• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaslar cok sukurki kendi doktorum sonucun normal oldugunu ultrasondada bebegimi gayet iyi gordugunu icimi ferah tutmami soyledi devlet hastanesi herkese ayni seyi soyluyor dedi ve cinsiyetimizi de ogrendik bugun tabi pazar günü parti yapacagimiz icin sadece teyzemiz biliyor
Cook sevindimmm gözün aydnnn canım.
Korkuttun hepimizişükürrr
cinsiyeti ne pekii:KK15:

Arkadaslar cok sukurki kendi doktorum sonucun normal oldugunu ultrasondada bebegimi gayet iyi gordugunu icimi ferah tutmami soyledi devlet hastanesi herkese ayni seyi soyluyor dedi ve cinsiyetimizi de ogrendik bugun tabi pazar günü parti yapacagimiz icin sadece teyzemiz biliyor
Ne dedim sana gördün mü güzel demiş çünkü hem ense olcumun güzel hem Burun kemiği var hem de değerlerin negatif. Yazıklar olsun o doktora ki yaklaşık bi kaç saat de olsa ömründen ömür çaldı o stres ile böylelerine aldığı para haram zıkkım olsun demek geliyor içimden

Ne dedim sana gördün mü güzel demiş çünkü hem ense olcumun güzel hem Burun kemiği var hem de değerlerin negatif. Yazıklar olsun o doktora ki yaklaşık bi kaç saat de olsa ömründen ömür çaldı o stres ile böylelerine aldığı para haram zıkkım olsun demek geliyor içimden
Kesinlikle katiliyorum hastanenin bashekimlik hastasiyim ustelik devlet hastanesi gercekten rezillik baska bir hastayla ben girmeden kavga etmis olan bana oldu

Buda bacak arasi fotosu videodan kestim ama erkek gibi sanki

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-07-12-45-04-138_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2022-01-07-12-45-04-138_com.miui.videoplayer.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 75
Geçen haberlerde görmüştüm. Gebelik planlarken anne ve babadan alınan kanla sanırım test yapılıp risk yüzdesi görülüyormuş bi çeşit genetik test gibi. Ama mevcut gebelikte bebeğin kordonundan kan alıp öyle test yapılıp sma olup olmadığı anlaşılıyormuş. Kordondan kan aldırma fikri bana hiç cazip gelmedi 🤦🏻‍♀️
Evet tek öğrenme yolu oysa zor yani onun da riskleri var.

Ben sağlık ocağına danıştım, şu an yeni evlenecek çiftlere yapıyoruz dediler. Hamilelere galiba yapılmıyor. sadece onun için genetik test de yaptırılabiliyor, forumda arastirirken görmüştüm: Bin lira civarı bir fiyata yaptıran olmuş.
Amniyosentezse onun da riskleri var diğer çocuklarımda bir şey yok çok şükür ama bu kadar hasta çocukta yoktu sanki o zamanlar. Belki detaylı ultrasonda biraz anlaşılır hareketlerinden.

Slmlar herkese bugun ense kalınlığı için doktora gittim burun kemiği olusmus ense kalınlığı iyi dedi kadın doğum doktoru erkege benziyor dedi ense kalınlığı için gittiğim ultrason doktoru kıza benziyor dedi ultrason doktorunun cihazı bi tık daha iyi bakalim 1 ay sonra sonucu ne olacak

Orasi oyle aslında bu biraz da kader sapasağlam doğar Allah korusun bir ateşli hastalık geçirir engelli olur çevremde çok var öylesi malesef yani bu biraz da Allah in takdiri canim
Doğru diyosun eskiden böyle sık duymuyorduk kafamız daha rahattı şimdi sürekli tv sosyal medyada gördükçe insan korkuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merabalar herkese çok güzel geçireceği bir gün olsun 13+2 günlük hamileyim. Kan değerlerim düşük kan ilacı kullanıyorum ama mide bulantımı arttırıyor. Mide bulantısı yaptırmayan kan ilacı var mıdır acaba yada ilaçtan başka çözüm.:)
Gece yatmadan önce iç👍

Kesinlikle katiliyorum hastanenin bashekimlik hastasiyim ustelik devlet hastanesi gercekten rezillik baska bir hastayla ben girmeden kavga etmis olan bana oldu
Amniyosentezden alacağı parayı düşünmüş galiba dr seni de gördü yaşı küçük ilk bebek korkutmaya çalışmış gibi geldi bana. Hemem tamam diyenler de çıkar ne koparsa kardır.

Kızlar size bir sorum olucak. Ben ikili test yaptırmıcam 12+2 bebişim şuan. Doktora gitsem ense kalınlığına falan bakarmı testi yaptırmadan? Yoksa illa yaptırmam mı gerekiyordu.

Zorunlu kılınıyor ama sadece test yapılıp bırakılıyor. Yani evlenmelerine engel olunucak ya da çocuk yapmalarını durdurucak bir yaptırım yok. Kişilere amniyosentez önermeleri gibi. Kişinin isteğine bırakılıyor. Günümüzde bile o kadar çok - sadece Allah bilir başka kimse ne olacağını bilemez- diyen bir kesim var ki tüm risklere rağmen tevekkül diyip bir çeşit kumar oynanacak yani.
Bu testleri ucuz yapmalılar gerçekten. Erişilebilir olmalı, herkes yaptırabilmeli.
Sonuca göre gebeliği sonlandırmak çok daha zor bir hayata göre daha kolay bir seçimdir sanırım.
Bende dünyaya getirip ona o acıları yaşatmak ablalarına verebileceğim zamanı da ona harcayıp kızlarımın hakkına girmek istemem doğrusu o yüzden kafama takıyorum zaten ama keyfime göre gidip ben amniyosentez istiyorum deyip büyük ihtimalle sağlıklı olan çocuğa müdahale ettirmem de saçma olur çok zor bir durum ikiliyi bir yaptıralım da bakalım önce.

Kızlar size bir sorum olucak. Ben ikili test yaptırmıcam 12+2 bebişim şuan. Doktora gitsem ense kalınlığına falan bakarmı testi yaptırmadan? Yoksa illa yaptırmam mı gerekiyordu.
Bakar tabi test istemiyorum ama burun kemiği ense kalınlığı iyi mi bakar mısınız dersin zaten normal kontrolde de bakılıyor herşeyine.

Kızlar bacak arası fotolarına bayılıyorum, acaba cinsiyeti ne diye bakmak çok eğlenceli 🥲 Daha benim ikili testime 10 gün var ama merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Ense kalınlığı ve burun kemiği tamam, bebeğin profilinden anlaşılıyor. Bu bacak arasına nasıl bakıyor ki? Yani bebeğin hareket etmesi mi lazım? Ya da ultrasonu iyice bastırıyor da doktor kendisi mi buluyor? Zaten bastırınca çok acıyor, eğer öyleyse canımız çıkacak demektir 😂 Beni bir aydınlatır mısınız bu bacak arasına nasıl ulaşıyor doktor 🙃

Back