• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba hanımlar bugün endokrin için randevum vardı doktor kesinle unlu mamüller yasak dedi ekmek yok dedi çavdar ya da kepekli o da 1 dilim Demir ve b12 düşük çıktı ilaç verdi hafta da 2 kez kırmızı et ve balık tüket dedi. Ekmek yemeden de acıkıyorum çalışıyorum da nasıl olucak bilmiyorum 🤦🏻‍♀️
Oooooo hadi yaaaa, kendine bol bol büyük kaselerde salata yap hep bariii yoksa cidden doymassın heleki bu dönemde🤦🏼‍♀️

Ben kullandım ilkinde. 12 haftada zor bulunuyor bide bulamayınca stres yapıyorsun. 17 18 den sonra çok net duyuluyor ama onda da gerek kalmıyor. Ben bazen uzun süre hareket etmeyince meraktan bakıyordum. Çok gerekli bir alet değil bence. Jumper benimkinin markası.
Teşekkür ederim tecrübeli anne haklısın biraz daha bekleyip kendimiz hissetmek en güzeli sanırım😊

Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor🤷🏼‍♀️😀
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😀
Kim kız ben değilimdir inşaallah elimden geldiğince yazıyorum

Devlette kontrole gidip bebeğini görücen, yorumlarını dinlemicen sanırım 😂😂😂
Ay onuda gostermiyolarki cogunlukla erkek doktorlarn yaninda daha rahtm valla devlette video bile cekmk icin musade istyrm ekrani ceviriyolar cok kibarlar ama kadinlar iki sag iki sol bebek iyi boyutu bu diyo videoya cekmek icin musade istemyi birak neoldum ayol baktimi bu smdi diyosun 😂

Ay onuda gostermiyolarki cogunlukla erkek doktorlarn yaninda daha rahtm valla devlette video bile cekmk icin musade istyrm ekrani ceviriyolar cok kibarlar ama kadinlar iki sag iki sol bebek iyi boyutu bu diyo videoya cekmek icin musade istemyi birak neoldum ayol baktimi bu smdi diyosun 😂
Videomu yahu video çekmeye zaman mı oluyo toplasan 30 sn sürmüyo asla baktığı , ultrason ekranı ona dönük, zorla bakıyorum kalkıp😂😂😂😂 ultrason resmi zaten vermiyo😂

Oooooo hadi yaaaa, kendine bol bol büyük kaselerde salata yap hep bariii yoksa cidden doymassın heleki bu dönemde🤦🏼‍♀️
Aynen canım ekmek yiyesim geliyor hep 😀 acıkınca da midem bulanıyor gibi oluyor ne yapıcam bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Nasıl geçiçek 6 ay bilmiyorum . Paketli gıdalar tatlı falan hep yasak ne yiyeceğimi şaşırdım ceviz badem tüket diyor ee onlarda karın doyurmuyor ki😀

Acaba dedim kendi kendime beni gözardımı ettirde benim yazdıklarımı görmüyo😂😂😂 amannnnn birdaha yazmıcma😂😂
Kiz kim soyle belki bilerek yapmiyodur seni kim niye goz ardi etsin yahu... ara yapici etliye sutluye karismaz cillop gbi gacisin grubun yapicilarindansin sen :D

Aynen canım ekmek yiyesim geliyor hep 😀 acıkınca da midem bulanıyor gibi oluyor ne yapıcam bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Nasıl geçiçek 6 ay bilmiyorum . Paketli gıdalar tatlı falan hep yasak ne yiyeceğimi şaşırdım ceviz badem tüket diyor ee onlarda karın doyurmuyor ki😀
Aynı aynı bende, açmıyım midem mi bulanıyo anlamıyorum😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Çok zor ya😂😂

Cikmsmi sanuclar :)
Evet cıkmış. Doktora vermek için cıktı mi alacağım bunları. Yoksa doktor sisteminde görür mü?
Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor🤷🏼‍♀️😀
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😀
😂 öyle de garip kişiler var degil mi

Back