• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sma Testi pozitif çıkanlara devlet tüp bebek desteği verecekmiş.
Keşke genetik testler yurtiçinde daha uygun maliyete yapilabilse de herkes yaptırabilse.
Keşke🙏🏻
Kur farkı çok koyuyor. Teknoloji yeterli değil tüm önemli testler ve tedaviler yurt dışında falan bir sürü sistemsel sıkıntı ne yazık ki.

Kızlar bacak arası fotolarına bayılıyorum, acaba cinsiyeti ne diye bakmak çok eğlenceli 🥲 Daha benim ikili testime 10 gün var ama merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Ense kalınlığı ve burun kemiği tamam, bebeğin profilinden anlaşılıyor. Bu bacak arasına nasıl bakıyor ki? Yani bebeğin hareket etmesi mi lazım? Ya da ultrasonu iyice bastırıyor da doktor kendisi mi buluyor? Zaten bastırınca çok acıyor, eğer öyleyse canımız çıkacak demektir 😂 Beni bir aydınlatır mısınız bu bacak arasına nasıl ulaşıyor doktor 🙃
Sağdan soldan üstten deniyor konumuna göre yada biraz vuruyor pozisyonunu değiştirsin diye

Bende dünyaya getirip ona o acıları yaşatmak ablalarına verebileceğim zamanı da ona harcayıp kızlarımın hakkına girmek istemem doğrusu o yüzden kafama takıyorum zaten ama keyfime göre gidip ben amniyosentez istiyorum deyip büyük ihtimalle sağlıklı olan çocuğa müdahale ettirmem de saçma olur çok zor bir durum ikiliyi bir yaptıralım da bakalım önce.
Aynen öyle. Sıkma hiç canını ikili yol gösterici olur. Kandan çok ben doktorun ultrasonunu önemsiyorum. Ense ve burun ölçümleri kemik yapısı incelemesi vs. Orada minik de olsa bir şüphe olsa öyle hareket etmek en mantıklısı.
Şuan devlet hastaneleri ve sağlık ocakları herkesi ama herkesi amniyosenteze yönlendiriyor.
Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Sanırım bu dönemde olan fazla hastalıklı bebeklerden.

Kızlar bacak arası fotolarına bayılıyorum, acaba cinsiyeti ne diye bakmak çok eğlenceli 🥲 Daha benim ikili testime 10 gün var ama merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Ense kalınlığı ve burun kemiği tamam, bebeğin profilinden anlaşılıyor. Bu bacak arasına nasıl bakıyor ki? Yani bebeğin hareket etmesi mi lazım? Ya da ultrasonu iyice bastırıyor da doktor kendisi mi buluyor? Zaten bastırınca çok acıyor, eğer öyleyse canımız çıkacak demektir 😂 Beni bir aydınlatır mısınız bu bacak arasına nasıl ulaşıyor doktor 🙃
Bende ikinci hamileliğim olmasına rağmen bu sefer ona çok şaşırdım.
Normalde göbek deliği in altından kasıklarımdan bakıyor benim biraz aşağıda bebiş bacak arasına bakalım dedi sol yukarı gibi yaptı çat. O arkadaşın attığı haş gibi bir görüntü şok oldum.
Demekki kafası sağda ayakları solda şeklinde konumlanmış dedim içimden ama hiç bastırmadı. Normalde olduğu kadar işte ekstra bişi yapmadı.
Teknolojinin yine gözlerimizi yaşattığı bir an daha :KK58:

Aynen öyle. Sıkma hiç canını ikili yol gösterici olur. Kandan çok ben doktorun ultrasonunu önemsiyorum. Ense ve burun ölçümleri kemik yapısı incelemesi vs. Orada minik de olsa bir şüphe olsa öyle hareket etmek en mantıklısı.
Şuan devlet hastaneleri ve sağlık ocakları herkesi ama herkesi amniyosenteze yönlendiriyor.
Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Sanırım bu dönemde olan fazla hastalıklı bebeklerden.
Aynen sürekli gördüğümüz için korkuyoruz Allah korusun ya inşallah sağsağlim doğarlar. Detaylı ultrason da önemli.

Normalde göbek deliği in altından kasıklarımdan bakıyor benim biraz aşağıda bebiş bacak arasına bakalım dedi sol yukarı gibi yaptı çat. O arkadaşın attığı haş gibi bir görüntü şok oldum.
Demekki kafası sağda ayakları solda şeklinde konumlanmış dedim içimden ama hiç bastırmadı. Normalde olduğu kadar işte ekstra bişi yapmadı.
Çok küçük olduğu için her tarafı görünüyor oradan buradan yeter ki arkasını dönmesin yada kapatmasın iyice.

Ay kızlar hem sağlıklı olsun hem istediğimiz cinsiyette olsun ne çok şey istiyoruz dimi😅
2 hamile tanıdığım var 1 er kızları var şimdi 2 sinin de oğlu olacakmış facebookta paylaşmışlar paşa geliyor erkek geliyor bilmem ne. İçim burkulmadı değil. Henüz öğrenmedim ama bende o şans yok. Sağlıklı olsun en azından😔

Ya benim iyice iç çamaşırının üstüne bakıyor. Bana çok aşağıda geliyor. Hatta ben aşağıda mı diye sordum, hayır rahim burada, sana aşağıda gibi geliyor ama gayet normal bir yerde diyor. Hatta iç çamaşırımı biraz aşağı çekiyor. Afedersiniz özel bölgemizin tüylerinin başladığı yerin hemen üstüne bakıyor. Çok ilginç 😆

Ya benim iyice iç çamaşırının üstüne bakıyor. Bana çok aşağıda geliyor. Hatta ben aşağıda mı diye sordum, hayır rahim burada, sana aşağıda gibi geliyor ama gayet normal bir yerde diyor. Hatta iç çamaşırımı biraz aşağı çekiyor. Afedersiniz özel bölgemizin tüylerinin başladığı yerin hemen üstüne bakıyor. Çok ilginç 😆
Hamilelik boyunca tam karnin üstüne koymuyor zaten. Alttan kamera tutmak gibi düşün. Bende ilkinde yadirgamistim ama alıştım şimdi 😁

Kızlar merhaba doppler (bebeğin kalp atışlarını dinleme cihazı ) cihaz alan var mı ya da almayı düşünen?

Hoşgeldiniz :KK25: sağlıkla gelsin bebeğiniz :dua:

Benim bat 12 Ekim ama bebeğin doğum tarihi 19 Temmuz çıkıyor sizde 14 yazıyor fark görünce neden acaba diye düşündüm :olamaz:

Bat son adet tarihi değil mi kızlar? :confused:
Bende12 Ekim 😅bugün kontrole gittim.12+5 çıktı bebekler..detaylı baktı organlarına şükür iyi dedi

Ben düşündüm ama yaklaşık 18. Haftadan önce duyulmuyor ise yaramıyormus ondan sonra da az sabırla kendi hareketlerini hissetmeye başlayacaksın diye vazgeçtim
Ben trendyoldan baktım satıcı 12. Haftadan itibaren duyulmaya başlanır yazmış ama 18 haftaysa gereksiz olur aynen.

Back