Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla ben gebelik planlamadan itibaren hamilelikten8.haftada gittiğimde sordum kullanmaya devam et dedi bilmiyodum kullanıyodum ben Diyet verdi ama kilodan

Sanırım 12.haftadan sonra değiştiriyolar dye biliyorum
Ozaman bu gidişimde değiştirebilir yenide almıştım hep böyle oluyo vitaminler elimde patlıyor transfer döneminde de bi vitamin vermişti 350 TL zor bulunuyor her eczanede de yok bitti diye aldım 3-4 tane kullandım bırak yeter o dedi bari vereyim size bi ihtiyacı olana verirsiniz dedim 3 ayı devir getirirsin ozaman dedi ondan önce bi vitamin daha vardı diğer tedavimde oda elimde patladı neyse biraz daha ilerlesin gebelik dağıtayım onları daha kullanım süreleri varken birileri faydalansın bari

Benimde dün eşim karnın şişmiş bebekten mi gazdan mı diyo ayyy artık 3 aylık olcaz bırakta büyüsün biraz filan dedim de %20 bebek %80 gazdır o diyemedim

Aaaa bitanesi bittiğinde doktora sor öyle yeni al, mesela banada folik asit verdi 11. Hafta bitti o 1 hafta bişi içmedim 12. Hafta kontrole gittim, bu sefer bununyazdım , bilerek gidip almadım tekrardan aynı hapı mesela bu bittiğindede almıcam, bu bitince doktora gidicem zaten tam 1 aylık sonra demir ilacına geçicekmiş hep farklı haplar

Aynen başnaları paydalansjn, o hapda baya pahalıymış cideen

Benimde iki kızım War benimde gönlümden erkek geçiyor inşallah rabbim gönlümüze göre wersin bu 3. Minik kaza ile oldu bize sürpriz yaptı bakalm neymis merak ediyorum çok

Ay ben birşey sormak istiyorum. En son doktora gittiğimde 7 haftalıktım şimdi 13 haftalığım. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?? Megnezyumu falan eczaneden reçetesiz alabilir miyim acaba?

Ama zaten buna kadinndogum doktoru değil dahiliye doktoru karar verebilir ancak. Bence bir dahiliye doktoruna git. Ben kadın doğuma hem dahiliye ye gidiyorum.

Ben ptesi aldım aylık verdi bir de oksapar çok yakıyor diye enox alıyorum Dr aynı ikisi de farketmez dedi

Daha pazartesi rapor yazdırdım böyle bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası

Ay ben birşey sormak istiyorum. En son doktora gittiğimde 7 haftalıktım şimdi 13 haftalığım. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?? Megnezyumu falan eczaneden reçetesiz alabilir miyim acaba?
Magnezyum reçetesiz alınabilir mi pek bilmiyorum açıkçası hiç almadım. Bende 14 haftaligim 4 gündür vitaminlere geçirdi doktorum.demir, multivitamin birde d vitamini damla var. Daha geç baslatan doktorlar da var sanırım folik asit bitince baslatanda var danisirsiniz gittiğinizde doktorunuza.

Açıkçası benim de kafamda bu soru var dr bi sey demedi ben de sormadım daha hiç başlamadım içim almıyor diye balik da yemiyorum omega falan almam lazım mı bilemedim bi sonraki randevuda takviye ye başlamam lazım mı sorcam ben de

İşte bi türlü akıllanamadım ama bu son bitince almıcam doktora gitmeden bidaha kafam anca yerine oturdu

Sen o ğliforu hemen başka doktora sor benim kullanan arkadaşlarım hep gebelikte bıraktı
Bu doktorum tüp bebek doktorum aynı zamanda özel muayenede yani zaten aynı zamanda doğum yapabileceğim bi hastanede düzgün bi doktora ihtiyacım var o yüzden başka doktor arayışına girsem iyi olcak sanırım

Ama zaten buna kadinndogum doktoru değil dahiliye doktoru karar verebilir ancak. Bence bir dahiliye doktoruna git. Ben kadın doğuma hem dahiliye ye gidiyorum.
Hiç öyle dahiliyeye git filan da demedi şeker varmı yok mu ona da baktırmadı Şimdi benim önce dahiliyeye mi gitmem lazım

Hiç öyle dahiliyeye git filan da demedi şeker varmı yok mu ona da baktırmadı Şimdi benim önce dahiliyeye mi gitmem lazım
Senin önce o ilacı kesmen lazım canım dr a sormana bile gerek yok . Ardından endokrinoloji ye randevu alıp ben hamileyim şekerime baktırmak istiyorum de 3 aylik değer açlık tokluk bakar ardından ya yediğine içtiğine dikkat et ya da insülin iğnesi kullanman lazım diyecek

Aynen benim doktorum buna ben karar veremem dahiliyeye gitmelisin dedi. Zaten şeker yüklemesi sonunda bir sıkıntı görürlerse de dahiliye ye yolluyorlar. Şekerle ilgili ya da ilaci ile ilgili kadın doğum karar veremez ki. Bence sen dahiliye ye git mutlaka

Gitmicen mi doktora artık kızzz gitt bebişi gör, reçetesiz aldım ben ama doktor vermeden alma istersen

Tabi kesinlikle ilacı kes onu söylemeyi unutmuşum Dahiliye/ iç hastaliklari ya da endekrinoloji ya da diyabet bölümü hangisi varsa gidebilecegin olur hepsi de.

Sabahki yarımı içmiştim akşamkini içmeyeyim artık. Önümüzdeki haftaya da randevu alayım devlette direk bu bölüme alabiliyomuyuz randevuyu yada dahiliyenin mi yönlendirmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…