• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gyno ferro sanol benimki.
Anladım canım arkadasim kullanmisdi aynı ilacı onada yapdi sana yapmamış demekki şanslısın 🤗daha kullanacaklar olur zaten yaşayacak olacak mı merak ediyorum sıkıntı olmasında önemli değil gerisi.

Anladım canım arkadasim kullanmisdi aynı ilacı onada yapdi sana yapmamış demekki şanslısın 🤗daha kullanacaklar olur zaten yaşayacak olacak mı merak ediyorum sıkıntı olmasında önemli değil gerisi.
Normalde yapıyor Demir ilaçları aslında ama bu beni etkilemiyor

Canimm senin de doğum günün kutlu olsun 🌼

Nice mutlu yıllara sevdiklerinle gir inşallah💐💐💐

Sevdiklerinle bebişinle nice mutlu yıllara 🥰

Teşekkür ederim kızlar 29 oluyorum 🤗 Bu iyi mi
kötü mü acaba 😅 Hep genç anne olmak isterdim ama 20 yaşında doğuranları görünce sanki yaşlı anne olacakmışım gibi hissediyorum 🤭 Ee biz okuduk ne yapalım küçük evlenemedik 🤪

Bi sorun olacağını sanmam çünkü bana doktor 20. Haftaya kadar kullan her ihtimale karşı dedi öyle olsa düzenli tahlil ile progestan değerine göre keseceğiz derdi

Cok hesaplı hangi şehirdesin sen keşke burada da öyle olsa fiyatlar

Doğum günün kutlu olsun güzel anne 🌼

Estağfurullah canım bildiğimiz kadar destek oluyoruz birbirimize burada o yüzden bu topik güzel zaten
Ozman ben bu fiyatlari opup basima koyayim :D istanbul anadalu yakasindayim bu arada

Teşekkür ederim kızlar 29 oluyorum 🤗 Bu iyi mi
kötü mü acaba 😅 Hep genç anne olmak isterdim ama 20 yaşında doğuranları görünce sanki yaşlı anne olacakmışım gibi hissediyorum 🤭 Ee biz okuduk ne yapalım küçük evlenemedik 🤪
Ben 29da 2.yi doğurmuştum 🤣 ama 1.yi de 26 da doğurdum. Ben de okudum ben de Nişantaşı çocuğuyum 🤪

Sonuç 29 iyidir ya 😅

Bende istanbudlayim :) hastanemde hizmetide cok guzel neyseki aldigi aprati hak ediyorlar siz avrupa yakasindasiniz sanirim
Evet Avrupa yakasındayım. ☺️ Cidden çok fazla fiyatlar oluyor. Belki semtine göre de değişiyordur ama genel olarak ben hep çok yüksek fiyatlar duydum.

Kızlar merhaba, bugün bizim kontrol muayenemiz vardı. Korkunç bir poz verdi bizim kız :) 96 gram olmuş şimdiden ☺️

Eklentiler

• E144ABB7-9D20-470F-9661-B32565C9C5E8.jpeg
    E144ABB7-9D20-470F-9661-B32565C9C5E8.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 69
Canım ne zararı olacak ki ben hala kullanıyorum bana bırak demedi hiç doktorum. Gerçi o bana fitil olarak kullan demesine rağmen ben ağızdan alıyorum ☺️
Geçen öyle demişti o yüzden aklıma takıldı yazdım bırakabilirsin demiş kullanmam cuma gidince sorarım yine

Back