• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya ben onlara kızıyorum. Ben anne olmak kolay mı dediğimde zor çok zor dediğimde bana hep yardım ederiz dediler .yoksa ben de biliyorum zor olduğunu. Ben bakarım ben ederim diyen kadın şimdi yan çiziyor. Napiyim ben bu çocuğu 4 aylıkken bakiciya mi bırakıyim .buna çok kızıyorum
Haklısın kizmakta ama genelde aile olsun eş olsun bu konuda ciddi olmuyorlar maalesef. Nasılsa yapınca bakar ya da bir bahane buluruz mantığı var. Benim 87 yaşındaki annanem bile beni her gördüğünde cocuck çocuk deyip durdu. Bir de ben karım diyor. Hayır sen kendine bakamıyorsun. Ben bakarım diyenlere hiç kulak aşmamak lazım hiç biri bakmıyor çünkü 🙈🙈🙈 Ben de de bakacak kimse yok çalışıyorum yoğun. Bakalım ne olacak şimdilik o günleri düşünmek istemiyorum. Sakin Sakin bu donemi geçirmeye çalışıyorum. O günü de o gün gelince düşüncem. Şimdiden dert etmiyorum.

Canım diğer oğlumda da bu oğlumda da sürekli ekşi ve acı yiyorum sanırım normalde de tatlıya değil ekşi ve acıya düşkün olduğumdan hamilelikte böyle devam ediyor...
Ben kızımda hep acı ekşi yedim.
Ama zaten normalde tatlıyı hiç sevmez ye yemem
Acı ve ekşiyi ise normalde çok sever yerim.
Bir kzıım var birde oğlum olsun istiyorum.
Buna sevindim umarım sağlıklı hayırlı olur ve erkek olur.
Kız olsa da seviniriz ama içimizde kalacak birde erkek evladımız olsun diye

Ben kızımda hep acı ekşi yedim.
Ama zaten normalde tatlıyı hiç sevmez ye yemem
Acı ve ekşiyi ise normalde çok sever yerim.
Bir kzıım var birde oğlum olsun istiyorum.
Buna sevindim umarım sağlıklı hayırlı olur ve erkek olur.
Kız olsa da seviniriz ama içimizde kalacak birde erkek evladımız olsun diye
benimde 13 yaşında oğlum var o kadar kız olacağına şartlanmıştım ki rüyamda da görmüştüm kızım olacak diye ama erkekmiş benimde içimde kız evlat ukde kalacak keşke hepimiizn istediği olsa çevremde herkesin ikinci çocukları tersi oldu herkeste bir kız bir oğlan var ben de onca sene sonra bir kızım olur diye düşünüyordum ama olmadı sağlıklı hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter.

Ben niye öğrenemedim hala yahu 🤣 doktorum gıcık söylemiyor. Aslında çok tatlıdır ama offf %51 nedir ya...
Ultrasonda bakar bakmaz bacak arasını gördü bak boş burası birde hamburger görüntüsü var yani kız dedi. Ay bi sevindim Allah herkesin gönlüne göre versin ☺️

benimde 13 yaşında oğlum var o kadar kız olacağına şartlanmıştım ki rüyamda da görmüştüm kızım olacak diye ama erkekmiş benimde içimde kız evlat ukde kalacak keşke hepimiizn istediği olsa çevremde herkesin ikinci çocukları tersi oldu herkeste bir kız bir oğlan var ben de onca sene sonra bir kızım olur diye düşünüyordum ama olmadı sağlıklı hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter.
Amin amin inşaallah.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Günaydın kizlar ,
Ankara etlik zubeyde de ikili tarama yaptırdım bugün. Özellikle riskli gebelik de beğenilen bir dr diye araştırıp can tekin istender e aldım randevuyu başkalarında "asistan bakıyor " yazıyor mhrs de ama bunda yazmiyordu. Neyse gittim bugün odada kendisi yoktu asistanı vardı çok genç deneyimsiz bir kızcağız baya ölçmeye ugrasti her seferinde farklı sonuçlar çıktı icerde oturan sekretere bile bi şeyler soruyor siz düşünün.. sırf doğum hastanesi diye hani kadın doğum alanında uzman olurlar diye gittim bin pişman oldum... kan verdim 10 güne çıkacak bakalım ama ense kalınlığı ne onu bile bilmiyorum bi öyle olctu bi böyle sinirlerim bozuldu .. güya başkentte bir kadın hastanesine gittim kizlar BAŞKENT de ... şaka gibi ya bu adam bana mı denk gelmedi ikili için gidip can tekin iskender e bizzat görünen var mi ?? Pıhtı dozunu falan soracaktım hep kaldı
Özele gidecegim ama aklımda devlet daha iyi olur diye düşünüyordum o zamana özele gideyim

