Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sma Testi pozitif çıkanlara devlet tüp bebek desteği verecekmiş.
Keşke genetik testler yurtiçinde daha uygun maliyete yapilabilse de herkes yaptırabilse.
Keşke
Kur farkı çok koyuyor. Teknoloji yeterli değil tüm önemli testler ve tedaviler yurt dışında falan bir sürü sistemsel sıkıntı ne yazık ki.

Sağdan soldan üstten deniyor konumuna göre yada biraz vuruyor pozisyonunu değiştirsin diye

Aynen öyle. Sıkma hiç canını ikili yol gösterici olur. Kandan çok ben doktorun ultrasonunu önemsiyorum. Ense ve burun ölçümleri kemik yapısı incelemesi vs. Orada minik de olsa bir şüphe olsa öyle hareket etmek en mantıklısı.
Şuan devlet hastaneleri ve sağlık ocakları herkesi ama herkesi amniyosenteze yönlendiriyor.
Sağlıkla gelsinler inşallah
Sanırım bu dönemde olan fazla hastalıklı bebeklerden.

Bende ikinci hamileliğim olmasına rağmen bu sefer ona çok şaşırdım.
Normalde göbek deliği in altından kasıklarımdan bakıyor benim biraz aşağıda bebiş bacak arasına bakalım dedi sol yukarı gibi yaptı çat. O arkadaşın attığı haş gibi bir görüntü şok oldum.
Demekki kafası sağda ayakları solda şeklinde konumlanmış dedim içimden ama hiç bastırmadı. Normalde olduğu kadar işte ekstra bişi yapmadı.
Teknolojinin yine gözlerimizi yaşattığı bir an daha

Aynen sürekli gördüğümüz için korkuyoruz Allah korusun ya inşallah sağsağlim doğarlar. Detaylı ultrason da önemli.

Çok küçük olduğu için her tarafı görünüyor oradan buradan yeter ki arkasını dönmesin yada kapatmasın iyice.

Ay kızlar hem sağlıklı olsun hem istediğimiz cinsiyette olsun ne çok şey istiyoruz dimi
2 hamile tanıdığım var 1 er kızları var şimdi 2 sinin de oğlu olacakmış facebookta paylaşmışlar paşa geliyor erkek geliyor bilmem ne. İçim burkulmadı değil. Henüz öğrenmedim ama bende o şans yok. Sağlıklı olsun en azından

Ya benim iyice iç çamaşırının üstüne bakıyor. Bana çok aşağıda geliyor. Hatta ben aşağıda mı diye sordum, hayır rahim burada, sana aşağıda gibi geliyor ama gayet normal bir yerde diyor. Hatta iç çamaşırımı biraz aşağı çekiyor. Afedersiniz özel bölgemizin tüylerinin başladığı yerin hemen üstüne bakıyor. Çok ilginç

Hamilelik boyunca tam karnin üstüne koymuyor zaten. Alttan kamera tutmak gibi düşün. Bende ilkinde yadirgamistim ama alıştım şimdi

Kızlar merhaba doppler (bebeğin kalp atışlarını dinleme cihazı ) cihaz alan var mı ya da almayı düşünen?

Bende12 Ekim bugün kontrole gittim.12+5 çıktı bebekler..detaylı baktı organlarına şükür iyi dedi

Ben düşündüm ama yaklaşık 18. Haftadan önce duyulmuyor ise yaramıyormus ondan sonra da az sabırla kendi hareketlerini hissetmeye başlayacaksın diye vazgeçtim
Ben trendyoldan baktım satıcı 12. Haftadan itibaren duyulmaya başlanır yazmış ama 18 haftaysa gereksiz olur aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…