- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.561
Yaa çok heyecanli bulusalimGünaydın :) çok geçmış olsun rabbım sıfa versın o oksuruk nobetı cok kotu benım oglum daha yenı kurtuldu .. bu arada benımde 11:30 randevum randevu sonrası bulusalm burda :)
Bu sekılde müzikli titreşimli2moms tarzı bir ürün müydü? Kısa süreli kullanılıyor sanırım değil mi
Günaydın geçmiş olsunGünaydın herkese. Gece yine oğullarimla bir öksürük nöbetindeydikbugün 11 de kontrolüm var biraz heyecan yaptım
Çok sağol. Heyecan yaptım ama aslında daha çok erken heyecan icinGünaydın geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle gel İnşallaj
Benim bebeler bu tip herseyde asla yatmadıBu sekılde müzikli titreşimli
5.aya kadar kullandım canım
Öteki sekilde kabus gibiydi bizim içinBenim bebeler bu tip herseyde asla yatmadısürekli kucaktaydilar bende önce sling biraz büyüdükten sonra kanguru kullandım hep sakinleştirmek için
Bi arkadaşımında kızı Ela oğlu yiğit nasıl güzellerKız olursa kesinikle elâ olacak :) erkek olursada yiğit istiyorum yanına ikinci bir isimle bir oğlum var afı yusuf eymen erkek olursa ikincide cift isimli olsum diyorum ne alakaysabu arada çift isim hiç sevmem ama ilkinde esim yusuf ben eymen diye tutturunca ee bari ikimizinde gönlü olsun dedik :))
Geçen sene temmuz topiginde bu tarz bı muhabbet yapmıştım.Ya yengeç burcu iyi hoşta benimkilerin doğum tarihi 4 temmuz bide ikizler genelde 36. Hafta civarı doğuyormuş biraz daha erken yani. O yüzden benimkiler haziranın başında doğar büyük ihtimalle dolasıylada ikizler burcu olurlarhayır yaaa ikizler burcuyla hiç iyi anlaşamam keşke benim gibi boğa olsalarrrr
Çok geçmiş olsun tam hastalık mevsimi malesef şu ara küçük oğlumda hastaydı geçen hafta dr bisolnatur diye doğal bi öksürük şurubu verdi bal kıvamında o baya iyi geldi öksürüğüne istersen sende bi doktoruna danışıp alabilirsinGünaydın herkese. Gece yine oğullarimla bir öksürük nöbetindeydikbugün 11 de kontrolüm var biraz heyecan yaptım
Tarihimiz aynıymış. Sizin kese kaç mm göründü bir de sonraki randevunuz ne zaman?Evet 7. Hafta daha garantıymiş
Önümüzdeki hafta çoğumuz duymuş olacağız
”Kızlar merhaba benim adet günü beta : 297,86 çıkmıştı bugün gecikmenin üçüncü günü yani üç gün sonraki değerim 896,76 çıktı nasıl sizce artış normal mi düşük mü?
Ayy kızlar her ikinizde hayırlı haberlerle gelin inşallah çok heyecanlıGünaydın :) çok geçmış olsun rabbım sıfa versın o oksuruk nobetı cok kotu benım oglum daha yenı kurtuldu .. bu arada benımde 11:30 randevum randevu sonrası bulusalm burda :)
Tam kac haftlksn cnmmm gözun aydın cok sevındm kalp atısınıda en kısa zamanda duyarsın ınsAllahhh :)Kızlaarr günaydın benden güzel bir haberrKesemiz görüldü.. kalp atışı ve bebeği görmek için biraz daha beklememiz gerekiyormuş çok küçükmüş daha mercimeğim 1 hafta 10 gün içinde tekrar muayne olacakmışız
Hadi gözün aydın canım maşallahKızlaarr günaydın benden güzel bir haberrKesemiz görüldü.. kalp atışı ve bebeği görmek için biraz daha beklememiz gerekiyormuş çok küçükmüş daha mercimeğim 1 hafta 10 gün içinde tekrar muayne olacakmışız
Görmedim benTarihimiz aynıymış. Sizin kese kaç mm göründü bir de sonraki randevunuz ne zaman?
Ayyy cok guzel bır haber masAllah rabbim saglıkla kucagına almak nasıp etsn canm vallahı duygulandım bu hamilelik hormonlrı delirtti beniBugün kontrolü olanlar online mı? Arkadaşlar daha önce yazmıştım 8 Kasım’da kese göreceğiz veee ikiz istiyorum diye ikizler göründü birinin kalp atışını bile duydukDoktor en ufak enfeksiyon istemiyoruz dişin ağrırsa ara beni diyerek hafif korkutsa da ikisinin de benimle olduğunu bilmek güzel