- Konu Sahibi yoncambenim
- #16.701
Bu da güzel bir fikir benceDesem mi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da güzel bir fikir benceDesem mi bilemedim
Direkt " hamile olduğum için kalabalık ev ortamına girmiyorum " desen daha dogeu bence :)Desem mi bilemedim
Nipt testini nerede yaptırdınız?Canım benim doktorum 2li testin kesin bir tanı olmadığını söyledi özellikle yaşı büyük olan anne adaylarının çoğunda riskli çıkarmış birde bazı hamilelerde deger yüksek çıktığı için yanıltıcı olurmuş ,,, ben ondan NİPT testi yaptırdım eğer yaptırabilirsen kesinlikle tavsiye ediyorum yaptıramasan da dediğim gibi panik yapma inşallah hiç bir şey yoktur sağlıklıdır bebeğin dualarımdasın
Bu konuda sana bayılıyorum zatenDirekt " hamile olduğum için kalabalık ev ortamına girmiyorum " desen daha dogeu bence :)
Ben lafı hic evırıp çevirmem
Bugün ben biraz temizlik yaptım, şuan belim kopuyor hala. Ağırlayacaksan da sakın yorma kendini ilk kez böyle ağrım oldu korktum vallaBu konuda sana bayılıyorum zaten
Yeniyim yaaaa genelde eşime postalıyorum böyle şeylerde ben değil oğlunuz öyle istiyo diyorum
Decavit verdi doktorum banaKızlar d vitaminine başlayan var mı? Hangi markayı önerdi doktorunuz?
Şuan dinlene dinlene yapıyorum Dikkat et sendeBugün ben biraz temizlik yaptım, şuan belim kopuyor hala. Ağırlayacaksan da sakın yorma kendini ilk kez böyle ağrım oldu korktum valla
Kızlar d vitaminine başlayan var mı? Hangi markayı önerdi doktorunuz?
Merhaba ben de sizinle aynı yaştayım ikili vb test yaptırmayı düşünmüyorum ilk çocuğumda 31 yaşında bile yüksek risk çıkmıştı saçma sapan üzmüştüm kendimi ozmn ben de istemiyorum yaptırmak peki ense ve buruna mı baktı sadece nifty testi önermedi mi ?yaştan dolayı
fspDediki seni bir konuda bilgilendirmek istiyorum. İkili test için down sendromu için. Dedim hocam yaşimdan dolayı zaten riskli çıkacak bunu biliyorum. Bebeğimede kıyacak halim yok. 6 ay onun stresini çekemem ki. Testlerin doğruluk payında yok. Elini versen kolunu kaybediyorsun ben yaptırmayacam dedim. Doktorum çok iyi biri oğlumun doktoruydu. Yani kabul ediyorsun herşeyi ediyorum dedim. Nift testinden bahsetmedi.
Teşekkür ederim bunu dr uma soracağım testin buralarda olup olmadığını.Sma için önce anne kan verip test yaptırıyor. Eğer anne çekinik(resesif) gene sahipse yani taşıyıcıysa bu kez baba da kan verip test yaptırıyor. Baba da taşıyıcı çıkarsa bebeğin hasta olma ihtimali doğuyor. Ama anne taşıyıcı değilse babanın kan vermesine gerek kalmıyor. Çünkü bu durumda bebeğin hasta olma ihtimali yok.
Yani bebeğin hasta doğma ihtimali anne de baba da taşıyıcıysa var. İkisinden biri taşıyıcı değilse bebek sağlıklı doğuyor.
Test ücreti minimum 1500 TL den başlıyor.
Nift testi kromozomal anomalileri belirliyor. Sma ile ilgisi yok.
Ben bunun henüz 1 nosundayımEki Görüntüle 2983941
D vitaminimi bilmiyorum ama, vitamin olarak bunu verdi bunu kullanıyorum canım
Bu sanırım 12. Haftadan sonra veriliyor birdahaki muayenede bunu verir benceBen bunun henüz 1 nosundayım
Rica ederimTeşekkür ederim bunu dr uma soracağım testin buralarda olup olmadığını.
Aynen değiştirir ama bunun içinde herşey var güzel benceBu sanırım 12. Haftadan sonra veriliyor birdahaki muayenede bunu verir bence
Bunu devlet karşılamıyordur muhtemelen gibi geldi banane kadar fiyatı? İçerik iyi görünüyor.Eki Görüntüle 2983941
D vitaminimi bilmiyorum ama, vitamin olarak bunu verdi bunu kullanıyorum canım