• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
benim de cuma günü randevum 11+6 olacağım . Acaba gitsem mi ,yoksa 2 hafta sonraya mı erteletsem bilemiyorum :)Ben de cinsiyeti çok merak ediyorum
bilemedim ki bride ankara cok soguk dışarı cıkmaya aklım cıkıyor hasta olacagım diye 13 hafta gidik 2 li artı cinsiyet ögrenmeyi umuyorum

Allah iyiliğini versin. Erkek çocuk doğurup büyüten emek vermiyor mu? Nesi eksik evladın erkeğinin? :KK12:
Ona bakarsan benim 6 kız çocuk büyütüp evlendiren annem babam evliya rütbesine gelmiştir o zaman :KK48:

*Kız erkek ayrımı yapılmasın diye cahiliye devrinden kalan kız çocuk güzellemesi bunlar yahu. :KK70:
Kız çocuk deği, evlat berekettir..
Benimde 2 oğlum var ama hala kız çocukları bambaşka geliyor.

3tane erkek evde düşünemiyorum abboowww üst üsteee bir birlerini yerler artık😂😂 sakin olsada çocuk diğerlerini görünce yine oda kudurur evde😂
Annem evde bir sürü erkekle yaşıyor mesela .
Ayy allah yardımcısı olsun. Kadın evden bir yere ayrılamıyor . Evde tek kadın suan kendisi düşün onca erkeğin yemeğini, temizliğini..
Sürekli Mutfakta
Sürekli temizlik
Sürekli çamaşır

Allah yardımcısı olsun
Evlensinler diye 4 gözle bekliyor 😀

Ayy allah yardımcısı olsun. Kadın evden bir yere ayrılamıyor . Evde tek kadın suan kendisi düşün onca erkeğin yemeğini, temizliğini..
Sürekli Mutfakta
Sürekli temizlik
Sürekli çamaşır

Allah yardımcısı olsun
Gelecekteki ben ve fbtl fbtl 🤣

Selam kızlarr doktordan geliyorum, enfeksiyondan dolayı çok korkmuştum ama çok şükür bebeğim çok iyi 🙏 4 gün önde gidiyor. Çok hareletliydi 😊 2li test içinde kan verdim, ense ölçüsü burun kemiği gayet iyi çıktı çok şükür. Gelişimide çok iyiymiş🙏
Veee doktor büyük ihtimalle kız dedi 😍😍😍

Selam kızlarr doktordan geliyorum, enfeksiyondan dolayı çok korkmuştum ama çok şükür bebeğim çok iyi 🙏 4 gün önde gidiyor. Çok hareletliydi 😊 2li test içinde kan verdim, ense ölçüsü burun kemiği gayet iyi çıktı çok şükür. Gelişimide çok iyiymiş🙏
Veee doktor büyük ihtimalle kız dedi 😍😍😍
Hayırlı uğurlu olsun canim. Bak korkacak bisi olmuyor cok kafaya takıp üzme kendini boşuna

Kime gidiyorsun doktora ve evet Ankara aşırı soğuk bencede.
pursaklarda tıp merkezine gidecegim kafam allak bullak ankara üniversitesinde hemşireyim belki oraya da gidebilirim özeller aldı başını gidiyor bilmiyorum şimdi de çalısmıyorum ücretsizdeyim tekrar ücretsize devam edeceğim valla evde cocuk büyütmekten usandım işimi özledim pandemi yaktın beni off😭😭

pursaklarda tıp merkezine gidecegim kafam allak bullak ankara üniversitesinde hemşireyim belki oraya da gidebilirim özeller aldı başını gidiyor bilmiyorum şimdi de çalısmıyorum ücretsizdeyim tekrar ücretsize devam edeceğim valla evde cocuk büyütmekten usandım işimi özledim pandemi yaktın beni off😭😭
Allah yardımcın olsun.Haklısın herşey her yer çok çok pahalı. Ankara bana ekstra pahalı geliyor anlamsız şekilde.

Sürekli Mutfakta
Sürekli temizlik
Sürekli çamaşır

Allah yardımcısı olsun

Ama burada biraz mesele yetiştirmekte. Hep annelerin sabırsızlığı onlar yapana kadar ben on defa yaparım demelerinden. Hiç elini işe sürmeyen kızlar da var.

Misal iki ergen yeğenim biri hep ev toplar, diğeri üstünden çıkardığını düzeltmez..

Ben oğlumu bu şekilde yetiştirmek istemem. Zaten babasından da görüyor bazı şeyleri 😁

Back