• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben trendyoldan baktım satıcı 12. Haftadan itibaren duyulmaya başlanır yazmış ama 18 haftaysa gereksiz olur aynen.
12. Hafta için çok uzman olmak gerekiyormuş canım elini göbeğine koy pit pit duyarsın zaten orada da çok bariz atan bir damar var bu yüzden bebek mi kendi nabzin mi ayırt etmek uzmanlık gerektiriyor ancak 18. Haftadan itibaren kendin anlarsın bunu bana bizzat hemşire söyledi

Ben trendyoldan baktım satıcı 12. Haftadan itibaren duyulmaya başlanır yazmış ama 18 haftaysa gereksiz olur aynen.
Ben kullandım ilkinde. 12 haftada zor bulunuyor bide bulamayınca stres yapıyorsun. 17 18 den sonra çok net duyuluyor ama onda da gerek kalmıyor. Ben bazen uzun süre hareket etmeyince meraktan bakıyordum. Çok gerekli bir alet değil bence. Jumper benimkinin markası.

Kızlar down riskini ikilide az çok öğreniyoruz ama sma nasıl öğreniliyor acaba bilen var mı? O kadar çok sma lı bebek görmeye başladık ki ondan da korkuyorum diğer çocuklarımda hiç duymadım böyle şeyler ultrasonda anlaşılmıyor mu acaba? İlla amniyosentez mi lazım böyle şeyler için hiç farkedilmeden keyfi yaptırılmaz ki o da🥺
Şuan nd oluyor bilmiyorum ama hem evlenenlerden hemde çocuk yeni doğduğunda artık aşısı var sanırım

Bu arada bas agrisindan muzdarip birsuru kisi varmis yanlzm zannediyordum agri kesici de icmiyorum inatla nekdr zararsizda olsa surekli icsem zarari olur diyor icimden bir ses ay buna dogal bi yontemle sifa bulan bizede haber etsn ya hafifletse yeter agridan gozlerim yuvasndna cikcak gbi olup migdeme vuruyor

Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor🤷🏼‍♀️😀
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😀
Buna bende denk geliyorum ama takılmıyorum bosver. Sonra böyle böyle muhabbet oluşuyor.

Devlet hastaneleri neden boyle anlam veremiyorum benim ikili sonucum gayet iyi cikti ozeldki doktoruma attim cok guzel sorun yok dedi ama devlettede ayni zamanda kontrl oluyorm ben devamli tahlil vs mi yaptirabilmek icin .. ordaki doktor hmm iyi ckms ama biliyosn dmi bunlar kesin degil aminiyosentez oneriyoruz biz dedi nedir bu kafa karistrma cabasi anlamis degilim sagliksiz bir sonuca bunu soyleme gereksinimi anlarimda iyi cikmis bir sonuca insan bunu neden onerirki.. madem oyle bastan soyleyin ikili yapmayin dogru sonuc vermiyo gelin direk aminiyosentez alalim diye ... Kasaplara koyun keçi kesmek nekadar kolay geliyorsa doktorlardada mesleki deformasyon oluyor heralde kotu haber vermekten (ortada kotu bir haber olmamasina ragmen) asla cekinmiyorlar tamam cekinecek birsey yok doktor bunu soylemek zorunda ama ne bileym insan biraz empati yapar ben bu empati yetisini kadin dogum da bayan doktorlardan ise erkek doktorlarda oldugunu dusunuyorm oyuzden devlette elimden geldikce erkek doktora randevu aliyorum . Bazen mecburi kadina denk geliyor eee oda hepmi kotusu denk gelir

Ya benim iyice iç çamaşırının üstüne bakıyor. Bana çok aşağıda geliyor. Hatta ben aşağıda mı diye sordum, hayır rahim burada, sana aşağıda gibi geliyor ama gayet normal bir yerde diyor. Hatta iç çamaşırımı biraz aşağı çekiyor. Afedersiniz özel bölgemizin tüylerinin başladığı yerin hemen üstüne bakıyor. Çok ilginç 😆
benimde hep öyle oradan bakıyorlar ama bebek büyüdükçe yukarı doğru bakacaklar canım..

Devlet hastaneleri neden boyle anlam veremiyorum benim ikili sonucum gayet iyi cikti ozeldki doktoruma attim cok guzel sorun yok dedi ama devlettede ayni zamanda kontrl oluyorm ben devamli tahlil vs mi yaptirabilmek icin .. ordaki doktor hmm iyi ckms ama biliyosn dmi bunlar kesin degil aminiyosentez oneriyoruz biz dedi nedir bu kafa karistrma cabasi anlamis degilim sagliksiz bir sonuca bunu soyleme gereksinimi anlarimda iyi cikmis bir sonuca insan bunu neden onerirki.. madem oyle bastan soyleyin ikili yapmayin dogru sonuc vermiyo gelin direk aminiyosentez alalim diye ... Kasaplara koyun keçi kesmek nekadar kolay geliyorsa doktorlardada mesleki deformasyon oluyor heralde kotu haber vermekten (ortada kotu bir haber olmamasina ragmen) asla cekinmiyorlar tamam cekinecek birsey yok doktor bunu soylemek zorunda ama ne bileym insan biraz empati yapar ben bu empati yetisini kadin dogum da bayan doktorlardan ise erkek doktorlarda oldugunu dusunuyorm oyuzden devlette elimden geldikce erkek doktora randevu aliyorum . Bazen mecburi kadina denk geliyor eee oda hepmi kotusu denk gelir
Hey allahım cidden neden yapıyolar anlamıyorım, herhalde bu 2 li testin tam kesinliği yok ya , iş benden çıksınmı diyo kendi kendine ne diyo, ben anlamıyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Bazı kişiler soru soruyolar, cvp veriyorum yardımcı olmak adına, yazdığıma cvp vermiyor onu geçtim, gördüm diye beğenmiyor bile, ama başkasına cvp veriyor🤷🏼‍♀️😀
Bi kaç kişiye daha bilgim varsada yardımcı olmuycam bunun için🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😀
Ayy bilmeden boyle bisi yapmamisimdir umarm snaa canim seviyorm seni gerckten herksee elinden geldikce cevap veriyorsun ben bazen o konunun devamliligi olmayinca gordum tesekkur edrm mayetinde begeniyorm 😬💕🤗

Merhaba hanımlar bugün endokrin için randevum vardı doktor kesinle unlu mamüller yasak dedi ekmek yok dedi çavdar ya da kepekli o da 1 dilim Demir ve b12 düşük çıktı ilaç verdi hafta da 2 kez kırmızı et ve balık tüket dedi. Ekmek yemeden de acıkıyorum çalışıyorum da nasıl olucak bilmiyorum 🤦🏻‍♀️

12. Hafta için çok uzman olmak gerekiyormuş canım elini göbeğine koy pit pit duyarsın zaten orada da çok bariz atan bir damar var bu yüzden bebek mi kendi nabzin mi ayırt etmek uzmanlık gerektiriyor ancak 18. Haftadan itibaren kendin anlarsın bunu bana bizzat hemşire söyledi
Canımm çok teşekkür ederim 🥰

Back