- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.581
Ben de cuma kontrole gideceğim ama kalp atışı için çok umitlendirmiyorum kendimiGörmedim ben
Cuma gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de cuma kontrole gideceğim ama kalp atışı için çok umitlendirmiyorum kendimiGörmedim ben
Cuma gidicem
adetime göre 6+5 idi. ultrasonda 6+1 dedi doktor.Kaçıncı haftada duydunuz acaba
Aa ne güzel haber şu an heyecanlandım, sizinle de aynı tarihimiz ve ben de cuma kontrole gideceğim, belki de duyulur yaaBugün kontrolü olanlar online mı? Arkadaşlar daha önce yazmıştım 8 Kasım’da kese göreceğiz veee ikiz istiyorum diye ikizler göründü birinin kalp atışını bile duyduk Doktor en ufak enfeksiyon istemiyoruz dişin ağrırsa ara beni diyerek hafif korkutsa da ikisinin de benimle olduğunu bilmek güzel
hayırlısı inşallah.. iki tane pıt pıt kalp.. çok şahane ya:)Ay ne güzel maşallah ben kalp atışlarını çarşamba duyacağım hayırlısıyla bir tanesi 4 gün ileriden gidiyor onu kesin duyarım zaten ama diğerinden tam emin değilim:))
Hadi sende sıra bekliyorum güzel haberlerini İnanilmaz ya çok gülüyorum ya da çok ağlıyorum ortalama diye bişi kalmadı.Ayyy cok guzel bır haber masAllah rabbim saglıkla kucagına almak nasıp etsn canm vallahı duygulandım bu hamilelik hormonlrı delirtti beni
Doktor normalde duyulmaz ama bir bakayım dedi o kdr minik duyduk ki digerininkini duymadık biri azcık önden gidiyor. Yumurta gibi yuvarlak olan değil de, hafif bebek şekli alanlar duyuluyor. Belki duyarsın canım:))Aa ne güzel haber şu an heyecanlandım, sizinle de aynı tarihimiz ve ben de cuma kontrole gideceğim, belki de duyulur yaa
Canım senle 2 gün var aramızda son yazdım görmüşsündür belki normalde duyulmuyormuş biz iki keseden bitanesininkini şansına duyduk ama çoook hafif. Tekrar 10 gun sonra gidip kalp sesini duyacağız. Sen keseyi gördüysen en azından haftaya falan al randevu garanti olsun diye düşünürdüm ben yerinde olsam.Kızlar ben cuma günü betama baktırmıştım, 3445 çıkmıştı. Ve geçen hafta Perşembe günü de keseyi görmüştük 5+1 demişti doktor.
Bu durumda yarınki randevumu sizce iptal edim mi ? Keseyi hastanede meraktan baktırmıştım, asıl doktorumla randevum yarındı normalde. Kalp atışı duyar mıyız?
Canım senle 2 gün var aramızda son yazdım görmüşsündür belki normalde duyulmuyormuş biz iki keseden bitanesininkini şansına duyduk ama çoook hafif. Tekrar 10 gun sonra gidip kalp sesini duyacağız. Sen keseyi gördüysen en azından haftaya falan al randevu garanti olsun diye düşünürdüm ben yerinde olsam.
Kızlar beni görün
Gayet güzel canım
Benim kızımın adı da Vera. Tekrar kız olursa Eva koyucaz. Erkek düşünmedik bileBende kız olursa vera ya da arya istiyorum ama erkek ismi nedense bulamıyorum asla atlas fena değil
Canım böyle şeylere nedense cevap vermiyolar benim de aynı konudan sıkıntım vardı sağolsun bir arkadaş cevap verdi. Sıkıntı yok korkma. Değerlerin normal ama iki güne bir ver üç günde bir değil.Kızlar beni görün
”
Bence de Kullanıyorum canım tüp bebek tedavisine başlamadan önceden beri. Folbiol kullanıyordum sonra solgar folata geçtim eczacının övmesiyle. Sinir sistemi ve omurilik için yararlı, takviye almayı sevmiyorsan yağlı balık yiyebilirsin.Ben de öyle düşündüm, bi de doktor baya pahalı boşuna gitmeyeyim diye düşündüm. Ama ben folik asit falan kullanmıyorum, hiç de kullanmadım aslında, o beni biraz düşündürüyor, kullanıyor musunuz siz? kullanmalı mıyım
Neden canım?Ben de cuma kontrole gideceğim ama kalp atışı için çok umitlendirmiyorum kendimi
Erken değil mi 6+2 ? Sonraki haftaya kalır büyük ihtimalle demişti doktorumNeden canım?
Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın sağolBenim kızımın adı da Vera. Tekrar kız olursa Eva koyucaz. Erkek düşünmedik bile
Canım böyle şeylere nedense cevap vermiyolar benim de aynı konudan sıkıntım vardı sağolsun bir arkadaş cevap verdi. Sıkıntı yok korkma. Değerlerin normal ama iki güne bir ver üç günde bir değil.
Amin canım inşallah şuan 5+0 görünüyor doktor kesin bişey söylemedi bebek görünmediği için henüz çok küçük sadece kese göründüTam kac haftlksn cnmmm gözun aydın cok sevındm kalp atısınıda en kısa zamanda duyarsın ınsAllahhh :)
Mutlaka folik asit kullanmalısın ilk 3 ay, balık omega 3 kaynağı diye biliyorum. Besinlerden aldığımız folik asite ek olarak ilk 3 ay takviye önemli bence hemen başla. Ben folidoce kullanılıyorum, B12 de var içinde, doktorum da devam edebilirsin dedi. 400 mcg olacak dozu ona dikkat etsen yeterlidir muhtemelen.Bence de Kullanıyorum canım tüp bebek tedavisine başlamadan önceden beri. Folbiol kullanıyordum sonra solgar folata geçtim eczacının övmesiyle. Sinir sistemi ve omurilik için yararlı, takviye almayı sevmiyorsan yağlı balık yiyebilirsin.
Amin canım inşallah allah razı olsun hepimiz güzel haberler alalım sağlıklı olsun bebişlerimizHadi gözün aydın canım maşallah darısı bizlere olsun
Maşallah canım beraber ilerliyoruz bu yoldaKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın