• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Demirine bakıp mi veriyor? Benim ilk zamanlar kulagımdan kucuk bir kesiyle kan aldı baktı gerek yok dedi. 2 cocugumda da kullanmadım.
Yok burda bakmadan direk veriyorlar. 3ünde de kullandım. Multivitamin şeklinde. Demir eksikliğim yok aslında
Bana bugün yazdı doktorum canım
Bana da bu hafta yazdı. Bir an erken mi acaba dedim nedense 😅

Tamam o zaman erken diye şüpheye düştüm nedense 🤦‍♀️
Bugün mü başladınız kullanmaya. Ben ilk defa kullanıyorum da hayatımda.afedersiniz dışkı rengi siyah oldu demir yapıyormuş sanırım başlayanlara böyle bir durum oldu mu acaba.

86 mi 🤭 benim 110 larda açlık ona rağmen kestirdi gliforu bu doktor tuhaf bacım gitme ona hemen başka dr ara sen imkanın varsa endokrinoloji için de özele git madem
😱😱 valla şimdi kızdım doktora iyice ben düzgün bi doğumu da yaptırabilecek bi doktor bulayım kendime önümüzdeki hafta da özele gitcem dediğin bölüm için çok soru sordum valla hiç bilgim yoktu bunlara bilgiler için teşekkür ederim 🥰

😱😱 valla şimdi kızdım doktora iyice ben düzgün bi doğumu da yaptırabilecek bi doktor bulayım kendime önümüzdeki hafta da özele gitcem dediğin bölüm için çok soru sordum valla hiç bilgim yoktu bunlara bilgiler için teşekkür ederim 🥰
Ay ben nerelere bastım da bu yazı renkli oldu 😂

Kızlar ben gebeliğin başımdan beri progestan fitil kullanıyorum günde 1 tane en son muayene de doktor 12. Hafta da bırakıcaz dedi bugunde tam 12 haftalık oldu benimde 4 tane falan kaldı ilacın bitmesine cuma günü gidicem doktora o zamana kadar fitili kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki
Bi sorun olacağını sanmam çünkü bana doktor 20. Haftaya kadar kullan her ihtimale karşı dedi öyle olsa düzenli tahlil ile progestan değerine göre keseceğiz derdi
Ahh kizlar yilbasi sonrasi muayene ve dogum ucretleri artti bugun arayip sordum hamilelikte yil dönümüne denk gelmekte ne kotu ya oglumdada boyle olmustu 850 di 2017 de ben 2018 de 1500 e dogum yaptim :KK70:. Simdide 2021 de 2.300 dü 3.500 ₺ olmus Allahimmmm az buzda artmiyor :KK70: muaynede 140 ti 220 ₺ olmus nerelere gidem devlette dogurup guzel bahseden hic duymadim duysam vallahi bizim buranin devlete hastanesi yeni yapildi sayilir ozellerden daha konforlu ama doktorlari ebeleri Allah dusmanimi dusurmesin diyo insan devlette doguranlarin anilarni duyunca :KK43:
Cok hesaplı hangi şehirdesin sen keşke burada da öyle olsa fiyatlar
Bugun benim dogum günüm:KK37:

Adamın biri tek tas almıs sanırım hic biseyde soylemiyor🙈
Doğum günün kutlu olsun güzel anne 🌼
Estağfurullah canım bildiğimiz kadar destek oluyoruz birbirimize burada o yüzden bu topik güzel zaten

Son düzenleme:
Kızlar ben gebeliğin başımdan beri progestan fitil kullanıyorum günde 1 tane en son muayene de doktor 12. Hafta da bırakıcaz dedi bugunde tam 12 haftalık oldu benimde 4 tane falan kaldı ilacın bitmesine cuma günü gidicem doktora o zamana kadar fitili kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki
Canım ne zararı olacak ki ben hala kullanıyorum bana bırak demedi hiç doktorum. Gerçi o bana fitil olarak kullan demesine rağmen ben ağızdan alıyorum ☺️

Back