- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #16.861
Valla ben gebelik planlamadan itibaren hamilelikten8.haftada gittiğimde sordum kullanmaya devam et dedi bilmiyodum kullanıyodum benĞliforu hamile iken kullanılmıyor diye biliyorum bırakmak gerekiyor.men kullanıyor musun hala.yok ben glifor hiç yazmadı doktor.evet pkoluların şeker yüklemesi yaptırması lazım çünkü insülin direnci olabiliyor ve diyet yapmak gerekiyor.
Ozaman bu gidişimde değiştirebilir yenide almıştım hep böyle oluyo vitaminler elimde patlıyorSanırım 12.haftadan sonra değiştiriyolar dye biliyorum
Benimde dün eşim karnın şişmiş bebekten mi gazdan mı diyoBenim baştan çok hızlı şişti sanki 4 aylık olmuşum gibi. Diyordum hep böyle giderse bezelye yutmuş solucan gibi dolasicam ortalıktaama şimdi gazım geçti, karnım rahatladı. Hatta şişliğim azalınca küçülmüş gibi geliyor bana da. Normaldir yani bence.
Aaaa bitanesi bittiğinde doktora sor öyle yeni al, mesela banada folik asit verdi 11. Hafta bitti o 1 hafta bişi içmedim 12. Hafta kontrole gittim, bu sefer bununyazdım , bilerek gidip almadım tekrardan aynı hapıOzaman bu gidişimde değiştirebilir yenide almıştım hep böyle oluyo vitaminler elimde patlıyortransfer döneminde de bi vitamin vermişti 350 TL zor bulunuyor her eczanede de yok bitti diye aldım 3-4 tane kullandım bırak yeter o dedi bari vereyim size bi ihtiyacı olana verirsiniz dedim 3 ayı devir getirirsin ozaman dedi ondan önce bi vitamin daha vardı diğer tedavimde oda elimde patladı neyse biraz daha ilerlesin gebelik dağıtayım onları daha kullanım süreleri varken birileri faydalansın bari
Sen o ğliforu hemen başka doktora sor benim kullanan arkadaşlarım hep gebelikte bıraktıValla ben gebelik planlamadan itibaren hamilelikten8.haftada gittiğimde sordum kullanmaya devam et dedi bilmiyodum kullanıyodum benDiyet verdi ama kilodan
Benimde iki kızım War benimde gönlümden erkek geçiyor inşallah rabbim gönlümüze göre wersin bu 3. Minik kaza ile oldu bize sürpriz yaptı bakalm neymis merak ediyorum çokİnşallahÖncelikle sağlığının iyi olduğunu öğreneyim de 7. Haftada görmüştüm bende merak ediyorum pzrts soracağım dr a çarşamba geleyim mi diye erken derse 1 hafta daha bekleyeceğim zaman geçmek bilmiyor
Ama kesin olarak erkek olduğunu öğrenirsem gerçekten çok sevineceğim ne yalan söyleyeyim. Kızsa da biraz içim burkulur erkek hevesi içimde kalır ama nasıl öğrendiğimde aldırmaya kıyamadıysam yine kıyamam alışırım 2 gündeHe bir de erkek bebek bekleyen arkadaşlarımı sosyal medyada takipten çıkmam gerekecek
Ama zaten buna kadinndogum doktoru değil dahiliye doktoru karar verebilir ancak. Bence bir dahiliye doktoruna git. Ben kadın doğuma hem dahiliye ye gidiyorum.zaten bi hafta filan unuttum ben onu kullanmayı tekrar kullan diyince hadi kullanayım dedim ama yine kullanmamaya başlasam iyi olcak sanırım gözüm korktu. Bide bunu yapan bi profesör doktorSanırım başka düzgün bi doktor daha bulup ikisi arasında gidip gelmem lazım bi süre daha. Direk bırakamıyorumda o doktoru malum tüp bebeği o yaptı diğer ilaçlar filan bari çift doktor gözetiminde olayım.
Ben ptesi aldım aylık verdi bir de oksapar çok yakıyor diye enox alıyorum Dr aynı ikisi de farketmez dediValla bilmiyorum kızlar bende pazartesi rapor çıkarmak için gidecektim yine bi gidip şansımı deneyeceğim birde oksapar covid için kullanıldığından eczanelerde bulmak çok zor raporluyken kaç kutu alabiliyoraunuz aylık mı veriyordu eczane
Daha pazartesi rapor yazdırdım böyle bir şey olacağını sanmıyorum açıkçasıKiz hani karnın.. benim normalde karnım 4 aylik gibi zaten
Belkide artık rapor çıkmayacaktir, inşallah raporu olanlar için geçerli değildir yoksa vay halimize .. eczane bana hep bir kutuda 10 tane var 3 kutu veriyor yani aylik
Magnezyum reçetesiz alınabilir mi pek bilmiyorum açıkçası hiç almadım. Bende 14 haftaligim 4 gündür vitaminlere geçirdi doktorum.demir, multivitamin birde d vitamini damla var. Daha geç baslatan doktorlar da var sanırım folik asit bitince baslatanda var danisirsiniz gittiğinizde doktorunuza.Ay ben birşey sormak istiyorum. En son doktora gittiğimde 7 haftalıktımşimdi 13 haftalığım. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?? Megnezyumu falan eczaneden reçetesiz alabilir miyim acaba?
