- 8 Nisan 2016
- 3.456
- 1
- 5.021
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.921
Ferifer diye bir ilaç 100 mg yazıyor günde 2 kere kullanıyorum.4. Gün bugün. Öyle bir sıkıntı olmadı. Adı ne sizinkinin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ferifer diye bir ilaç 100 mg yazıyor günde 2 kere kullanıyorum.4. Gün bugün. Öyle bir sıkıntı olmadı. Adı ne sizinkinin?
Gyno ferro sanol benimki.Ferifer diye bir ilaç 100 mg yazıyor günde 2 kere kullanıyorum.
Anladım canım arkadasim kullanmisdi aynı ilacı onada yapdi sana yapmamış demekki şanslısın daha kullanacaklar olur zaten yaşayacak olacak mı merak ediyorum sıkıntı olmasında önemli değil gerisi.Gyno ferro sanol benimki.
Normalde yapıyor Demir ilaçları aslında ama bu beni etkilemiyorAnladım canım arkadasim kullanmisdi aynı ilacı onada yapdi sana yapmamış demekki şanslısın daha kullanacaklar olur zaten yaşayacak olacak mı merak ediyorum sıkıntı olmasında önemli değil gerisi.
Canimm senin de doğum günün kutlu olsun
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle gir inşallah
Sevdiklerinle bebişinle nice mutlu yıllara
Teşekkür ederim kızlar 29 oluyorum Bu iyi miMutlu yaşlar
Bende istanbudlayim :) hastanemde hizmetide cok guzel neyseki aldigi aprati hak ediyorlar siz avrupa yakasindasiniz sanirimYine uygunmuş. Burda vasat bir hastane bile sadece doğum için 8-9 bin istiyor. (İstanbul)
İlaç formunda galiba senin kullandığın onun mu farki acaba ki bilemedim.benim ki tek kullanımlık kasıkta şurup gibi tuhaf bir tadı varNormalde yapıyor Demir ilaçları aslında ama bu beni etkilemiyor
Ozman ben bu fiyatlari opup basima koyayim istanbul anadalu yakasindayim bu aradaBi sorun olacağını sanmam çünkü bana doktor 20. Haftaya kadar kullan her ihtimale karşı dedi öyle olsa düzenli tahlil ile progestan değerine göre keseceğiz derdi
Cok hesaplı hangi şehirdesin sen keşke burada da öyle olsa fiyatlar
Doğum günün kutlu olsun güzel anne
Estağfurullah canım bildiğimiz kadar destek oluyoruz birbirimize burada o yüzden bu topik güzel zaten
Ben 29da 2.yi doğurmuştum ama 1.yi de 26 da doğurdum. Ben de okudum ben de Nişantaşı çocuğuyumTeşekkür ederim kızlar 29 oluyorum Bu iyi mi
kötü mü acaba Hep genç anne olmak isterdim ama 20 yaşında doğuranları görünce sanki yaşlı anne olacakmışım gibi hissediyorum Ee biz okuduk ne yapalım küçük evlenemedik
Hap benimki b12 falan da var içindeİlaç formunda galiba senin kullandığın onun mu farki acaba ki bilemedim.benim ki tek kullanımlık kasıkta şurup gibi tuhaf bir tadı var
Evet Avrupa yakasındayım. Cidden çok fazla fiyatlar oluyor. Belki semtine göre de değişiyordur ama genel olarak ben hep çok yüksek fiyatlar duydum.Bende istanbudlayim :) hastanemde hizmetide cok guzel neyseki aldigi aprati hak ediyorlar siz avrupa yakasindasiniz sanirim
Ben başladım canım ama endokrin doktoru verdi bana 1 ay kullan dediBenim gibi Demire başlayan var mı?
Hiç bilmiyorum vallahi canım erken miYok burda bakmadan direk veriyorlar. 3ünde de kullandım. Multivitamin şeklinde. Demir eksikliğim yok aslında
Bana da bu hafta yazdı. Bir an erken mi acaba dedim nedense
Yaa maşallah tipe bak benimkide böyle pozlar veriyorKızlar merhaba, bugün bizim kontrol muayenemiz vardı. Korkunç bir poz verdi bizim kız :) 96 gram olmuş şimdiden
Tövbe estağfurullah geçen bende de böyle bir poz yakalamış dr korktum ilkKızlar merhaba, bugün bizim kontrol muayenemiz vardı. Korkunç bir poz verdi bizim kız :) 96 gram olmuş şimdiden
İyiyim çok şükür canım okuyorum arada çoğunlukla etiket olunca bakıyorum hem hamilelik iş güç bitmiyor sen nasılsın gebeliğin nasıl geçiyorCaglunal canım seninde sessin soluğun çıkmıyo, hiç katılmıyorsun, nasılsın iyimisim, bebiş nasıl
Neden şüpheye düştüm bilmem değildir yoksa niye yazsınlarHiç bilmiyorum vallahi canım erken mi
Geçen öyle demişti o yüzden aklıma takıldı yazdım bırakabilirsin demiş kullanmam cuma gidince sorarım yineCanım ne zararı olacak ki ben hala kullanıyorum bana bırak demedi hiç doktorum. Gerçi o bana fitil olarak kullan demesine rağmen ben ağızdan alıyorum