• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
ben de aynı şekilde hiç su içemiyorum acı geliyor tadı genel olarak da ağzımdaki acı tattan kurtulmak için devamlı atıştırıyorum özellikle tuzlu fıstık leblebi fındık elma çok iyi geliyor şimdiden 2 kilo aldım hem mide bulantısını hemde acı tadı idare edeyim derken kilo aldım maalesef umarım bir an önce yerine gelir ağzımızın tadı 🤦‍♀️🙌
2 yine iyi ben 5 kg aldım😅

Ya bu saatte uyandım aklıma bir kız ismi geldi size sorayım komik mi sizce kulğa nasıl geliyor? 😂 Aypare- Anlamı Ay parçası, Ay gibi güzel
Ay sen de benim gibi ayla ilgili bişey gelmiş. Benim de aklımda ayza var tuhaf bir isim ama hoşuma gitti ama koymam Azra ile karıştırmaya müsait. Ay daha kız mı onu bilmiyorum 🙈

Canım çikolata yemiş miydi. Bir dahaki randevun ne zaman bakalım cinsiyet sürprizi olur belki 😊
Kıpirdamayinca daha net oluyor zaten cinsiyet erkek dedi hatta şöyle bir resim var elimde. Yani kıza dönmez bence ama keşke olsa. Sallayınca biraz karnımı kolunu falan kıpırdatti ama genelde uyudu.

Eklentiler

• 16412112266884749830361600629346.jpg
    16412112266884749830361600629346.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 93
Kıpirdamayinca daha net oluyor zaten cinsiyet erkek dedi hatta şöyle bir resim var elimde. Yani kıza dönmez bence ama keşke olsa. Sallayınca biraz karnımı kolunu falan kıpırdatti ama genelde uyudu.
O parlayan mı pipi yoksa biraz geride çıkmış silik şekilde o mu. Gerideki bana kordon gibi geldi

Ya hep hareketli gördüm ya ilk kez böyle hareketsiz görünce yavrum beslenmiyor mu acaba diye içime kurt düştü hatta kalbi atıyor mu diye bile sordum oyle alışık değilim
Merak etme iyidir iyi. Kalbinin atması kriter hala günün %90 uyuyarak geçiyor.

Benim kaynanam canımı yedi ilk çocukta tedavi görmüştük hemen olmamıştı ne laflar söyledi sonunda oldu ve asla bakmadı bir kere ağzına biberon tutmamıştır yani o derece lohusayken tek başıma oturdum evde güya lohusa yalnız kalmaz doğumdan 1 gün önce tek başıma temizliğimi yaptım perde yıkadım astım hastaneden geldim dikişli halimle ev topladım çamaşır yıkadım hiçbir sorunumuzda yok yani lafta çok sever.
Eşim diğer ikisinde pek bişey yapmadı zaten işleri yoğundu anası gibi de tembel ondan bekleyene kadar kendim yapıyodum bunda ediyor çünkü onun dikkatsizliği yüzünden hamile kaldım zaten sinirliyim bu konuda ve yetişemiyorum 2 çocuk yemek temizlik vs zorlanıyorum.
Ya işte can sıkan tarafı bu .neden kadınların üzerine bu kadar gidiliyor ? Çocuğun acısını sen çek ,lafı başkaları söylesin

sizin ultrasona göre kaç hafta kaç günlükken öğrendiniz cinsiyetini :)

sizin ultrasona göre kaç hafta kaç günlükken öğrendiniz cinsiyetini :)
11+6da söylemiş oldu. Resim paylaştım yukardıdada ama intrernetten araştırdığım kadarıyla erken doktorun söylemesi için. Benim 3.gebelik aynı doktor belki ondan söyledi bu kadar emin bilmiyorum ama değişenler olmuş.

Back