- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
- #15.261
ay cinsiyetini bende merak ettim çarşamba 12 haftalık oluyorum bu hafta mı gideyim yoksa haftaya gidip cinsiyetinide mi ögrensem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direk cinsiyete git. Haftaya 13 olacak gösterirse net olur.ay cinsiyetini bende merak ettim çarşamba 12 haftalık oluyorum bu hafta mı gideyim yoksa haftaya gidip cinsiyetinide mi ögrensem
Parlayan yer de ayak gibi geldi çok net değil oğlumda baya top gibiydi ucunda da uzantısı şeklinde pipi vardı. Hayırlısı canım güzel gönlüne göre versin RabbimParlayan yer sanırım. Nokta gibi. Bazen klitoris sisiyormus diyorlar ama bu kadarda olmaz herhalde. Arkadaki kordon evet
Umarım doktor emin konuşunca birsey diyemedim ama haftası da 11+6 orada. Bazen değişiklik olmuş bekleyeceğim biraz o yüzdenParlayan yer de ayak gibi geldi çok net değil oğlumda baya top gibiydi ucunda da uzantısı şeklinde pipi vardı. Hayırlısı canım güzel gönlüne göre versin Rabbim
Allah gönlüne göre versin inşallah biri erkektirKız malesef ya bende erkek istiyorum ama doktor ikisinide kıza benziyor dedi..aynen dik çıktı bende ikizi yoruyorum çünkü erkek kız belli olmuyo
benim de cuma günü randevum 11+6 olacağım . Acaba gitsem mi ,yoksa 2 hafta sonraya mı erteletsem bilemiyorum :)Ben de cinsiyeti çok merak ediyorumay cinsiyetini bende merak ettim çarşamba 12 haftalık oluyorum bu hafta mı gideyim yoksa haftaya gidip cinsiyetinide mi ögrensem
14 Aralıkta ikili testte 11+6ydım ben de. Doktor baktı işte yüzde 51 muhabbeti oldu. Organ olarak görmedi nub erkeğe doğru gidiyor dedi. Olsa benimki de gözükürdü. Oğlumda 12+6dı öğrendiğimde. Senin erken olmuş gerçektenUmarım doktor emin konuşunca birsey diyemedim ama haftası da 11+6 orada. Bazen değişiklik olmuş bekleyeceğim biraz o yüzden
Kız allah seniYaaaaaa çok güzellll sigortalı oldun sende he hayırlı olsun
Nabersiniz kızlar? Gribi atlatamadım gitti kuru öksürük kaldı sürekli öksürüyorum gidip testte yaptırmadım valla çocukların okul neredeyse komple aynı durumda oradan bana taşıdılar. Ağzımın tadı yok hamileliğimin başından beri sudan tiksindim su içemiyorum tadı çok kötü geliyor midem bulanıyor birkaç marka denedim aynı. Çoğu şeyin tadı kötü geliyor gerçi hatta acı geliyor. Hiç keyfim yok valla hava güzel bir çıkıp yürüsem diyorum canım istemiyor evde ye yat ye yat ne olacak halim bilmem yemeyince de midem bulanıyor. Zaman da geçmiyor ooff oofff
Benimki yine yüzüstü yatıyordu bir iki öksurdum karnıma vurdum kendine geldi. Doktor çok net gösterdi bacak arasınıKıpirdamayinca daha net oluyor zaten cinsiyet erkek dedi hatta şöyle bir resim var elimde. Yani kıza dönmez bence ama keşke olsa. Sallayınca biraz karnımı kolunu falan kıpırdatti ama genelde uyudu.
Burun akıntısı boğaz ağrısı vs geçti bir öksürük kaldı birkaç arkadaşım da aynı hamile olunca covid bile olsan ilaç vermiyorlar acaba bu yeni delta falan mı oldum diyorum ama sanmıyorum eşimde bişey yok ateşim de yok sadece öksürük hep evdeyim zaten kimseye bulaştırma ihtimalim yok çocuklarda da birşey yok okula göndermesem okulda hepsi bu durumda onlardan geldi zaten tam sınav zamanı göndermemezlikte yapamam eşim de genelde evden çalışıyor. Geçecek inşallah ama zorlandım 10 gün sonra da dr a gitcem umarım bebemde iyidir.
Kızlar cinsiyet kiz valla yalan yok sevindim. Kızımla hep kiz istedik:)))
Evet canım . Bacak arasını gösterdi. Net sekilde boşKesin mi konuştu doktor?
Aynen tok gidip çikolata yesen seninkide kıpırdarBen bunda hep sabah ve aç gidiyorum bence ondan. Diğerleri pek kıpır kipirdi bu sakın
Kızdan zarar gelmez miss gibi iki fıstık olur evdeKız allah seni
Erkek fikri cok uzaktı bana içimden hep kiz geçiyordu. Hayırlısı olsun
3.olunca rahatlık iyice arttı. Zaten doktor sallayınca dönüyorda kolunu falan sallıyor ama sakin yani. Oğullarım o kadar hareketli ki hiç şikayet etmem sakin olursaAynen tok gidip çikolata yesen seninkide kıpırdar
Doktor risklimi dedi ??Allah nasib ederse yarın doktora gidiyorum. 12+2 oluyorum. Bir kızım bir oğlum var. Herkes kız diyor. Ama bende erkek gibi hissediyorum. İlkinin hep kız olmasını istedimarkadaş olsun diye Rabbim nasib etti. İkinciyide değişik olsun diye erkek istedim bize benzesin istedim. Eşim trakyalı ben Doğulu oğlum tan kara kaş kara göz, kızım Trakya kızı. Yarın sorarım bakalım ne diyecek. İkili testi yaptırmayacağım. İlk çocuğumda bile böyle heyecan olmadı yaşimdan olsa gerek. Riskli gebelik benimki yaşimdan dolayı. Bana dua eder misiniz?
3tane erkek evde düşünemiyorum abboowww üst üsteee bir birlerini yerler artık sakin olsada çocuk diğerlerini görünce yine oda kudurur evde3.olunca rahatlık iyice arttı. Zaten doktor sallayınca dönüyorda kolunu falan sallıyor ama sakin yani. Oğullarım o kadar hareketli ki hiç şikayet etmem sakin olursa
Yaaaaaa çok güzellll sigortalı oldun sende he hayırlı olsun