Açıkçası benim de kafamda bu soru var dr bi sey demedi ben de sormadım daha hiç başlamadım içim almıyor diye balik da yemiyorum omega falan almam lazım mı bilemedim bi sonraki randevuda takviye ye başlamam lazım mı sorcam ben deAy ben birşey sormak istiyorum. En son doktora gittiğimde 7 haftalıktımşimdi 13 haftalığım. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?? Megnezyumu falan eczaneden reçetesiz alabilir miyim acaba?
İşte bi türlü akıllanamadım ama bu son bitince almıcam doktora gitmeden bidaha kafam anca yerine oturduAaaa bitanesi bittiğinde doktora sor öyle yeni al, mesela banada folik asit verdi 11. Hafta bitti o 1 hafta bişi içmedim 12. Hafta kontrole gittim, bu sefer bununyazdım , bilerek gidip almadım tekrardan aynı hapımesela bu bittiğindede almıcam, bu bitince doktora gidicem zaten tam 1 aylık sonra demir ilacına geçicekmiş hep farklı haplar
Aynen başnaları paydalansjn, o hapda baya pahalıymış cideen
Bu doktorum tüp bebek doktorum aynı zamanda özel muayenede yani zaten aynı zamanda doğum yapabileceğim bi hastanede düzgün bi doktora ihtiyacım var o yüzden başka doktor arayışına girsem iyi olcak sanırımSen o ğliforu hemen başka doktora sor benim kullanan arkadaşlarım hep gebelikte bıraktı
Hiç öyle dahiliyeye git filan da demedi şeker varmı yok mu ona da baktırmadıAma zaten buna kadinndogum doktoru değil dahiliye doktoru karar verebilir ancak. Bence bir dahiliye doktoruna git. Ben kadın doğuma hem dahiliye ye gidiyorum.
Senin önce o ilacı kesmen lazım canım dr a sormana bile gerek yok . Ardından endokrinoloji ye randevu alıp ben hamileyim şekerime baktırmak istiyorum de 3 aylik değer açlık tokluk bakar ardından ya yediğine içtiğine dikkat et ya da insülin iğnesi kullanman lazım diyecekHiç öyle dahiliyeye git filan da demedi şeker varmı yok mu ona da baktırmadıŞimdi benim önce dahiliyeye mi gitmem lazım
Aynen benim doktorum buna ben karar veremem dahiliyeye gitmelisin dedi. Zaten şeker yüklemesi sonunda bir sıkıntı görürlerse de dahiliye ye yolluyorlar. Şekerle ilgili ya da ilaci ile ilgili kadın doğum karar veremez ki. Bence sen dahiliye ye git mutlakaHiç öyle dahiliyeye git filan da demedi şeker varmı yok mu ona da baktırmadıŞimdi benim önce dahiliyeye mi gitmem lazım
Gitmicen mi doktora artık kızzzAy ben birşey sormak istiyorum. En son doktora gittiğimde 7 haftalıktımşimdi 13 haftalığım. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?? Megnezyumu falan eczaneden reçetesiz alabilir miyim acaba?
Tabi kesinlikle ilacı kes onu söylemeyi unutmuşumSenin önce o ilacı kesmen lazım canım dr a sormana bile gerek yok . Ardından endokrinoloji ye randevu alıp ben hamileyim şekerime baktırmak istiyorum de 3 aylik değer açlık tokluk bakar ardından ya yediğine içtiğine dikkat et ya da insülin iğnesi kullanman lazım diyecek
Sabahki yarımı içmiştim akşamkini içmeyeyim artık. Önümüzdeki haftaya da randevu alayım devlette direk bu bölüme alabiliyomuyuz randevuyu yada dahiliyenin mi yönlendirmesi lazımSenin önce o ilacı kesmen lazım canım dr a sormana bile gerek yok . Ardından endokrinoloji ye randevu alıp ben hamileyim şekerime baktırmak istiyorum de 3 aylik değer açlık tokluk bakar ardından ya yediğine içtiğine dikkat et ya da insülin iğnesi kullanman lazım diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?