doktora o zamana kadar fitili kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki

Ahh kizlar yilbasi sonrasi muayene ve dogum ucretleri artti bugun arayip sordum hamilelikte yil dönümüne denk gelmekte ne kotu ya oglumdada boyle olmustu 850 di 2017 de ben 2018 de 1500 e dogum yaptim :D. Simdide 2021 de 2.300 dü 3.500 ₺ olmus Allahimmmm az buzda artmiyor :D muaynede 140 ti 220 ₺ olmus nerelere gidem devlette dogurup guzel bahseden hic duymadim duysam vallahi bizim buranin devlete hastanesi yeni yapildi sayilir ozellerden daha konforlu ama doktorlari ebeleri Allah dusmanimi dusurmesin diyo insan devlette doguranlarin anilarni duyunca :(

Kızlar ben gebeliğin başımdan beri progestan fitil kullanıyorum günde 1 tane en son muayene de doktor 12. Hafta da bırakıcaz dedi bugunde tam 12 haftalık oldu benimde 4 tane falan kaldı ilacın bitmesine cuma günü gidicem doktora o zamana kadar fitili kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki
Canim doktorunun numarasi varsa arayip sor bence misal bana kullansn nolcak 4 gun fazla kullanmis olrsn zarari olmaz diye dusunurm ama belkide eksik yada fazla kullanmanin bi zarari faydasi vardir bilemeyiz :(

Canim doktorunun numarasi varsa arayip sor bence misal bana kullansn nolcak 4 gun fazla kullanmis olrsn zarari olmaz diye dusunurm ama belkide eksik yada fazla kullanmanin bi zarari faydasi vardir bilemeyiz :KK43:
Aynen canım benimde aklıma takıldı🤔 en iyisi yazayım ben doktora

Ahh kizlar yilbasi sonrasi muayene ve dogum ucretleri artti bugun arayip sordum hamilelikte yil dönümüne denk gelmekte ne kotu ya oglumdada boyle olmustu 850 di 2017 de ben 2018 de 1500 e dogum yaptim :KK70:. Simdide 2021 de 2.300 dü 3.500 ₺ olmus Allahimmmm az buzda artmiyor :KK70: muaynede 140 ti 220 ₺ olmus nerelere gidem devlette dogurup guzel bahseden hic duymadim duysam vallahi bizim buranin devlete hastanesi yeni yapildi sayilir ozellerden daha konforlu ama doktorlari ebeleri Allah dusmanimi dusurmesin diyo insan devlette doguranlarin anilarni duyunca :KK43:
Yine uygunmuş. Burda vasat bir hastane bile sadece doğum için 8-9 bin istiyor. (İstanbul)

Aaaa bitanesi bittiğinde doktora sor öyle yeni al, mesela banada folik asit verdi 11. Hafta bitti o 1 hafta bişi içmedim 12. Hafta kontrole gittim, bu sefer bununyazdım , bilerek gidip almadım tekrardan aynı hapı😂😂 mesela bu bittiğindede almıcam, bu bitince doktora gidicem zaten tam 1 aylık sonra demir ilacına geçicekmiş hep farklı haplar😀😀

Aynen başnaları paydalansjn, o hapda baya pahalıymış cideen 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Bana Demir verdi

Back