Günaydın kizlar ,
Ankara etlik zubeyde de ikili tarama yaptırdım bugün. Özellikle riskli gebelik de beğenilen bir dr diye araştırıp can tekin istender e aldım randevuyu başkalarında "asistan bakıyor " yazıyor mhrs de ama bunda yazmiyordu. Neyse gittim bugün odada kendisi yoktu asistanı vardı çok genç deneyimsiz bir kızcağız baya ölçmeye ugrasti her seferinde farklı sonuçlar çıktı icerde oturan sekretere bile bi şeyler soruyor siz düşünün.. sırf doğum hastanesi diye hani kadın doğum alanında uzman olurlar diye gittim bin pişman oldum... kan verdim 10 güne çıkacak bakalım ama ense kalınlığı ne onu bile bilmiyorum bi öyle olctu bi böyle sinirlerim bozuldu .. güya başkentte bir kadın hastanesine gittim kizlar BAŞKENT de ... şaka gibi ya bu adam bana mı denk gelmedi ikili için gidip can tekin iskender e bizzat görünen var mi ?? Pıhtı dozunu falan soracaktım hep kaldı
Zübeyde Hanım için genel yorumlar hep olumsuz ne yazık ki. Bulabilirsen sehir hastanesine devam et. Zaten özele paket alırsan bile takibin yapılır.

Bu konuyu baya araştırdım. Aslında 11+5 te çıkıntı olması kızda da mümkün diyor ama doktor bu erkek cikintisi kızda böyle olmaz dedi bende bariz gördüm şehir dışındayım evde resimler yoksa atardım.bacak arasından bakınca dolu. Ama işte umut ediyorum yoksa doktor deneyimli baya.
Bana da doktor 11+5 te erkek gibi dedi. Baya bacak arası da dolu ama sonradan değişen çok olmuş dye okuyunca acaba kız olabilir mi diyorum 😂 ama basbayağı dolu yani bacak arası😂

Bana da doktor 11+5 te erkek gibi dedi. Baya bacak arası da dolu ama sonradan değişen çok olmuş dye okuyunca acaba kız olabilir mi diyorum 😂 ama basbayağı dolu yani bacak arası😂
Aynı durumdayız birebir. İki oğlum olmasa çoktan alışverişe başlamıştım. Ki onlarda hemen çok çabuk kabullendim. Bunda biraz uzadı kabul süreci

Aynı durumdayız birebir. İki oğlum olmasa çoktan alışverişe başlamıştım. Ki onlarda hemen çok çabuk kabullendim. Bunda biraz uzadı kabul süreci
Benim ilk olacak inşallah erkek dopuyordu zaten hep içime 😁 am burada değişebilir falan diye okuyunca kafam karıştı 😂 ikra dedikleri hanıma atıcam bakalım ne diyecek 😂

Kuzenim de hamile. Doktor kız demişti, şimdi haberini aldım erkeğe dönmüş 😅 böylesi daha kötü ya. Gerçi kuzenimi etkilemez onun zaten 1 kızı 1 oğlu var. 2. Oğlan geliyor

Kuzenim de hamile. Doktor kız demişti, şimdi haberini aldım erkeğe dönmüş 😅 böylesi daha kötü ya. Gerçi kuzenimi etkilemez onun zaten 1 kızı 1 oğlu var. 2. Oğlan geliyor
Evet bu daha kötü gerçekten ama ona birsey olmaz😅 ne zaman kontrolün? Bence senin kız genelde böyle sürpriz bebekler şaşırtıyor 🥰

Back