Günaydın kızlar, test sonuçlarını iyi alan arkadaşlar için sevindim, umarım bekleyenlerin de sonucları çok çok iyi gelir. Cinsiyeti belli olan arkadaşlara da tebrikler sağlıkla kulaklarına alsınlar inşallah
Ben sürekli giremiyorum girince okuyabildiğim mesajları okuyorum ama kötü bir durum olmadığına kendi hamileliğim gibi seviniyorum inanın. Dün bir arkadaş sorulara cevap verilmediğini yazmış, ben elimden geldiğince sorduğum soruya gelen cevaba karşılık veriyorum ya da cevabı beğeniyorum ama gözümden kaçan olduysa affola bilerek yaptığım bisey değil. Ikinci hamileliğim yalnızım, okula gidiyoruz geliyoruz ev işi felan hepsini detaylı okuymıyorum.
Ben yine bisey soracağım hamilelik 12+5 günlük ama sanki bu hafta karnım önceki haftalara gör daha küçüldü gibi. Yani bu haftalarda göbek bariz çıkmaz zaten, olan da gazdır büyük ihtimalle, bu haftalarda gaz iner göbek normale döner felan diye okudum ama yine de emin olamadım. Göbeğin bu haftalarda birden daha öncekine göre küçülmesi normal mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı?