• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende zaten 5 aylık kadar bir göbek hep var olduğu için bişey diyemicem ama normaldir heralde ya şikayetin yoksa takılma
Yani benim de hamile kalmadan önce az biraz vardı hamilelikle 2 3 aylık gibi görünmeye başladı önceki haftalarda ama bu hafta birden indi sanki daha küçük geliyor gözüme. Bir şikayetim yok şükür ağrı sızı kanama vs gibi ama yine de tedirgin oldum.

Ama eski kıyafetlerime de giremiyorum bir yere davet edilince geriliyorum ne giycem ben şimdi diye😂 Geçende eşim yemeğe çıkardı yatak odasında giyecek hiçbişeyim yok diye ağladım sonra da günlük bir sweatshirt giydim çıktım😁 O da diyor sanki alma diyen var alsana😂
Valla işte mecbur düzgün giyinmek lazim. Yoksa bende taytla da idare edicem de olmuyor 🤣

Merhaba doktordan geliyoruz. Cinsiyet tahmini olan var mı?😊
16416278703848325748889604710584.jpg

Haftanın başında bende kuyruk sokumu ağrısı ile birlikte şiddetli bir baş ağrısı çektim. Şuan hala baş ağrılarım devam ediyor. Bu haftalarda böyle ağrılar normalmiş evet ama dayanabilmek cidden zor canım ya. Ben bebek yağını sürdürdürüp üzerini streç film ile kapatım üzerine de havlu koydum çok şükür ki geçti kuyruk sokumu ağrım sana da tavsiye edebilirim canım. Ama baş ağrısına hala bir çözüm bulamadım 😔
Eşiniz masaj yapsin :( benim de başım ağrıyordu eşim başıma masaj yaptı bir süre ve geçti. Bir de sol bas parmak ile işaret parmağı arasına 30 saniye baskı uygulayın 😊

Ahhhh yaaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Doktora muayenede söylemişmiydin ağrıyo ne yapmam lazım diye
Söyledim tabiki .dedi ki kalca kemiklerin genisleyip seni normal doguma hazırlıyor 🤔Magnezyum falan yazıyorlarmış onu da sorarım. Aslında mesaj yazsam cevap yazar da bilemedim

Merhaba. Bende tam siteye benim gibi kalça ağrısı çeken var mı acaba diye girdim sizin bu paylaşımınızı gördüm. Ya özellikle sol kalcamin üstünden başlıyor ağrı aşağıya kadar ağrıyor daha erken değil mi ağrıması doktor belki bel fıtığın vardır dedi ama gebelikten önce yoktu ağrı
Yoook benim hiç kalca ağrım olmadı. En ufak bir ağrı bile yaşamadım. Ben asla bel fıtığı olduğunu düşünmüyorum. Benim de sağ kalca altım ağrıyor. Ya daha kaç gram bebek de ağrıyor. Ben önceki kilomdan 8 kilo daha zayıfım o zaman ağrımadi da 100 gram ağırlıkta mi ağrıdı???

Söyledim tabiki .dedi ki kalca kemiklerin genisleyip seni normal doguma hazırlıyor 🤔Magnezyum falan yazıyorlarmış onu da sorarım. Aslında mesaj yazsam cevap yazar da bilemedim
Evet magnezyum bu ağrılar için çok önemliymiş, benim doktorum daha ilk muayenesinde yazdı bana. Ben şükür ağrı çekmedim. Çok yürüdüğüm gün olursa biraz belim ağrıyor o kadar.

Kızlar bakın aslında ne kadar minicikler. Tam bir mucize 😍

Ve biz cinsiyetlerinden emin olabileceğimiz sanıyoruz aslında gerçekten yanılmak çok çok olası.

Nebilim baktım 13 üne geliyor dedim 12 sinde gideyim bari😂 Ama önce pzrts sormam lazım bakalım inşallah bekletmez. Sabah illaki wc ye girerim tahlil vereceksem su da içemiyorum dimi bir daha sıkışır mıyım aç susuz bilemedim🙄

Ben hiç hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum kızlar hamile pantolonlarını zaten sevemedim gitti göbeği resimli tişörtlerden de hevesimi aldım zamanında bu kez tayt ve bol tişörtle geçer gider zaten moda çuval gibi tişörtler😅
Benimde 14 ünde hadi hayırlısı ikimize de 🤭 ben tahlil verirken su içmiştim ama yanlışmı acaba bana sadece açmısın diye sormuşlardı.
Şu göbeği resimli tişörtler çok demode diyorlar artık ama benim hevesim var vallahi giyip giyip gezesim geliyor da daha hiç giymedim almadım da 😂 pantolonlarım sıkmıyor hala ama biraz baskı yapıyo gibi bol bol hamile kıyafeti alasım var 😊

Glifor filan kullanıyomusunuz hanımlar? Bana sabah yarım akşam yarım verdi. Açlık şekeri de iyi çıktı. Bide 6.ayda şeker yüklemesi yapıyorlarmış sanırım onu yaptırmak gerekiyor mu böyle durumda çoğu pkolu yaptırmıyormuş bu nekadar doğru bilginiz varmı
Ğliforu hamile iken kullanılmıyor diye biliyorum bırakmak gerekiyor.men kullanıyor musun hala.yok ben glifor hiç yazmadı doktor.evet pkoluların şeker yüklemesi yaptırması lazım çünkü insülin direnci olabiliyor ve diyet yapmak gerekiyor.

Yani benim de hamile kalmadan önce az biraz vardı hamilelikle 2 3 aylık gibi görünmeye başladı önceki haftalarda ama bu hafta birden indi sanki daha küçük geliyor gözüme. Bir şikayetim yok şükür ağrı sızı kanama vs gibi ama yine de tedirgin oldum.
Benim baştan çok hızlı şişti sanki 4 aylık olmuşum gibi. Diyordum hep böyle giderse bezelye yutmuş solucan gibi dolasicam ortalıkta 😁 ama şimdi gazım geçti, karnım rahatladı. Hatta şişliğim azalınca küçülmüş gibi geliyor bana da. Normaldir yani bence.

Kızlar ikili testten çıktım ense kalınlığı 1.3 çıktı, kan verdim inşallah oda düşük risk çıkar. Ama ben emin olmak için fetal dna testi vereceğim. Cinsiyeti %70 erkek dedi ama kordonda olabilirmiş net göremedim dedi. Sağlıklı olsun gerisi boş 🥰🙏🧿
Gözün aydın canım..crl kaç çıktı

Aslında mantıklı .çünkü down sendromundan başka kalıtsal hastalıklar varmış. Hos en garantisi amniyosentez .çünkü nifty testinde sma falan belli olmuyormuş.
Kız amniyosentez riskliymiş ne gerek var..bana dün doçent dedi..Allah korusun diyelim ki bi hastalık var yapacağın bişey var mı yok o Allah'tan gelen bir şey kabul ediyorsan ne gerek var ki yaptırma

Benim baştan çok hızlı şişti sanki 4 aylık olmuşum gibi. Diyordum hep böyle giderse bezelye yutmuş solucan gibi dolasicam ortalıkta 😁 ama şimdi gazım geçti, karnım rahatladı. Hatta şişliğim azalınca küçülmüş gibi geliyor bana da. Normaldir yani bence.
Normal ozaman benim de şimdi şişkinlik daha az, önce sabahları çok şişkin hazimsiz uyanıyordum şimdi daha rahat midem. Gaz gidince böyle oluyor demekki. Teşekküler 💛

Back