• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay ağzından bal damlıyor ☺️ Yarın randevum bakalım söyleyecek mi 🤭
Söylemese bile aşağı yukarı bacak arasını gösterirse görürsün zaten. Benimde söylemedi ama ben zaten gördüm erkek di mi deyince bakalim dedi bakti bakti evet dedi 🤪

Söylemese bile aşağı yukarı bacak arasını gösterirse görürsün zaten. Benimde söylemedi ama ben zaten gördüm erkek di mi deyince bakalim dedi bakti bakti evet dedi 🤪
Ben hiç anlamıyorum ultrasondan 😅 bakınca anlamam yani. Soracağım görürse söyler zaten ama söylemedim say der değişir düşüncesiyle

Ya bu saatte uyandım aklıma bir kız ismi geldi size sorayım komik mi sizce kulğa nasıl geliyor? 😂 Aypare- Anlamı Ay parçası, Ay gibi güzel
Benim gorumcemin adida Mehpare 15 yaşında evde herkes mehpoş diyo ,okulda cevrede herkes anlamini soruyo daha once hic duymadik muhabbetleri cok oluyor tabi😁☺️

Yusrackfatma Yusrackfatma kız bir ay sonra senden böylemi olucan acaba, ikiz bebeklere hamile yaaa 4 aylıkmış baya büyümüş😱😀
Kız benim ikiz göbeğimi atıyım mı şuan 13 haftalık bu kadar var 😅normalde 13.haftada 1.700 Gr almışım..ben çok şişiçem🙄 kızımda hiç göbeğim yoktu

Eklentiler

• IMG_20220103_132530.jpg
    IMG_20220103_132530.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 100
Nabersiniz kızlar? Gribi atlatamadım gitti kuru öksürük kaldı sürekli öksürüyorum gidip testte yaptırmadım valla çocukların okul neredeyse komple aynı durumda oradan bana taşıdılar. Ağzımın tadı yok hamileliğimin başından beri sudan tiksindim su içemiyorum tadı çok kötü geliyor midem bulanıyor birkaç marka denedim aynı. Çoğu şeyin tadı kötü geliyor gerçi hatta acı geliyor. Hiç keyfim yok valla hava güzel bir çıkıp yürüsem diyorum canım istemiyor evde ye yat ye yat ne olacak halim bilmem yemeyince de midem bulanıyor. Zaman da geçmiyor ooff oofff🙄

Nabersiniz kızlar? Gribi atlatamadım gitti kuru öksürük kaldı sürekli öksürüyorum gidip testte yaptırmadım valla çocukların okul neredeyse komple aynı durumda oradan bana taşıdılar. Ağzımın tadı yok hamileliğimin başından beri sudan tiksindim su içemiyorum tadı çok kötü geliyor midem bulanıyor birkaç marka denedim aynı. Çoğu şeyin tadı kötü geliyor gerçi hatta acı geliyor. Hiç keyfim yok valla hava güzel bir çıkıp yürüsem diyorum canım istemiyor evde ye yat ye yat ne olacak halim bilmem yemeyince de midem bulanıyor. Zaman da geçmiyor ooff oofff🙄
Geçmiş olsun bence bir test yaptırın doktr ona göre bir tedavi uygular geçmiyorsa sıkıntı gibi...

Geçmiş olsun bence bir test yaptırın doktr ona göre bir tedavi uygular geçmiyorsa sıkıntı gibi...
Burun akıntısı boğaz ağrısı vs geçti bir öksürük kaldı birkaç arkadaşım da aynı hamile olunca covid bile olsan ilaç vermiyorlar acaba bu yeni delta falan mı oldum diyorum ama sanmıyorum eşimde bişey yok ateşim de yok sadece öksürük hep evdeyim zaten kimseye bulaştırma ihtimalim yok çocuklarda da birşey yok okula göndermesem okulda hepsi bu durumda onlardan geldi zaten tam sınav zamanı göndermemezlikte yapamam eşim de genelde evden çalışıyor. Geçecek inşallah ama zorlandım 10 gün sonra da dr a gitcem umarım bebemde iyidir.

Kız benim ikiz göbeğimi atıyım mı şuan 13 haftalık bu kadar var 😅normalde 13.haftada 1.700 Gr almışım..ben çok şişiçem🙄 kızımda hiç göbeğim yoktu
Ayyyy aman çok tatlı çıkmış ama 🥰🥰🥰🥰😀😀😀 ikiz anası olmakda zor 🤦🏼‍♀️ sende artık instagramdaki eceyle defnenin annesi gibi olursun🥰

ben de aynı şekilde hiç su içemiyorum acı geliyor tadı genel olarak da ağzımdaki acı tattan kurtulmak için devamlı atıştırıyorum özellikle tuzlu fıstık leblebi fındık elma çok iyi geliyor şimdiden 2 kilo aldım hem mide bulantısını hemde acı tadı idare edeyim derken kilo aldım maalesef umarım bir an önce yerine gelir ağzımızın tadı 🤦‍♀️🙌

Keşke kızsaydın ben doktora muayeneye geldim asistanına değil diye.. en uyuz olduğum şey yaaaa.
Sonra insanlar neden doktrlra kızıyorrr diyolar 🤦🏼‍♀️

Özele gidecegim ama aklımda devlet daha iyi olur diye düşünüyordum o zamana özele gideyim

Zübeyde Hanım için genel yorumlar hep olumsuz ne yazık ki. Bulabilirsen sehir hastanesine devam et. Zaten özele paket alırsan bile takibin yapılır.
Bir daha tövbe gitmem zaten o hastaneye sırf kadın hastanesi diye gittim hani daha deneyimli uzman olurlar diye :KK12:
Kizlar her gittimde bebek kıpır kıpır oluyordu ama bu sefer hiç hareket etmeden arkası dönük durdu kız enseyi ölçmek için baya da uğraştı neredeyse 4 dk falan bakti hiç kıpırtı olmadı korktum kalbi atıyor mu dedim evet atıyor dedi uyuyordur demi ilk kez öyle görünce yavrum iyidir demi ?? Ultrasonda hareketsiz uyuyor gören oldu mu acaba ??

Bir daha tövbe gitmem zaten o hastaneye sırf kadın hastanesi diye gittim hani daha deneyimli uzman olurlar diye :KK12:
Kizlar her gittimde bebek kıpır kıpır oluyordu ama bu sefer hiç hareket etmeden arkası dönük durdu kız enseyi ölçmek için baya da uğraştı neredeyse 4 dk falan bakti hiç kıpırtı olmadı korktum kalbi atıyor mu dedim evet atıyor dedi uyuyordur demi ilk kez öyle görünce yavrum iyidir demi ?? Ultrasonda hareketsiz uyuyor gören oldu mu acaba ??
Benim hiç kıpırdamıyor 😆 umarım doğunca böyle sakin bebek olur🤣

Back